2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba kızlar anca yazabildim. Bıgün kontrol ve birazda sancım vardı. Çocuk kanala girmiş çıkmak üzereymiş hemen ağar topar yatış yapıldı ve doğumu yaptım. 2570 gr doğdu. İyili gelmişim çünkü çocuk suyunu yutmuş ve şuan küvezde dua edin çıksın biran önce. Göaterirlerse gece bakıcam. Süt sağma makinasıyla devamlı sütü getirmeye çalışıyorum. Ünşallah hemen kavuşurum kızıma. Ordan tek çıkmak çok zormuş

Yakınız baya, 24 saatte 10 kere oynadıysa normal karşılanıyormuş

Ama normalde kızım o kadar çok oynardı ki 15 dakikada 10 hareket sayardım. Şimdi 1 saatte 10 hareket sayınca hareketlerinde azalma olarak algıladım. Epey endişelendim. Neyse ki yeri daraldığından diyorlar. Bir nebze içim rahatladı.

Sanırım doğum esnasında kanalda fazla kalmasından dolayı sıvı/kan yutmasından bahsediyorsunuz. Çok sık karşılaşılan bir durummuş eğer oysa. benim yattığım odada oda arkadaşımın da başına gelmişti. 2-3 gün gözlem altında tutuyorlar, sonra eve gönderiyorlar anne ile. endişelenmeyin, hiç canınızı sıkmayın, içiniz ferah olsun. her şey yolunda gidecek.

hadi hayırlısı sağsalim al kucağına inşallah canım
Çok teşekkürler canım

Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız

Evet aynen öyle olmuş canım. Normalde salı günü kontrole gittim bişey yoktu. Plasenta yaşlanması var dedi sadece. İki gündür sancım çok olunca kontrol için erken geldim ve çok fazla girmiş kanala apar topar aldılar. İnşallah hemen gelir eve onsuz gitmek istemiyorum zaten. 5 yaşında kızımvar ona anlatamadık sürekli kardeşini istiyor Allah beterinden okurusun buna şükür

Heyecanlı ve hareketli günler başladı grupta. Benim gibi ay sonunu bekleyenler hemen hemen hepinizin hikayesine şahit olacak sanırım. Tabi erken gelmezlerse. Kuvozdeki yavrular hemencik annelerine kavuşsun inşallah.
Benim göğsüm kuruyup ağrıdığı icin yaklaşık bir aydır sürüyorum ara ara yani iki günde bir filan.
Bestlak mamayi çok araştır süt için mucize diyorlar her kullanan memnun doğumdan önce alıp koyasım geldi çantaya doğal bir damla
sizce? Kıymalı miyim çantaya
Hazır mama koymayacagim bisi olursa eczaneden alırım dedi eşim ama damlayi çok kullanan olup hepsi de memnun olunca almak istedim.

Hiç üzme kendini inşallah en kısa zamanda toparlayacak beraber çıkacaksınız hastaneden. Stres yapma sütün kesilir bol bol dua et. Bizde ediyoruz Rabbime emanetsiniz ikinizde

Doğum yapan arkadaş hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallah çıkar hemen kuvezden merak etme öğlen 12 den beri kosturuyorum bnde smdi yattım herrarafim ağrıyor, misafirlerim geldi yatılı yemekti borekti corekti temizlik bilmem ne derken 1 dk durmadım bu gece doğurmazsam ii onlar da yol yorgunu geldiler sofrayı toplama falan filan kalan isler hep onlar yaptılar ama pert oldum arrk bikere , zaten taşınma yorgunluğu var hala da tam anlamıyla yerleşmiş değilim evin işi bitmiyor malum. Eğilip kalkamıyorum hareketler kısıtlı olnca canımı sıkıyor bu durum, sağlıkla zamanında dogsaydi şu kuzular artk ins. O zaman da uyumuyor gaziydi susuydu busuydu dicez ama en azından fazla kiloların bı kısmında kurtulsak bile kar

Ben de perine masajı için lavanta yağı aldım ama masaja henüz başlamadım. Tam olarak nasıl yapılacağını kavramam gerekiyo plates topuna da başlayım diyorum.
Yavru karnımda coştu çıkacak sanki. Bari masaj egzersiz falan derken rahat çıksın

Evet sordum doktor gögüs ucu kremine başlayabilirsin dedi. Güzel enerjiniz var hala maşallah bir bardak suyu almaya dermanım yok

Oy kuzum inşallah sağlıkla bir an evvel toparlanacak annesi buna inan. Çok fazla uzamadan birlikte evinize gidersiniz sağlıkla inşallah

Ben de bugün ev baktım ve pertim şu an. Sadece baktım ama inşallah bir haftaya kadar da taşınıyorum. Taşınır taşınmaz ilk bebeğin beşiğini kurcam sanırım bu gidişle. O kadar harekete doğurmazsam biraz da yerleşmeyi denerim

Oy kuzum inşallah sağlıkla bir an evvel toparlanacak annesi buna inan. Çok fazla uzamadan birlikte evinize gidersiniz sağlıkla inşallah
Amin ibşallah canım şimdi gösterdiler 7-9 gün arası sürebilir dediler antibiyotik başlamışlar. İnşallah bi mucize olurda hemen Çıkar

Hiç üzme kendini inşallah en kısa zamanda toparlayacak beraber çıkacaksınız hastaneden. Stres yapma sütün kesilir bol bol dua et. Bizde ediyoruz Rabbime emanetsiniz ikinizde
Allah razı plsun canım. Ağlamamaya çalışıyorum 2 saatte bir sağıyorum daha gelmedi sütüm. İnşaşlah hemen çıkar

Perine masaj icin videolar var bi de detayli anlatmislar ben bayagi bakindim. 3-4 kere de yaptm ise yariyo mu dogru mu yapiyorm bilmiyorm ama.

öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun inşallah biran önce çıkar da sağsalim kavuşursun kuzuna

Bnmde ilk yaptığım şeylerden biri oydu cnm, zaten bizimki park yatak hemen açmıştım sildim temizledim hazır ettm nolur nolmaz çocuk doğarsa yatacak yeri olsn die çantayı da daha yeni hazır ettm sayılır, bnmkiler hala eksik hatta bikwc parça bişe daha eklicem. Kolay gelsin sana da ne tarafa taşiniyorsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…