2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Allah razı plsun canım. Ağlamamaya çalışıyorum 2 saatte bir sağıyorum daha gelmedi sütüm. İnşaşlah hemen çıkar
Gözünüz aydın sağlıkla dünyaya gelmiş kuzu iyi ki gitmişsiniz hastaneye. Sarılıktan bile bebekleri bir hfta tutabiliyorlar. Hiç canınızı sıkmayın sağlıkla kavuşacaksınız yavrunuza en kısa sürede inşallah.

Çok teşekkürler kızlar inşallah hemen çıkar. Gittim gördüm geldim ama yetmiyor işte. 2 saattedir süt sağıyorum biran önce gelsin diye

Beni en çok sevindiren o zaten iyili gelmişim. Sizde kızlar eğer normal dışı bişey hissederseniz hemen gidin. Allah hepimizin yardımcısı plsun

Hayırlı olsun canım hiç merak etme bikaç güne toparlanıp yanına gelecek benimki denyogunnbakımda erken geldiği için solunum sıkıntısı yaşadık bi iki güne emzirebilirsin dedi dr u o sırada kendimi toparlamaya çalışıyorum. Öyle düşün sende Bi toparlanıcaksın hoop kuzucuk yanındayken zinde olacaksın. Benim de oğlum var 3 yaşında kardeşin öksürüyo düzelince gelicek diyerek anlattık tabi hergün soruyo

Amin canım inşallah. Bizde öyle dedik ama anlatamadık sabah gelecek mi anne bende görmek istiyorum anne. Eğer uzun sürerse napucam bilmiyorum Allah yardımcınız olsun

Kızlar merhaba . Kızım hala küvözde bi iki güne dr emzirebilirsin dedi Solunum sokıntısı geçmiş süt vermeye başlamışlar ama sarılık biraz yükselmiş o da yedikçe düzelicek inş Sadece iki kez gördüm her gün foto çekip veriyorlar Allahtan pandemiden ötürü bebek yogunbakıma almıyorlar kimseyi. Bende kendimi toparlamaya çalışıyorum işte. Tabi iğnelerin serumların etkisi geçtikçe kendimdeki tahribatı görebiliyorum bugğn dr kontrolğm vardı dikişler güzel kaynamış ama ben acıdan kıvranıyorum. Üst üste 3 sezeryan oldugu için derşm incelmiş yapışıklıklarım olmuş dr dikişin uzun sürdü bi 10 gün canım yanar dedi göbek çevresini bayagı toparladım dedi . Dua edin bu acı bitsin bugün resmen agladım

Googleda aratinca resimli madde madde anlatimli konular cikiyor. Ben de bilmiyorum ama okudugum kadariyla alt kisma bir sey cikarmis gibi bas parmaklarla (anuse dogru) baski uygulayip yani gerdirip birakiyorsun gibi bir seyler anladim.
MC06 Egzersiz dedigim topa oturup oval hareketler yapip hafif hafif ziplamak. Bende de insan ustu bir enerji yok. Yazin zor. Karnim devasa oldu. Penguen gibi dolaniyorum

Geçmiş olsun canım. Bende bıgün doğun yaptım aynı sıkıntılar bende de var. Kızım solunum sıkıntısından dolayı kuvezde. Su yutmuş ciğere gitmiş dediler. Bir kere görebildim. Sütüm gelsin diye uğraşıyorum ama ağrımda var. Dediğin gibi ilacın etkisi geçsin hemen kıvranmaya başlıyorum. İnşallah sağa sağlim kucağımıza alırız evimize giderizz . Eve tek gitmek istemiyorum

Hem hayırlı olsun hem de çok geçmiş olsun minik bebeğinizle eve dönersiniz çabucak toparlayıp inşallahBebek nasıl su yutmuş peki?İlk doğumunuz mu?

Hem hayırlı olsun hem de çok geçmiş olsun minik bebeğinizle eve dönersiniz çabucak toparlayıp inşallahBebek nasıl su yutmuş peki?İlk doğumunuz mu?
İlinci doğumum. Plasenta yaşlanması başlamıştı salı günü. Bıgün sancı var diye gittim kanala girmiş plasenta da çok hasar görmüş o arada yutmuş sanırım. Doğduktan sonra köpük köpük ağlamaya başladı orda anladılar. Çok teşekkürler amin inşallah tüm anneler sağlıcakla bebeklerine kavuşur

Günaydın kizlar bikac haftadir nstde sancim cikiyordu 100 lerde ama evde idare ediyorduk.. Dun aksam kasilmalarim cok sıklasti nstde 3 kez 100 gördük, geceden beri hastanedeyiz.. serum takviyesiyle biraz azaldi kasilma sukur. Bakalim birazdan doktorum gelicekmis

Gunaydn cnm,hayirli haberlerinizi bekliyoruz insallah

Aynı bende öyle normali buymuş öğrenmiş olduk

Amin ibşallah canım şimdi gösterdiler 7-9 gün arası sürebilir dediler antibiyotik başlamışlar. İnşallah bi mucize olurda hemen Çıkar
Çok geçmiş olsun. Arkadaşımın bebeğinde de benzer bir durum oldu,gerçi onun akciğerde de sıvı vardı.o ilk 5 gün beslenememişti de serum veriyorlardı, 5 günün sonunda annesinin sağdığı sütleri içmeye başladı. 10. Gün sonunda da sapasağlam çıktı. İnşallah sizinki de hemen çıkar, çok bekletmez sizi

İnşallah geçecek bu günler, evlatlarınızla birlikte sağlıklı mutlu günler yakında. Birazcık sabır, dualarım sizinle

Son nst cekildi guzel çıktı sukur canım. Birazdan muayneye giricem orda da hersey normalse eve gonderirim yat sadece dedi ama zaten baska bisey yapmiyodum Anlamadim hic
Neyseki son nst güzel çıkmış, azıcık daha beklesin prenses. Güzelce dinlen, ben de hep 37 yi tamamlayalım diye dua ediyorum, inşallah tamamlarız

Kızlar ilk defa nst’e girecem. Doktor randevusundan önce girip, sonra sonucuyla beraber mi doktoru görüyorum ? Yoksa önce randevu sonra nst sonra sonucu göstermek için tekrar doktor mu ?
Doktorum son görüşmede bir dahaki sefere nst bakarız demişti. Sizde nasıl oluyor? Birde bu nst sonucu hemen çıkıyır mu, yoksa beklemek mi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…