2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende tam bunu dıcektım
İlk kızıma hamileyken temizlenmek için aynayla bakıyordum son ay şişmişti. Ama bunda öyle bir sorunum yok Allah’a şükür hamile kalmadan lazere gidip kurtulmuştum tüylerden. Eşimede sormak istemiyorum şimdi. Zaten 3 haftadır doktor ilişkiyi yasakladı adam hasretle bekliyo gördüğümüzmü var nerden bileyim der şimdi çekemem onun çenesini

Ya canim bende bu iliski yasagini tam dr a sorucam bir gulme geliyor
Zaten kontrole esim ben oglum cumbur cemaat gidiyoruz, esim de sorulcak bir durum yok, yasaktir herhalde diyor

Sanki adam bize bakip ay ne meraklilaarr diyecek gibi hissediyorum
Neyse tam olarak kacinci hafta da geliyordu o yasaklar, size sorayim bari

Valla benim doktorum çok rahat ben sormadan söylüyor herşeyi patır patır. Benimde eşim giriyor yanımda ve doktorum erkek hatta 20. Haftada sırt üstü yatmayı yasakladığında ilişkiye girerkende sırt üstü yatma farklı pozisyonlar deneyin demişti eşim nasıl utanmıştı benim kontrollerim ayda 1 oluyor en son 31+5 de gittim ilişkiye girmeyin artık dedi. Normalde kaçıncı haftada yasaklıyor bilmiyorum. Benim bebek tersti zaten son gittiğimde dönmüş dedi. Bebek döndükten sonramı yasaklıyolar bilmiyorum. Sen doktora sor yinede utanma yapacak bişey yok oda ihtiyaç riske atmamış olursun en azından

Benimki de erkek canim
Valla bir dahaki kontrole kadar dogurmazsam sorayim bari.
Sezaryen de nasil bilmiyorum ama normal dogumda 40 gun bekleniyor malum.
O yuzden bari imkan varsa simdi kullanalim diyorum
Bu arada size de cok erken yasaklamis

Benimki de erkek canim
Valla bir dahaki kontrole kadar dogurmazsam sorayim bari.
Sezaryen de nasil bilmiyorum ama normal dogumda 40 gun bekleniyor malum.
O yuzden bari imkan varsa simdi kullanalim diyorum
Bu arada size de cok erken yasaklamis
Ben en son 37+2 de gittim. Gayet rahat bi sekilde doktorum ilişki serbest zaten iliski dogumu da tetikler falan dedi

Ben bunu bir kaç ebeden duydum. Doğum süreci başlamadan çatı darlığı anlaşılmaz diyorlar. Kanala girecek ki çatı o anda zaten esniyormuş. Çatı darsa bebek ilerlemeyecek zaten. Farklı ebelerden duydum bunu.

Günaydın
Ya hu karnından çıt sesi gelen bir kaç kişi vardı hele bakın bacılar ne ilginç bir şeydir bu gece acıktım 4 gibi gömülüyorum mutfakta. Kendileri de pek hareketli idi o ara çıt diye bir ses geldi narince. Oğlum mesanemle tek kale maç yapicam derken duramazdın bir yerini mi kırdın dedim Allah korusunnn ama sorun yok heralde değil mi normalmis demiştiniz

İdrar yolu enfeksiyonu olan arkadaşlar için tecrübemi paylaşmak isterim. Ben aylarca çok çektim arkadaşlar yapmadığım şey kalmadı sirkeler hipoklorozler beslenmeler 5 litre su içmeler filan. Çözümü temizlik ve her tuvaletin geldiğinde bekletmeden gitmek artı bir de tam boşaltım yapmak. Diğer şeyleri de deneyebilirsiniz ama enfeksiyona neden an şey bunlar sarı akintiniz varsa özellikle,
her tuvalette güzelce önden arkaya temizlenmek ve hafif su ile yıkayıp güzelce kurulamak. Olay bu.

Kağan kocatepe anlatmıştı normalmiş

Ben en son salı günü gidişimde 700 gr almıştı 1 Haftada doktor olabilir biraz iri bebek dedi toplam 3400 gr 50 cm olmuş
Ya, önceki hafta 100 gr almıştı, bu hafta 650.. 3400 olmuş benimki de, haftaya inş dogum olacagı için pek bir sey demedim..
Ben iki doğum yaptım ikisini de 40 tan önce yaptim. Doğum yaptığım gun ile 40 hafta arasında kaç gun varsa ekstra olarak eklediler. Özelde farklı bir uygulama var mıydı bilmiyorum. Kamuda böyleydi.
Keşke öyle olsa... O zaman da faydalanamadım, şimdi de faydalanamıyorum.. Kısmet

evet doğum başlamadan bakmaya gerek yok dedi, ben de okumuştum ondan sordum baktım hiç çatı muayenesi yapacak gibi değil
Millet istemez, ben istiyorum yapmıyor
Çatı muayenem 37 de yapıldı bence ısrar edin ve darlıktan dolayı aşırı zor bir doğum olur zaten bebek de yan duruyor sezeryan dedi doktor.
Israr edemiyorum malesef kuzum ben valla :)
Adam çok net
NST'ye bile bir sefer soktu o da bence izne gidiyordu bir görmek istedi

ayy ya sabah sabah ne güldüm
Allah iyiliğini versin, ihtiyaç yani o da soruver gitsin aslında sormadan söylese doktorlar daha iyi de

Biz öğrendiğimizden beri hiç yapmadık 8 ay falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…