2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bana da son gittigimde acilman var dedi ama kanala girmemişti daha. Herkes de karnin yukarda deyp duruyo zaten.
doktorum arada sancı ya da baskı olabilir
önemli olan sancıların düzenli olması demişti

istersen bir ne kadar düzenli olduğuna bak canım

Yok düzenli değil zaten. Sadece kipirdadikca canimi yakmiyordu daha once. dun aksam oyle oldu.
sanırım hem aşağı iniyorlar hem de büyüyorlar

Bizim doğum tarihlerimiz bayağı yakın aslında ama bende pek öyle bir şey yok henüz

sanırım hem aşağı iniyorlar hem de büyüyorlar

Bizim doğum tarihlerimiz bayağı yakın aslında ama bende pek öyle bir şey yok henüz
Aynen 2 gün var aramızda. Ama genelde herkes öncesinde belirti vermeden bir anda başlıyor diyor. Yani direkt kasılmalar geliyormuş. Benm bahsettiklerim sanırım yorulunca falan oluyor.

Aynen 2 gün var aramızda. Ama genelde herkes öncesinde belirti vermeden bir anda başlıyor diyor. Yani direkt kasılmalar geliyormuş. Benm bahsettiklerim sanırım yorulunca falan oluyor.
evet evet doktorum demedi ama eşimin iş arkadaşına bebek daha kanala girmedi 40. haftayı rahat görürüz demiş doktor 4 gün sonra suyu gelmiş
kendini çok yormamaya bak yürüyüş falan yapıyor musun kuzum

Kızlar merhaba 39. ve 40. haftaya doğru bazı internet sitelerinde bebek hareketlerinde azalma olur diyor. Bu doğru bir bilgi mi ? yoksa hareketlerin türü mü değişiyor? daha çok karında bir tarafı şişirme gibi mi oluyor sonlara doğru? tekme sayısı mı azalıyor?

Düşük riski erken doğum riski vs yoksa ilişki sin ana kadar yasak olmaz. Hatta doğumu başlatsin die özellikle yapanlar var son zamanlarda başlatıyor Muş.. ben yapmamayı tercih ediyorum 9 ayda bile 3 u geçmemiştir heralde bı sıkıntı da olmadi hamileliklerimde ama, konforuma düşkünüm diyelim

evet onu bende okudum :) ama zaten hareketlerimiz kısıtlı insan bir gerilir ya

4. Aydan beri haftada en az 4 gün 1 er saat yürüdüm aslında suan da cikmaya calisiyorm yine haftada 3 gun falan. 30-40 dk.

ayy ya sabah sabah ne güldüm
Allah iyiliğini versin, ihtiyaç yani o da soruver gitsin aslında sormadan söylese doktorlar daha iyi de

Biz öğrendiğimizden beri hiç yapmadık 8 ay falan
Yalniz değilmişim, minnoşu oğrendikten 2 hafta sonra düsuk tehdidi gecirdik o zaman doktor yasaklamisti bir muddet rahimdeki kanamalar durup kendini toparlayana kadar, sonra serbest demisti fakat eşim pimpirik aman bisi olur diye korkudan yanima yaklasmiyor, fazla endişeli bir ara rahat dönemiyorsun uyurken diye salonda yatayim ben bile dedi hatta ve hatta sarılmıyor bile bebek sıkısırmiş yanlislikla ters bir hareket yaparmiş zarar verirmis korkusu var , simdi adam da hakli ben 160 boyunda minnos esim 189 boyunda kalipli ayarlayamam fazla sıkarım diye uzak duruyor

4. Aydan beri haftada en az 4 gün 1 er saat yürüdüm aslında suan da cikmaya calisiyorm yine haftada 3 gun falan. 30-40 dk.
aslında çok hareketsizde kalmamışsın ama sen kendini yorma çok canım, çok az kaldı zaten
yaa sorma biz de düşük tehdidi bile olmamasına rağmen net kestik :)
onlar bizden daha pimpirik, ilk aylarda zaten daha göbek falan çok çıkmadığı için ben yüzüstü yatıyordum sürekli öyle yatma rahatsız olur diyordu

ki asla soluma yatamazdım ben nefesim daralıyor kalbim sıkışır gibi oluyordu ona da alıştık
Şu anda salonda birimiz üçlü de birimiz ikilide yatıyoruz

babanne ve dede gibi olduk

Benimki de erkek canim
Valla bir dahaki kontrole kadar dogurmazsam sorayim bari.
Sezaryen de nasil bilmiyorum ama normal dogumda 40 gun bekleniyor malum.
O yuzden bari imkan varsa simdi kullanalim diyorum
Bu arada size de cok erken yasaklamis
Valla benim 13 sene öncede kızıma hamileyken doktorum aynıydı o zamanda böle doğuma 1 aya kala yasaklamıştı bundada yasakladı. Etrafımda benim doktora giden çok kişi var hepsine yasaklamış. Birde benim sezeryan oldu kızım doğumdan sonra 2 buçuk ayda izin vermiyor. Buda sezeryan olacak doğumdan sonra 2 buçuk ay derse yine eşimin halini düşünemiyorum. Ama yapacak birşey yok baba oluyor fedakarlık yapacak artık

Selam kızlarr :) Bugün bir bel ağrısı başladı bende de, hafiften panik olmadım değil. Kuyruk sokumuma doğru.
Ben ki acayip rahatım, sanki sonsuza dek böyle devam edecekmişim doğum diye bir şey yokmuş gibi davranıyordum

Sabaha karşı deprem oldu, sarsıntıyla uyandım kendimi mi kastım acaba diyorum bi an :/

Gecen hafta elektrik carpmasi gibi bir sey oluyor pelvik kismimda demistim. Birkac kez olmustu zaten. Dun gece epey kuvvetli bir sekilde oldu, iki buklum oldum birden. Ayaktayken oldu, yatinca gecti.
Bu sabah anneme sordum, dogum sancisi nasil bir sey, diye. Once elektrik carpmasi gibi oluyordu belimde, dedi. Sasirdim cok ayni kelimeyi soylemesine. Hazirlik sancilari mi bunlar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…