- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Yakınız baya, 24 saatte 10 kere oynadıysa normal karşılanıyormuş
Merhaba kızlar anca yazabildim. Bıgün kontrol ve birazda sancım vardı. Çocuk kanala girmiş çıkmak üzereymiş hemen ağar topar yatış yapıldı ve doğumu yaptım. 2570 gr doğdu. İyili gelmişim çünkü çocuk suyunu yutmuş ve şuan küvezde dua edin çıksın biran önce. Göaterirlerse gece bakıcam. Süt sağma makinasıyla devamlı sütü getirmeye çalışıyorum. Ünşallah hemen kavuşurum kızıma. Ordan tek çıkmak çok zormuş
Çok teşekkürler canımhadi hayırlısı sağsalim al kucağına inşallah canım
Merhaba kızlar anca yazabildim. Bıgün kontrol ve birazda sancım vardı. Çocuk kanala girmiş çıkmak üzereymiş hemen ağar topar yatış yapıldı ve doğumu yaptım. 2570 gr doğdu. İyili gelmişim çünkü çocuk suyunu yutmuş ve şuan küvezde dua edin çıksın biran önce. Göaterirlerse gece bakıcam. Süt sağma makinasıyla devamlı sütü getirmeye çalışıyorum. Ünşallah hemen kavuşurum kızıma. Ordan tek çıkmak çok zormuş
Evet aynen öyle olmuş canım. Normalde salı günü kontrole gittim bişey yoktu. Plasenta yaşlanması var dedi sadece. İki gündür sancım çok olunca kontrol için erken geldim ve çok fazla girmiş kanala apar topar aldılar. İnşallah hemen gelir eve onsuz gitmek istemiyorum zaten. 5 yaşında kızımvar ona anlatamadık sürekli kardeşini istiyorSanırım doğum esnasında kanalda fazla kalmasından dolayı sıvı/kan yutmasından bahsediyorsunuz. Çok sık karşılaşılan bir durummuş eğer oysa. benim yattığım odada oda arkadaşımın da başına gelmişti. 2-3 gün gözlem altında tutuyorlar, sonra eve gönderiyorlar anne ile. endişelenmeyin, hiç canınızı sıkmayın, içiniz ferah olsun. her şey yolunda gidecek.
Amin canım çok sağol darısı size inşallahÇok teşekkürler canım❤
Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız
Hiç üzme kendini inşallah en kısa zamanda toparlayacak beraber çıkacaksınız hastaneden. Stres yapma sütün kesilir bol bol dua et. Bizde ediyoruz Rabbime emanetsiniz ikinizdeMerhaba kızlar anca yazabildim. Bıgün kontrol ve birazda sancım vardı. Çocuk kanala girmiş çıkmak üzereymiş hemen ağar topar yatış yapıldı ve doğumu yaptım. 2570 gr doğdu. İyili gelmişim çünkü çocuk suyunu yutmuş ve şuan küvezde dua edin çıksın biran önce. Göaterirlerse gece bakıcam. Süt sağma makinasıyla devamlı sütü getirmeye çalışıyorum. Ünşallah hemen kavuşurum kızıma. Ordan tek çıkmak çok zormuş
Ben de perine masajı için lavanta yağı aldım ama masaja henüz başlamadım. Tam olarak nasıl yapılacağını kavramam gerekiyoYatak konusunu bilemeyeceğim. 4 gündür mem ucu kremi sürüyorum. dizi izlerken pilates topunda egzersiz yapıyorum ve kegel egzersizleri yapıyorum. Perine masajı yapmaya başlamayı da düşünüyorum. Doğumu kolaylaştırdığını okudum. Kendi açımdan yapabileceğim ne var ise yapmaya çalışıyorum.
Yukarıda cinsel ilişki konusunda yazışmalar olmuş Eğer bir düşük tehlikeniz bulunmuyor ise seksin son ana kadar herhangi bir zararı bulunmuyor.
Evet sordum doktor gögüs ucu kremine başlayabilirsin dedi. Güzel enerjiniz var hala maşallah bir bardak suyu almaya dermanım yokYatak konusunu bilemeyeceğim. 4 gündür mem ucu kremi sürüyorum. dizi izlerken pilates topunda egzersiz yapıyorum ve kegel egzersizleri yapıyorum. Perine masajı yapmaya başlamayı da düşünüyorum. Doğumu kolaylaştırdığını okudum. Kendi açımdan yapabileceğim ne var ise yapmaya çalışıyorum.
Yukarıda cinsel ilişki konusunda yazışmalar olmuş Eğer bir düşük tehlikeniz bulunmuyor ise seksin son ana kadar herhangi bir zararı bulunmuyor.
Oy kuzum inşallah sağlıkla bir an evvel toparlanacak annesi buna inan. Çok fazla uzamadan birlikte evinize gidersiniz sağlıkla inşallahMerhaba kızlar anca yazabildim. Bıgün kontrol ve birazda sancım vardı. Çocuk kanala girmiş çıkmak üzereymiş hemen ağar topar yatış yapıldı ve doğumu yaptım. 2570 gr doğdu. İyili gelmişim çünkü çocuk suyunu yutmuş ve şuan küvezde dua edin çıksın biran önce. Göaterirlerse gece bakıcam. Süt sağma makinasıyla devamlı sütü getirmeye çalışıyorum. Ünşallah hemen kavuşurum kızıma. Ordan tek çıkmak çok zormuş
Ben de bugün ev baktım ve pertim şu an. Sadece baktım amaDoğum yapan arkadaş hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallah çıkar hemen kuvezden merak etmeöğlen 12 den beri kosturuyorum bnde smdi yattım herrarafim ağrıyor, misafirlerim geldi yatılı yemekti borekti corekti temizlik bilmem ne derken 1 dk durmadım bu gece doğurmazsam ii onlar da yol yorgunu geldiler sofrayı toplama falan filan kalan isler hep onlar yaptılar ama pert oldum arrk bikere , zaten taşınma yorgunluğu var hala da tam anlamıyla yerleşmiş değilim evin işi bitmiyor malum. Eğilip kalkamıyorum hareketler kısıtlı olnca canımı sıkıyor bu durum, sağlıkla zamanında dogsaydi şu kuzular artk ins. O zaman da uyumuyor gaziydi susuydu busuydu dicez ama en azından fazla kiloların bı kısmında kurtulsak bile kar
Amin ibşallah canım şimdi gösterdiler 7-9 gün arası sürebilir dediler antibiyotik başlamışlar. İnşallah bi mucize olurda hemen ÇıkarOy kuzum inşallah sağlıkla bir an evvel toparlanacak annesi buna inan. Çok fazla uzamadan birlikte evinize gidersiniz sağlıkla inşallah
Allah razı plsun canım. Ağlamamaya çalışıyorum 2 saatte bir sağıyorum daha gelmedi sütüm. İnşaşlah hemen çıkarHiç üzme kendini inşallah en kısa zamanda toparlayacak beraber çıkacaksınız hastaneden. Stres yapma sütün kesilir bol bol dua et. Bizde ediyoruz Rabbime emanetsiniz ikinizde
Perine masaj icin videolar var bi de detayli anlatmislar ben bayagi bakindim. 3-4 kere de yaptm ise yariyo mu dogru mu yapiyorm bilmiyorm ama.Ben de perine masajı için lavanta yağı aldım ama masaja henüz başlamadım. Tam olarak nasıl yapılacağını kavramam gerekiyoplates topuna da başlayım diyorum.
Yavru karnımda coştu çıkacak sanki. Bari masaj egzersiz falan derken rahat çıksın
İnsallah en kisa zamanda cikar canim. Saglicakla kavusun birbirinize. Dualarmiz seninleAmin ibşallah canım şimdi gösterdiler 7-9 gün arası sürebilir dediler antibiyotik başlamışlar. İnşallah bi mucize olurda hemen Çıkar
öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlar anca yazabildim. Bıgün kontrol ve birazda sancım vardı. Çocuk kanala girmiş çıkmak üzereymiş hemen ağar topar yatış yapıldı ve doğumu yaptım. 2570 gr doğdu. İyili gelmişim çünkü çocuk suyunu yutmuş ve şuan küvezde dua edin çıksın biran önce. Göaterirlerse gece bakıcam. Süt sağma makinasıyla devamlı sütü getirmeye çalışıyorum. Ünşallah hemen kavuşurum kızıma. Ordan tek çıkmak çok zormuş
Bnmde ilk yaptığım şeylerden biri oydu cnm, zaten bizimki park yatak hemen açmıştım sildim temizledim hazır ettm nolur nolmaz çocuk doğarsa yatacak yeri olsn dieBen de bugün ev baktım ve pertim şu an. Sadece baktım amainşallah bir haftaya kadar da taşınıyorum. Taşınır taşınmaz ilk bebeğin beşiğini kurcam sanırım bu gidişle. O kadar harekete doğurmazsam biraz da yerleşmeyi denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?