2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Yatak konusunu bilemeyeceğim. 4 gündür mem ucu kremi sürüyorum. dizi izlerken pilates topunda egzersiz yapıyorum ve kegel egzersizleri yapıyorum. Perine masajı yapmaya başlamayı da düşünüyorum. Doğumu kolaylaştırdığını okudum. Kendi açımdan yapabileceğim ne var ise yapmaya çalışıyorum.

Yukarıda cinsel ilişki konusunda yazışmalar olmuş Eğer bir düşük tehlikeniz bulunmuyor ise seksin son ana kadar herhangi bir zararı bulunmuyor.

Aslinda kararınızı vermis gibisiniz.
Bu işi yapan şirketleri arayıp ayrintili bilgi alabilirsiniz.

Süper! Sağlıklı doğumlar

Selamlar bugün bizimde kontrol vardı 37hafta da 2650 olmusuz ittire ittirezorla güzellik olmuyor midem berbat olmasına rağmen iyi beslenmeye çalıştım ceviz muz tatlı fln mahvediyor beni çünkü.350gr almış iki haftada.dr da 38+4te 4temmuza sezeryan günü verdi .kilo alımı yavaş olmasaydı bikac gün daha bekleyecekti kısmet böyleymiş hayırlısı olsun inşallah .

Heh bende bugün o yüzden endişelendim hareketleri hem azaldı hemde şekil değiştirdi yani artık sadece poposunu geriyor yada sırtını ve minik hareketler ve seyrek hareketler yapıyor. Birkaç hafta önce kolunu bir yerden bir yere geçirir hareketleri canımı yakardı ama demekki artık yavaşlaması ve seyrekleşmesi normal. Bugün hareketi az diye gittim de çok şükür hersey yolundaymıs 3000 kg 50 cm 37. Haftadayız
Sizin boy kilo ve haftası nedir

Gözünüz aydın diyelim o zaman hurma yiyin, merdiven çıkın hızlandırır inşallah. Olmadı suni sancı da yardımcı oluyor korkmayın. Ben küçük kızımı tamamen suni ile doğurdum ne açılma ne sancı vardı çok da güzel oldu.

Arkadaşlar kordon ve kordon kanı saklatacak olan var mı? Araştırıp bu konuda fikri olan var mı?
Ankaradaysanız Ankara Üniversitesi bunun için doğuma özel ekip gönderiyor ama orada takipteyseniz. Diğer özel firmalar hakkında bilgim yok. Çok özel bir ekipman gerekiyor bunun için onu biliyorum ve layıkıyla yapan firmayı bulmak gerekir.

Canim
Bana perine masajini bugday yagiyla onerdi. Bilgin olsun.

Süper! Sağlıklı doğumlar

Çok teşekkür ederim kızlar Hepimize inşallah

hadi hayırlısı sağsalim al kucağına inşallah canım

Evet 2 gündür bende de öyle. En son bir hafta önce 2950 grami 49 cmdi. Şu an 36+3'teyim.

Canim
Bana perine masajini bugday yagiyla onerdi. Bilgin olsun.

Buğday yağı nerede bulunur bilmiyorum ama bulmayı denicem. Ben de hindistan cevizi yapı gibi doğal yağlarla yapılması gerektiğini duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…