2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hayırlısı olsun canım Allah bi avazda kurtarsın inşallah dualarımızdasın güzel haberlerini bekliyoruz

off bak yaa benim de hastaneye sormam lazımdı ya arayım az sonra, çok iyi oluyor diyorlar
off bak yaa benim de hastaneye sormam lazımdı ya arayım az sonra, çok iyi oluyor diyorlar
Doktor istemişti benden. Hastanede de varmış bosuna getirmeyin dediler. Arayip sor canim getireym mi diye. Ebelerle konustum ben. Dogum surecini hizlandiriyo diyolar.

Canım güzel haberlerle gel. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlısı olsun canım Allah bi avazda kurtarsın inşallah dualarımızdasın güzel haberlerini bekliyoruz
Canım güzel haberlerle gel. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ediyorum kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar sancım var diye kontrole geldim çocuk kanala girmiş nerdeyse çıkmak üzere Çil sezeryana alıyorlar dua edin

Canım sende bir avazda kurtul hayırlısıyla inşallah

Sağlıkla kucağına al inş, hayırlı olsun. Kolay doğum olsun inşallah.

Doğum yapanları gördukce kıskanıyorum cok yoruldum bu son zamanlarda ondan galıba 10gunum var daha acaba ben ne zaman hayırlısıyla bebişim geliyor haberi vercem her şey hazır bekliyorum ama oğluşun gelmeye niyeti yok allahım bize de güzel haberler vermeyı nasıp etsın

c
. Bende de var çok aşırı değil ama ilaç falanda içmedim meyvelerdendir dedim yemediğim zamanda oldu 37+5 im doğum hazırlığımı acaba diye düşünüyorum bende
Canim az önce doktordan ge
Evet arkadaşım dogru diyorsun. Bugun doktorum da aynısını söyledi. Bebegimin basi kanala dönmediği için cati muayenesi olmadan dondum. Haftaya bir daha bakalim.

Arkadaşlar kordon ve kordon kanı saklatacak olan var mı? Araştırıp bu konuda fikri olan var mı?
Ben düşünüyordum.
Fiyatlarını arastirdim. Ki omur boyu ödeme yapılması gerekiyor.
Ancak Ebru Salli'nin Ayse armana verdiği röportajı okuduktan sonra vazgeçtim.
Oğlunda hiçbir işe yaramadığını söylüyordu.

Evet o benim de dikkatimi çekmişti ama yüzde yüz çözüm olacak gibi bir iddia yok sanırım. Olası bir durumda da keşke dememek için etraflıca değerlendirmek istiyorum. Bir de sadece çocukta değil diğer aile fertlerinde de çözüm olabilme ihtimali varmış bu da büyük artı gibi geldi bana.

Ne kadar şanslısınız şükredin.

Çok nadir hareket ediyor günde 1 sefer falan ama saymadım kaç hareket yapıo

Merhaba, hareketlerinin sayısında azalma değil ama hareket etme şeklinde farklılık oluyor. Benim de zıp zıp zıplayan yerine durmayan tekme atan kızım sadece karnıma yaslanıyor ya da küçük hareketler yapıyor. Yeri daraldığından normalmiş. Ama saydığımda 10 kere hissediyorum bir saat içerisinde. Eskiden kolunu bacağını gererken şimdi elini ayağını parmağını oynatabiliyormuş büyüdüğü için normalmiş.

Kızlar bebeğe aldığım yatak alezli dikkat ermemişim ses çıkarıyor. Bu yüzden tekrar bir alez alayım istedim yataktan diğerini çıkarmak da zor olacak diye. Ses yapmayan varmı önereceğiniz marka?Bir de gögüs ucu kremi kullanmaya başladınızmı?Salı doğum olacak başlayayım mı artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…