2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Şimdiden gözünüz aydın. Ne güzel açılmanın neredeyse yarısı olmuş zaten. Sağlıkla doğması nasip olsun.

Himm ben epidural de o asil olayi yasamamisim o zaman

Aslında doğum kişiye göre de değişiyor kimisi kolay kimisi zor oluyor sanırım ben zor kategorideydim. Ama epiduralin büyük bir nimet olduğunu düşünüyorum imkanı olan yaptırsın bence 5-6 cm e kadar sancı çektin daha da gerek yok yaptırmaya diyen doktorlar oluyormuş ama açılma arttıkça sancı şiddetleniyor. Epidural yaptırmayacak olanlara da şiddetle nefes tekniklerini öneriyorum. Fazlasıyla etkili oluyor sancıyı karşılamada

O asıl olayda çok uzun sürmüyor kızlar ben 5 saatte doğurmuştum o 5 saatinde toplasan 1 saati zorladı doğum masasına yattığımda saat 17.00 dı 17.08 de de doğdu yavrum epiduralle işi uzatmayın hiç risk almayın bence ha birde ben nst ye bağlanmak dışında hiç yatmadım yürürken sancıyí hiç hissetmiyorsunuz diyebilirim ve ilk ıkınmalarımı çömelerek yaptım ya da biraz eğilerek bunlar bana çok yardımcı oldu ilk dogumum olmasına rağmen hızlı gerçekleşti

Bnde 2 tane var 4 ve 6 yaş, ben napim

Hayır yanlış bilgilendirilmişsiniz, ben 38+6 da doğum yaptım o kalan 8 gün doğum sonrasına aktarıldı
Öğretmenlerin farklı yaz tatili zaten izinde oldukları için 37 ye kadar calisamiyorlar. Siz 1 temmuz itibariyle 16 haftbizinlisiniz eğer 1 temmuzda ciktiysaniz. Daha erken ciktiysaniz da onun üstüne sayın 16 hafta işte. Çocuğun 2 hafta erken doğması doğumdan snra birlikte 10 hafta vakit geçirmeniz demek. Erken doğdu die yanmiyor izniniz önemli olan ne zaman ciktiginiz

İnşallah bnm 2. O kadar kolay olmadı dahankokay olur derler halbuki, ama bu sefer umitliyim

Kv de falan da yok mu canım.
Cıdden doguma gıtsen ıkı cocukla napcan
Devlet mı ozel mı senın dogumun.

Kv de falan da yok mu canım.
Cıdden doguma gıtsen ıkı cocukla napcan
Devlet mı ozel mı senın dogumun.
Aman alıntı yaptım yazdım yazmamismiyim göndermeden çıktım heralde kafa kalmadi ki. O da gelemez gelsene bana Hayri dokunmaz zaten gelmemesi daha hayırlı özelde doğum, yetişemez de en yakın devlet hast. Dogurursam o ayrı

E sen tek gıtcen o zaman,cocukları babasına bırakıp oyle mı olcak, bana ornek olsun dıye soruyom

E sen tek gıtcen o zaman,cocukları babasına bırakıp oyle mı olcak, bana ornek olsun dıye soruyom
Cumbur cemaat gideriz muhtemelen bı plan yapmadım henüz bu arada esinin 1 gün sehirdisi gorevi var o gün dogurmazsam ii, yoksa ambulansla da gitmem muhtemel ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…