selam hanımlar, biz dün kontrole gittik, her şey iyi yolunda ama TİT yaptırdım, keton pozitif çıkmış önemli bir şey mi bilemiyorum, doktorum bugün izinliydi. "önümüzdeki iki hafta içinde çantanı şunu bunu hazırla, kafanda 'aman şu eksikti' diye bi şey kalmasın" demişti, ben 3 hafta dayansam normal doğum süreci içinde olacak, inş zamanında ve sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi
Ben 7 yiyorum. Burda da onermisti arkadaslar. Nette de okumustum. Doktor da soyledi. Hatta hastaneye doguma gelirken de getir dedi. Enerji verdigi icin.
Memurlar için 2 yıl ama diğer pozisyonları bilmiyorum. Çalıştığınız kurumun özlük birimine sorun en doğru bilgiyi onlardan alırsınız, umarım sizin için de olur
Arkadaslar merhaba,
Iki gün önce idrar testi verdim. Enfeksiyon yüksek cikinca doktor monurol şase verdi. Tek bir gece içtim.
Simdi iki gündür ishal oldum. Ama öyle böyle değil.
Monurolun yan etkilerinden biri ishal, ama dogum belirtisi diyenler de var.
Yorumlarınızı alabilir miyim?
. Bende de var çok aşırı değil ama ilaç falanda içmedim meyvelerdendir dedim yemediğim zamanda oldu 37+5 im doğum hazırlığımı acaba diye düşünüyorum bende
selam hanımlar, biz dün kontrole gittik, her şey iyi yolunda ama TİT yaptırdım, keton pozitif çıkmış önemli bir şey mi bilemiyorum, doktorum bugün izinliydi. "önümüzdeki iki hafta içinde çantanı şunu bunu hazırla, kafanda 'aman şu eksikti' diye bi şey kalmasın" demişti, ben 3 hafta dayansam normal doğum süreci içinde olacak, inş zamanında ve sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi
. Bende de var çok aşırı değil ama ilaç falanda içmedim meyvelerdendir dedim yemediğim zamanda oldu 37+5 im doğum hazırlığımı acaba diye düşünüyorum bende
Enfeksiyon varsa ilaç için onun bı zararı yok ki sonuçta doğum anında bebeğe de bulaşmasın die veriliyor, ihmal etmeyin tek kullanımlık suya katılan bişe veriyorlar zaten. Bnm kan ve idrar rahlillerjm geçen hafta yenilendi, Dr özellikle idrarda yanma vs var mı die sordu hatta enf. Olmadı tehlikeli. Yok ddm, tahlillerde temiz çıktı zaten şükür
Kızlar 37. Hafta bebek hareketleri nasıl takip edilmeli . Bizim hareket var aslında ama minik hareketlere döndü sanırım yeri azaldıgı için hareketi kısıtlanıyor. Önceki haftalarda daha sert ve can yakıcıydı şimdi ufak ufak ve her zaman hareket etmiyor
16 haftada problem yok, dogum sonrasına aktarma konusunda sıkıntı var.. Kızım calışma döneminde 38. Haftada dogdu ve erken dogumdan kalan süre eklenmedi dediginiz gibi..bu konularda farklı bölgelerde farklı uygulamalar var, yaz tatilini bile ekletenler var ama yönetmelikte yok işte böyle bir şey.. Neyse, hayırla sağlıkla gelsinler..
Ben iki doğum yaptım ikisini de 40 tan önce yaptim. Doğum yaptığım gun ile 40 hafta arasında kaç gun varsa ekstra olarak eklediler. Özelde farklı bir uygulama var mıydı bilmiyorum. Kamuda böyleydi.
Kızlar 37. Hafta bebek hareketleri nasıl takip edilmeli . Bizim hareket var aslında ama minik hareketlere döndü sanırım yeri azaldıgı için hareketi kısıtlanıyor. Önceki haftalarda daha sert ve can yakıcıydı şimdi ufak ufak ve her zaman hareket etmiyor
Aynı durum bende de var ayrıca ağrıyor sol tarafım sağa dönerken ve yürürken... Geçen ağrısından duramadım acile gittim yürütmüyordu. Kadın doğumcu problem bulamadı genel cerraha yönlendirdi
Aynı durum bende de var ayrıca ağrıyor sol tarafım sağa dönerken ve yürürken... Geçen ağrısından duramadım acile gittim yürütmüyordu. Kadın doğumcu problem bulamadı genel cerraha yönlendirdi
ya bak bir şey soracağım acemi bir anne adayı olarak
benim doktorum çatı muayenesi yapmadı, ne zaman yapacaksınız dedim doğum başlayınca dedi, heralde ufak belirtilerinden bahsediyor
eee diyelim bebek kanala girdi, doğum başladı baktılar ki çatım dar
Sezeryana alıp, doğum kanalından nasıl çekiyorlar bebeği, zor diye okumuştum ama