Kızlar bebeğe aldığım yatak alezli dikkat ermemişim ses çıkarıyor. Bu yüzden tekrar bir alez alayım istedim yataktan diğerini çıkarmak da zor olacak diye. Ses yapmayan varmı önereceğiniz marka?Bir de gögüs ucu kremi kullanmaya başladınızmı?Salı doğum olacak başlayayım mı artık?
Yatak konusunu bilemeyeceğim. 4 gündür mem ucu kremi sürüyorum. dizi izlerken pilates topunda egzersiz yapıyorum ve kegel egzersizleri yapıyorum. Perine masajı yapmaya başlamayı da düşünüyorum. Doğumu kolaylaştırdığını okudum. Kendi açımdan yapabileceğim ne var ise yapmaya çalışıyorum.
Yukarıda cinsel ilişki konusunda yazışmalar olmuş Eğer bir düşük tehlikeniz bulunmuyor ise seksin son ana kadar herhangi bir zararı bulunmuyor.
Evet o benim de dikkatimi çekmişti ama yüzde yüz çözüm olacak gibi bir iddia yok sanırım. Olası bir durumda da keşke dememek için etraflıca değerlendirmek istiyorum. Bir de sadece çocukta değil diğer aile fertlerinde de çözüm olabilme ihtimali varmış bu da büyük artı gibi geldi bana.
Kızlar selam, bugün kontrolümüz vardı ve evet minnoşum geliyor. Sabah nişanım geldi nstde sancım çıktı ama malesef açıklığım yok. Bebiş kanala girmiş hatta doktorum kafasını elledi bugün açıklık muayenesinde rahimde yumuşamış artık her an gelebilir dedi. Pazar veya pzt suni sancıyla eğer bu iki gün gelmezse doğumu başlatacaklar. İnşallah güzel haberler veririm
Selamlar bugün bizimde kontrol vardı 37hafta da 2650 olmusuz ittire ittirezorla güzellik olmuyor midem berbat olmasına rağmen iyi beslenmeye çalıştım ceviz muz tatlı fln mahvediyor beni çünkü.350gr almış iki haftada.dr da 38+4te 4temmuza sezeryan günü verdi .kilo alımı yavaş olmasaydı bikac gün daha bekleyecekti kısmet böyleymiş hayırlısı olsun inşallah .
Merhaba, hareketlerinin sayısında azalma değil ama hareket etme şeklinde farklılık oluyor. Benim de zıp zıp zıplayan yerine durmayan tekme atan kızım sadece karnıma yaslanıyor ya da küçük hareketler yapıyor. Yeri daraldığından normalmiş. Ama saydığımda 10 kere hissediyorum bir saat içerisinde. Eskiden kolunu bacağını gererken şimdi elini ayağını parmağını oynatabiliyormuş büyüdüğü için normalmiş.
Heh bende bugün o yüzden endişelendim hareketleri hem azaldı hemde şekil değiştirdi yani artık sadece poposunu geriyor yada sırtını ve minik hareketler ve seyrek hareketler yapıyor. Birkaç hafta önce kolunu bir yerden bir yere geçirir hareketleri canımı yakardı ama demekki artık yavaşlaması ve seyrekleşmesi normal. Bugün hareketi az diye gittim de çok şükür hersey yolundaymıs 3000 kg 50 cm 37. Haftadayız
Sizin boy kilo ve haftası nedir
Kızlar selam, bugün kontrolümüz vardı ve evet minnoşum geliyor. Sabah nişanım geldi nstde sancım çıktı ama malesef açıklığım yok. Bebiş kanala girmiş hatta doktorum kafasını elledi bugün açıklık muayenesinde rahimde yumuşamış artık her an gelebilir dedi. Pazar veya pzt suni sancıyla eğer bu iki gün gelmezse doğumu başlatacaklar. İnşallah güzel haberler veririm
Gözünüz aydın diyelim o zaman hurma yiyin, merdiven çıkın hızlandırır inşallah. Olmadı suni sancı da yardımcı oluyor korkmayın. Ben küçük kızımı tamamen suni ile doğurdum ne açılma ne sancı vardı çok da güzel oldu.
Ankaradaysanız Ankara Üniversitesi bunun için doğuma özel ekip gönderiyor ama orada takipteyseniz. Diğer özel firmalar hakkında bilgim yok. Çok özel bir ekipman gerekiyor bunun için onu biliyorum ve layıkıyla yapan firmayı bulmak gerekir.
Yatak konusunu bilemeyeceğim. 4 gündür mem ucu kremi sürüyorum. dizi izlerken pilates topunda egzersiz yapıyorum ve kegel egzersizleri yapıyorum. Perine masajı yapmaya başlamayı da düşünüyorum. Doğumu kolaylaştırdığını okudum. Kendi açımdan yapabileceğim ne var ise yapmaya çalışıyorum.
Yukarıda cinsel ilişki konusunda yazışmalar olmuş Eğer bir düşük tehlikeniz bulunmuyor ise seksin son ana kadar herhangi bir zararı bulunmuyor.
Gözünüz aydın diyelim o zaman hurma yiyin, merdiven çıkın hızlandırır inşallah. Olmadı suni sancı da yardımcı oluyor korkmayın. Ben küçük kızımı tamamen suni ile doğurdum ne açılma ne sancı vardı çok da güzel oldu.
Heh bende bugün o yüzden endişelendim hareketleri hem azaldı hemde şekil değiştirdi yani artık sadece poposunu geriyor yada sırtını ve minik hareketler ve seyrek hareketler yapıyor. Birkaç hafta önce kolunu bir yerden bir yere geçirir hareketleri canımı yakardı ama demekki artık yavaşlaması ve seyrekleşmesi normal. Bugün hareketi az diye gittim de çok şükür hersey yolundaymıs 3000 kg 50 cm 37. Haftadayız
Sizin boy kilo ve haftası nedir