2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Pilates topuna oturuyorm ara ara onu da doktorum onerdi aklinda olsun. Normalde de hareketli biriyim zTen evde de gun icinde oturmuyorum pek.

Oldu olcak omur boyu deseymis
2.5 ay neee
Saka bir yana tabi saglik soz konusuysa yapacak hicbisey yok

Çok nadir hareket ediyor günde 1 sefer falan ama saymadım kaç hareket yapıo
sayın en iyisi gidince de bildirin doktora şu kadar hareket ediyo diye ilk hamileliğimde hareketi az diye gitmiştim acile yatırdılar beni bi defter kalem verdiker elime hareketlerini yaz dediler yarım saat durdum yazarken nişan geldi ve doğuma aldılar beni diğer gün doğum yapmıştım. Saymakta ve gitmekte fayda var inşallah zamanında sağsalim gelir

Benım de belim sırtım ağrıyor yürüyüş yapmaktan diye düşündüm inşallah doğum yakınlaşmış olduğu için olsun doğurmak istiyorum artık uyku yok 3 yastıkla bıle uyuyamıyorum artık

Bende de aynı kaç yastıkla yatıyorum belli değil. Kaç kere kalkıyorum oda belli değil. Sancım var ama düzenli değil allahım hayırlısıyla kurtar hepimizi

Pilates topuna oturuyorm ara ara onu da doktorum onerdi aklinda olsun. Normalde de hareketli biriyim zTen evde de gun icinde oturmuyorum pek.
ben de geçen haftadan beri pilates topundayım doktora soracaktım dün unuttum ama sakıncası olduğunu düşünmüyorum :) çok bir şey yapmıyorum zaten

Arkadaşlar sizde de bir rahatlık var mı sanki doğurmayacakmış gibi bayramda da yazlığa gidicez, gitmeden hastane çantamı yapmam lazım ama çalışıyorum diye daha yeni ütüler bitti.Bir rahatlık anlamadım , sizde durumlar nasıııl

Ah ah gece mesela sağ tarafima donmusum uyandirip sola don sol a yat diye durtuyor uyanincada uyku muyku kalmiyor. Kaldirip susamissindir su ic diyor guzelim uykum mundar oluyor hep. Vebaliymisim gibi kaciyor desem yeri var.2 metrelik adam 2 karis yerde uyuyor zavallim rahatsiz etmesinmis diye

alt taraftaki şimşek çakmaları bende sık olmaya başladı.. keşke hayırlısıyla bayramdan önce kurtulsak diyorum Allahınizniyle

Bana da tv falan izlerken topun uzerine otur dedi
sadece oturmakta güzel fikir ben 10 kere sola daire, 10 kere sağ daire, 10 kere de sonsuzluk işareti yapıyordum

az oturayımda bu akşam bari :)

İlk otururken kendimi bırakamadım valla, çok kilo aldığım için patlayacak gibi hissettim

Kızlar selam, bugün kontrolümüz vardı ve evet minnoşum geliyor. Sabah nişanım geldi nstde sancım çıktı ama malesef açıklığım yok. Bebiş kanala girmiş hatta doktorum kafasını elledi bugün açıklık muayenesinde rahimde yumuşamış artık her an gelebilir dedi. Pazar veya pzt suni sancıyla eğer bu iki gün gelmezse doğumu başlatacaklar. İnşallah güzel haberler veririm

O daireleri ben de yapayım. Aynen vücudumuzun ağırlık merkezi degisti. Duscem diye de korkuyorum. Hastaneye de goturecekmisim doguma giderken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…