Merhaba kızlar yarın 35+6 olacağız. Daha önce yazmıştım 30. Haftada başlayan erken doğum riskim vardı. Bir süre hastanede yattım iğne ilaç tedavisi derken bu günlere geldik elhamdülillah. Pazartesi gecesi kasılma ve baskı çok arttı gece hastanedeydik biraz rahatlayınca eve geldik dün kendi doktoruma gittim 4 cm açılmam olmuş. Oturduğum ve ayakta durduğum zaman midem bulanıyor ve ıkınma hissediyorum. Doktorum perşembeye kadar doğmazsa gel doğumu başlatalım dedi. Bu gece doğmazsa yarın erkenden yatış yapacağız. 3. Oğlum geliyor çok garip duygular içerisindeyim dua istiyorum sizlerden.
Ben hepinize edeceğim inşallah
Normal doğumda, o kesiyi ve dikişi hissetmiyosun zaten. Muhtemelen kaslar doğum eylemiyle uyuştuğu için. İlk doğumu olanlat korkmasın yani ben ilk doğumda en çok ondan korkmuştum ama gerek yokmuş.
Epidural için de evet belli bir açıklık gerekiyor ama asıl olay o açıklıktan sonra yaşanıyor zaten ben ikisini de epiduralsiz yaptım. İyi bir ayarlama yapılmazsa epidural etkisi de geçebiliyor. Ablam epidural yaptırmıştı ama açılma süresi uzayınca doğuma kadar etkisi geçmiş ne yazık ki. bhreh
sizin doğuma çok özeniyorum inşallah hepimizin öyle sorunsuz ve kısa sürede gerçekkeşir.
Aslında doğum kişiye göre de değişiyor kimisi kolay kimisi zor oluyor sanırım ben zor kategorideydim. Ama epiduralin büyük bir nimet olduğunu düşünüyorum imkanı olan yaptırsın bence 5-6 cm e kadar sancı çektin daha da gerek yok yaptırmaya diyen doktorlar oluyormuş ama açılma arttıkça sancı şiddetleniyor. Epidural yaptırmayacak olanlara da şiddetle nefes tekniklerini öneriyorum. Fazlasıyla etkili oluyor sancıyı karşılamada
O asıl olayda çok uzun sürmüyor kızlar ben 5 saatte doğurmuştum o 5 saatinde toplasan 1 saati zorladı doğum masasına yattığımda saat 17.00 dı 17.08 de de doğdu yavrum epiduralle işi uzatmayın hiç risk almayın bence ha birde ben nst ye bağlanmak dışında hiç yatmadım yürürken sancıyí hiç hissetmiyorsunuz diyebilirim ve ilk ıkınmalarımı çömelerek yaptım ya da biraz eğilerek bunlar bana çok yardımcı oldu ilk dogumum olmasına rağmen hızlı gerçekleşti
O kadar cabuk dogum bana da nasip olur insallahh
4 yasinda oglum var, bugun yarin dogursam birakacagim kimse yok.
Esime sen cocukla kalirsin ben giderim diyorum, o da seni yalniz birakmam diyor
Ben gece uykusundan kalkmis huysuz evlattansa gider tek basima dogururum daha iyi diyorum
Bol dua ediyorum insallah gun icinde,uyku saatine denk gelmeden saglikla tabi ve cabucak dogurayim
Cok aminn
Öğretmenlerin farklı yaz tatili zaten izinde oldukları için 37 ye kadar calisamiyorlar. Siz 1 temmuz itibariyle 16 haftbizinlisiniz eğer 1 temmuzda ciktiysaniz. Daha erken ciktiysaniz da onun üstüne sayın 16 hafta işte. Çocuğun 2 hafta erken doğması doğumdan snra birlikte 10 hafta vakit geçirmeniz demek. Erken doğdu die yanmiyor izniniz önemli olan ne zaman ciktiginiz
Normal doğumda, o kesiyi ve dikişi hissetmiyosun zaten. Muhtemelen kaslar doğum eylemiyle uyuştuğu için. İlk doğumu olanlat korkmasın yani ben ilk doğumda en çok ondan korkmuştum ama gerek yokmuş.
Epidural için de evet belli bir açıklık gerekiyor ama asıl olay o açıklıktan sonra yaşanıyor zaten ben ikisini de epiduralsiz yaptım. İyi bir ayarlama yapılmazsa epidural etkisi de geçebiliyor. Ablam epidural yaptırmıştı ama açılma süresi uzayınca doğuma kadar etkisi geçmiş ne yazık ki. bhreh
sizin doğuma çok özeniyorum inşallah hepimizin öyle sorunsuz ve kısa sürede gerçekkeşir.
Uzaktalar mi canim,oyleyse yapacak bisey yok da.
Benimki 10 dk uzagimda oturuyor, yazliga gitti.
Yazlik onemli cunku, elzem
O da bayramdan sonra donecek de, donse de haber etmem sanirim, gerek yok
Uzaktalar mi canim,oyleyse yapacak bisey yok da.
Benimki 10 dk uzagimda oturuyor, yazliga gitti.
Yazlik onemli cunku, elzem
O da bayramdan sonra donecek de, donse de haber etmem sanirim, gerek yok
Onlar Mersinde ben Ankara. 2 hafta önce taşındım burdalardi evi brz yerleştirip gittiler düğün mugun var bı de işleri vardı. Kurbanı da orda kesip gelecekler işte nasipse, bakalim..
Aman alıntı yaptım yazdım yazmamismiyim göndermeden çıktım heralde kafa kalmadi ki. O da gelemez gelsene bana Hayri dokunmaz zaten gelmemesi daha hayırlı özelde doğum, yetişemez de en yakın devlet hast. Dogurursam o ayrı
Aman alıntı yaptım yazdım yazmamismiyim göndermeden çıktım heralde kafa kalmadi ki. O da gelemez gelsene bana Hayri dokunmaz zaten gelmemesi daha hayırlı özelde doğum, yetişemez de en yakın devlet hast. Dogurursam o ayrı
Cumbur cemaat gideriz muhtemelen bı plan yapmadım henüz bu arada esinin 1 gün sehirdisi gorevi var o gün dogurmazsam ii, yoksa ambulansla da gitmem muhtemel ,
Cumbur cemaat gideriz muhtemelen bı plan yapmadım henüz bu arada esinin 1 gün sehirdisi gorevi var o gün dogurmazsam ii, yoksa ambulansla da gitmem muhtemel ,