2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Ketonun pozitif olması o an aç olduğunu gösterir ben oruçluyken iftara yakın idrar vermiştim 3 artı çıkmıştı önemli değildir yani

Ketonun pozitif olması o an aç olduğunu gösterir ben oruçluyken iftara yakın idrar vermiştim 3 artı çıkmıştı önemli değildir yani
Sağol canım inş öyledir, gebelik şekeri var bende, onun diyetiyle uğraştığım için canım sıkıldı azcık

Memurlar için 2 yıl ama diğer pozisyonları bilmiyorum. Çalıştığınız kurumun özlük birimine sorun en doğru bilgiyi onlardan alırsınız, umarım sizin için de olur
Evet danışıcam hem kuruma hemde dışardan bilgiye sahip kişilere inşallah benim içinde vardır şimdiden nasıl bırakırım korkusu yaşıyorum

. Bende de var çok aşırı değil ama ilaç falanda içmedim meyvelerdendir dedim yemediğim zamanda oldu 37+5 im doğum hazırlığımı acaba diye düşünüyorum bende

Yetersiz beslenme ile ilgili olduğunu duymuştum ben mesela çok fazla kusma yaşayan gebelerde

Bende kamuda çalışıyorum ama şimdiye kadar herke
. Bende de var çok aşırı değil ama ilaç falanda içmedim meyvelerdendir dedim yemediğim zamanda oldu 37+5 im doğum hazırlığımı acaba diye düşünüyorum bende
Enfeksiyon varsa ilaç için onun bı zararı yok ki sonuçta doğum anında bebeğe de bulaşmasın die veriliyor, ihmal etmeyin tek kullanımlık suya katılan bişe veriyorlar zaten. Bnm kan ve idrar rahlillerjm geçen hafta yenilendi, Dr özellikle idrarda yanma vs var mı die sordu hatta enf. Olmadı tehlikeli. Yok ddm, tahlillerde temiz çıktı zaten şükür

Kızlar 37. Hafta bebek hareketleri nasıl takip edilmeli . Bizim hareket var aslında ama minik hareketlere döndü sanırım yeri azaldıgı için hareketi kısıtlanıyor. Önceki haftalarda daha sert ve can yakıcıydı şimdi ufak ufak ve her zaman hareket etmiyor

Kızlar bugün farkettim kasıklarımın altı, genital bölgem resmen şişmiş sizde de olmuş muydu bu durum, normal mi acaba

Ben iki doğum yaptım ikisini de 40 tan önce yaptim. Doğum yaptığım gun ile 40 hafta arasında kaç gun varsa ekstra olarak eklediler. Özelde farklı bir uygulama var mıydı bilmiyorum. Kamuda böyleydi.

Daha çok kasılma sertleşme.seklinde oluyor cnm son haftalarda, yeri dar olduğu için eskisi kadsr hareket edemiyor olabilir

Kızlar bugün farkettim kasıklarımın altı, genital bölgem resmen şişmiş sizde de olmuş muydu bu durum, normal mi acaba
Aynı durum bende de var ayrıca ağrıyor sol tarafım sağa dönerken ve yürürken... Geçen ağrısından duramadım acile gittim yürütmüyordu. Kadın doğumcu problem bulamadı genel cerraha yönlendirdi

Yaa, benim de sağ bacağıma vuruyor ağrısı özellikle akşamları sağ bacağımı hissetmiyorum, uzanırken kaldıramıyorum. Önemsememiştim ama korktum şimdi

Çatı muayenem 37 de yapıldı bence ısrar edin ve darlıktan dolayı aşırı zor bir doğum olur zaten bebek de yan duruyor sezeryan dedi doktor.

Kızlar çok aşırı mide bulantım var ya doğuma yakın olur derler iyice paronayak oldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…