- 30 Kasım 2011
- 216
- 328
- 303
Gözünüz aydın sağlıkla dünyaya gelmiş kuzu iyi ki gitmişsiniz hastaneye. Sarılıktan bile bebekleri bir hfta tutabiliyorlar. Hiç canınızı sıkmayın sağlıkla kavuşacaksınız yavrunuza en kısa sürede inşallah.Allah razı plsun canım. Ağlamamaya çalışıyorum 2 saatte bir sağıyorum daha gelmedi sütüm. İnşaşlah hemen çıkar
Beni en çok sevindiren o zaten iyili gelmişim. Sizde kızlar eğer normal dışı bişey hissederseniz hemen gidin. Allah hepimizin yardımcısı plsunGözünüz aydın sağlıkla dünyaya gelmiş kuzu iyi ki gitmişsiniz hastaneye. Sarılıktan bile bebekleri bir hfta tutabiliyorlar. Hiç canınızı sıkmayın sağlıkla kavuşacaksınız yavrunuza en kısa sürede inşallah.
Ya, önceki hafta 100 gr almıştı, bu hafta 650.. 3400 olmuş benimki de, haftaya inş dogum olacagı için pek bir sey demedim..
Benimki de önce ki hafta 100 gr almıştı ☺
Hayırlı olsun canım hiç merak etme bikaç güne toparlanıp yanına gelecek benimki denyogunnbakımda erken geldiği için solunum sıkıntısı yaşadık bi iki güne emzirebilirsin dedi dr u o sırada kendimi toparlamaya çalışıyorum. Öyle düşün sende Bi toparlanıcaksın hoop kuzucuk yanındayken zinde olacaksın. Benim de oğlum var 3 yaşında kardeşin öksürüyo düzelince gelicek diyerek anlattık tabi hergün soruyoMerhaba kızlar anca yazabildim. Bıgün kontrol ve birazda sancım vardı. Çocuk kanala girmiş çıkmak üzereymiş hemen ağar topar yatış yapıldı ve doğumu yaptım. 2570 gr doğdu. İyili gelmişim çünkü çocuk suyunu yutmuş ve şuan küvezde dua edin çıksın biran önce. Göaterirlerse gece bakıcam. Süt sağma makinasıyla devamlı sütü getirmeye çalışıyorum. Ünşallah hemen kavuşurum kızıma. Ordan tek çıkmak çok zormuş
Amin canım inşallah. Bizde öyle dedik ama anlatamadık sabah gelecek mi anne bende görmek istiyorum anne. Eğer uzun sürerse napucam bilmiyorumHayırlı olsun canım hiç merak etme bikaç güne toparlanıp yanına gelecek benimki denyogunnbakımda erken geldiği için solunum sıkıntısı yaşadık bi iki güne emzirebilirsin dedi dr u o sırada kendimi toparlamaya çalışıyorum. Öyle düşün sende Bi toparlanıcaksın hoop kuzucuk yanındayken zinde olacaksın. Benim de oğlum var 3 yaşında kardeşin öksürüyo düzelince gelicek diyerek anlattık tabi hergün soruyo
Googleda aratinca resimli madde madde anlatimli konular cikiyor. Ben de bilmiyorum ama okudugum kadariyla alt kisma bir sey cikarmis gibi bas parmaklarla (anuse dogru) baski uygulayip yani gerdirip birakiyorsun gibi bir seyler anladim.Ben de perine masajı için lavanta yağı aldım ama masaja henüz başlamadım. Tam olarak nasıl yapılacağını kavramam gerekiyoplates topuna da başlayım diyorum.
Yavru karnımda coştu çıkacak sanki. Bari masaj egzersiz falan derken rahat çıksın
Geçmiş olsun canım. Bende bıgün doğun yaptım aynı sıkıntılar bende de var. Kızım solunum sıkıntısından dolayı kuvezde. Su yutmuş ciğere gitmiş dediler. Bir kere görebildim. Sütüm gelsin diye uğraşıyorum ama ağrımda var. Dediğin gibi ilacın etkisi geçsin hemen kıvranmaya başlıyorum. İnşallah sağa sağlim kucağımıza alırız evimize giderizz . Eve tek gitmek istemiyorumKızlar merhaba . Kızım hala küvözde bi iki güne dr emzirebilirsin dediSolunum sokıntısı geçmiş süt vermeye başlamışlar ama sarılık biraz yükselmiş o da yedikçe düzelicek inş Sadece iki kez gördüm her gün foto çekip veriyorlar Allahtan pandemiden ötürü bebek yogunbakıma almıyorlar kimseyi. Bende kendimi toparlamaya çalışıyorum işte. Tabi iğnelerin serumların etkisi geçtikçe kendimdeki tahribatı görebiliyorum bugğn dr kontrolğm vardı dikişler güzel kaynamış ama ben acıdan kıvranıyorum. Üst üste 3 sezeryan oldugu için derşm incelmiş yapışıklıklarım olmuş dr dikişin uzun sürdü bi 10 gün canım yanar dedi göbek çevresini bayagı toparladım dedi . Dua edin bu acı bitsin bugün resmen agladım
Hem hayırlı olsun hem de çok geçmiş olsun minik bebeğinizle eve dönersiniz çabucak toparlayıp inşallahGeçmiş olsun canım. Bende bıgün doğun yaptım aynı sıkıntılar bende de var. Kızım solunum sıkıntısından dolayı kuvezde. Su yutmuş ciğere gitmiş dediler. Bir kere görebildim. Sütüm gelsin diye uğraşıyorum ama ağrımda var. Dediğin gibi ilacın etkisi geçsin hemen kıvranmaya başlıyorum. İnşallah sağa sağlim kucağımıza alırız evimize giderizz . Eve tek gitmek istemiyorum
İlinci doğumum. Plasenta yaşlanması başlamıştı salı günü. Bıgün sancı var diye gittim kanala girmiş plasenta da çok hasar görmüş o arada yutmuş sanırım. Doğduktan sonra köpük köpük ağlamaya başladı orda anladılar. Çok teşekkürler amin inşallah tüm anneler sağlıcakla bebeklerine kavuşurHem hayırlı olsun hem de çok geçmiş olsun minik bebeğinizle eve dönersiniz çabucak toparlayıp inşallahBebek nasıl su yutmuş peki?İlk doğumunuz mu?
Gunaydn cnm,hayirli haberlerinizi bekliyoruz insallahGünaydın kizlar bikac haftadir nstde sancim cikiyordu 100 lerde ama evde idare ediyorduk.. Dun aksam kasilmalarim cok sıklasti nstde 3 kez 100 gördük, geceden beri hastanedeyiz.. serum takviyesiyle biraz azaldi kasilma sukur. Bakalim birazdan doktorum gelicekmis
Aynı bende öyleAma normalde kızım o kadar çok oynardı ki 15 dakikada 10 hareket sayardım. Şimdi 1 saatte 10 hareket sayınca hareketlerinde azalma olarak algıladım. Epey endişelendim. Neyse ki yeri daraldığından diyorlar. Bir nebze içim rahatladı.
Son nst cekildi guzel çıktı sukur canım. Birazdan muayneye giricem orda da hersey normalse eve gonderirim yat sadece dedi ama zaten baska bisey yapmiyodumGunaydn cnm,hayirli haberlerinizi bekliyoruz insallah
Çok geçmiş olsun. Arkadaşımın bebeğinde de benzer bir durum oldu,gerçi onun akciğerde de sıvı vardı.o ilk 5 gün beslenememişti de serum veriyorlardı, 5 günün sonunda annesinin sağdığı sütleri içmeye başladı. 10. Gün sonunda da sapasağlam çıktı. İnşallah sizinki de hemen çıkar, çok bekletmez siziAmin ibşallah canım şimdi gösterdiler 7-9 gün arası sürebilir dediler antibiyotik başlamışlar. İnşallah bi mucize olurda hemen Çıkar
İnşallah geçecek bu günler, evlatlarınızla birlikte sağlıklı mutlu günler yakında. Birazcık sabır, dualarım sizinleKızlar merhaba . Kızım hala küvözde bi iki güne dr emzirebilirsin dediSolunum sokıntısı geçmiş süt vermeye başlamışlar ama sarılık biraz yükselmiş o da yedikçe düzelicek inş Sadece iki kez gördüm her gün foto çekip veriyorlar Allahtan pandemiden ötürü bebek yogunbakıma almıyorlar kimseyi. Bende kendimi toparlamaya çalışıyorum işte. Tabi iğnelerin serumların etkisi geçtikçe kendimdeki tahribatı görebiliyorum bugğn dr kontrolğm vardı dikişler güzel kaynamış ama ben acıdan kıvranıyorum. Üst üste 3 sezeryan oldugu için derşm incelmiş yapışıklıklarım olmuş dr dikişin uzun sürdü bi 10 gün canım yanar dedi göbek çevresini bayagı toparladım dedi . Dua edin bu acı bitsin bugün resmen agladım
Neyseki son nst güzel çıkmış, azıcık daha beklesin prenses. Güzelce dinlen, ben de hep 37 yi tamamlayalım diye dua ediyorum, inşallah tamamlarızSon nst cekildi guzel çıktı sukur canım. Birazdan muayneye giricem orda da hersey normalse eve gonderirim yat sadece dedi ama zaten baska bisey yapmiyodumAnlamadim hic
Ahh insallah canim tamamliycazNeyseki son nst güzel çıkmış, azıcık daha beklesin prenses. Güzelce dinlen, ben de hep 37 yi tamamlayalım diye dua ediyorum, inşallah tamamlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?