Allah yardımcın olsun, bebeğin de hayırlı olsun. Biraz daha sabır inşallah güzel olacak her sey.. Süt yapıcı içecekler var izin verirlerse onları bir dene istersen..Merhaba kızlar anca yazabildim. Bıgün kontrol ve birazda sancım vardı. Çocuk kanala girmiş çıkmak üzereymiş hemen ağar topar yatış yapıldı ve doğumu yaptım. 2570 gr doğdu. İyili gelmişim çünkü çocuk suyunu yutmuş ve şuan küvezde dua edin çıksın biran önce. Göaterirlerse gece bakıcam. Süt sağma makinasıyla devamlı sütü getirmeye çalışıyorum. Ünşallah hemen kavuşurum kızıma. Ordan tek çıkmak çok zormuş
drum 2 saatte bir oynamadına dikkat et demişti son kontrolde..Ama normalde kızım o kadar çok oynardı ki 15 dakikada 10 hareket sayardım. Şimdi 1 saatte 10 hareket sayınca hareketlerinde azalma olarak algıladım. Epey endişelendim. Neyse ki yeri daraldığından diyorlar. Bir nebze içim rahatladı.
hayırlı olsun aynı zamanda da cok geçmiş olsun. Grnel mi oldun, benim de 3. Sezeryan olacak birwz tedirginim öyle bir durum mu varmışKızlar merhaba . Kızım hala küvözde bi iki güne dr emzirebilirsin dediSolunum sokıntısı geçmiş süt vermeye başlamışlar ama sarılık biraz yükselmiş o da yedikçe düzelicek inş Sadece iki kez gördüm her gün foto çekip veriyorlar Allahtan pandemiden ötürü bebek yogunbakıma almıyorlar kimseyi. Bende kendimi toparlamaya çalışıyorum işte. Tabi iğnelerin serumların etkisi geçtikçe kendimdeki tahribatı görebiliyorum bugğn dr kontrolğm vardı dikişler güzel kaynamış ama ben acıdan kıvranıyorum. Üst üste 3 sezeryan oldugu için derşm incelmiş yapışıklıklarım olmuş dr dikişin uzun sürdü bi 10 gün canım yanar dedi göbek çevresini bayagı toparladım dedi . Dua edin bu acı bitsin bugün resmen agladım
canım randevu aldıktan sonra bi saatkadar erken gidiyosun hastaneye, önce nst ye giriyosun orda da sıraolabiliyor, 15-20 dk yatıyosun sabit. Biter bitmez sana orda sonuc kagıdını veriyorlar onunla birlikte druna gidiyosun..Kızlar ilk defa nst’e girecem. Doktor randevusundan önce girip, sonra sonucuyla beraber mi doktoru görüyorum ? Yoksa önce randevu sonra nst sonra sonucu göstermek için tekrar doktor mu ?
Doktorum son görüşmede bir dahaki sefere nst bakarız demişti. Sizde nasıl oluyor? Birde bu nst sonucu hemen çıkıyır mu, yoksa beklemek mi gerekiyor
Canım günaydın, damla dediğin nedir acaba?Heyecanlı ve hareketli günler başladı grupta. Benim gibi ay sonunu bekleyenler hemen hemen hepinizin hikayesine şahit olacak sanırım. Tabi erken gelmezlerse. Kuvozdeki yavrular hemencik annelerine kavuşsun inşallah.
Benim göğsüm kuruyup ağrıdığı icin yaklaşık bir aydır sürüyorum ara ara yani iki günde bir filan.
Bestlak mamayi çok araştır süt için mucize diyorlar her kullanan memnun doğumdan önce alıp koyasım geldi çantaya doğal bir damla
sizce? Kıymalı miyim çantaya
Hazır mama koymayacagim bisi olursa eczaneden alırım dedi eşim ama damlayi çok kullanan olup hepsi de memnun olunca almak istedim.
Sağol canım. Valla bebiş arada korkutuyo gelir mi gelmez mi derken evi de ancak buldum. Ata'ya taşınıyorum inşallah. Okula yürüme mesafesi sayılabilir. Şükür buldum üzerimden yük kalktı. Bir de küçüğün okul kaydını halledersem tamamdır. Bu arada öğretmen sordum ama daha yeni okul olduğu için kimsede net bilgi yok malesef.Bnmde ilk yaptığım şeylerden biri oydu cnm, zaten bizimki park yatak hemen açmıştım sildim temizledim hazır ettm nolur nolmaz çocuk doğarsa yatacak yeri olsn dieçantayı da daha yeni hazır ettm sayılır, bnmkiler hala eksik hatta bikwc parça bişe daha eklicem. Kolay gelsin sana da ne tarafa taşiniyorsn
O doktoruna göre değişiyor, ben normal randevuya giriyordum sonra nst ye alıyorlardı. Sonuç hemen çıkıyor zaten, hemşireler gösteriyordu o arada sorun yoksa doktoru bile tekrar görmeden eve gidiyordum, hatta doktorum yokken bile nst ye girmiştim, hemşireler watsapdan sonucu atıyorlardı doktora. O da yorumluyordu. Siz her ihtimale karşı randevu saatinden önce gidin belki önce alıp sonucu muayene ile birlikte değerlendirirKızlar ilk defa nst’e girecem. Doktor randevusundan önce girip, sonra sonucuyla beraber mi doktoru görüyorum ? Yoksa önce randevu sonra nst sonra sonucu göstermek için tekrar doktor mu ?
Doktorum son görüşmede bir dahaki sefere nst bakarız demişti. Sizde nasıl oluyor? Birde bu nst sonucu hemen çıkıyır mu, yoksa beklemek mi gerekiyor
İnş canımGeçmiş olsun canım. Bende bıgün doğun yaptım aynı sıkıntılar bende de var. Kızım solunum sıkıntısından dolayı kuvezde. Su yutmuş ciğere gitmiş dediler. Bir kere görebildim. Sütüm gelsin diye uğraşıyorum ama ağrımda var. Dediğin gibi ilacın etkisi geçsin hemen kıvranmaya başlıyorum. İnşallah sağa sağlim kucağımıza alırız evimize giderizz . Eve tek gitmek istemiyorum
amin teşekkür ederim canımİnşallah geçecek bu günler, evlatlarınızla birlikte sağlıklı mutlu günler yakında. Birazcık sabır, dualarım sizinle
Canım benimkiler çok sık oldu 2 sene arayla 3. Doğumum dolayısıyla rahimin altında deri incelmesi olmuş biraz yapışıklıklar olmuş ameliyat çok ii geçti sadece benim dikiş işlemim uzun oldu göbek eksenim kaymış onu filan düzelttiler spinal anestezi oldum amelşyat çok rahattı yani acısı iğne serumlar geçtikçe çıkıyo dr 10 güm sürer dediGrnel mi oldun, benim de 3. Sezeryan olacak birwz tedirginim öyle bir durum mu varmış
Canım Ata Mahallesinde kiralar ne kadar ? 3+1yeni ev bakıyorum da ben de. Kiralık ev kaldı mı o tarafta ondan da haberim yok.Sağol canım. Valla bebiş arada korkutuyo gelir mi gelmez mi derken evi de ancak buldum. Ata'ya taşınıyorum inşallah. Okula yürüme mesafesi sayılabilir. Şükür buldum üzerimden yük kalktı. Bir de küçüğün okul kaydını halledersem tamamdır. Bu arada öğretmen sordum ama daha yeni okul olduğu için kimsede net bilgi yok malesef.
Nasıl gectı canım muayenen.Son nst cekildi guzel çıktı sukur canım. Birazdan muayneye giricem orda da hersey normalse eve gonderirim yat sadece dedi ama zaten baska bisey yapmiyodumAnlamadim hic
geçmiş olsun canım inşallah durdururlar da biraz daha bekler prensesGünaydın kizlar bikac haftadir nstde sancim cikiyordu 100 lerde ama evde idare ediyorduk.. Dun aksam kasilmalarim cok sıklasti nstde 3 kez 100 gördük, geceden beri hastanedeyiz.. serum takviyesiyle biraz azaldi kasilma sukur. Bakalim birazdan doktorum gelicekmis
GünaydınCanım günaydın, damla dediğin nedir acaba?
Bana doktorum önerdi gümüş kapak. Aldım kullaniyorum. Daha oncesinde de lansinoh krem suruyordm. İse yarayacak miKızlar birşey sorucam. Göğüs yaraları için gümüş kapak alan oldumu. Yada daha önce kullanan faydasını gören varmı aranızda. Benim ilk kızımda çok kötü yara olmuştu resmen kan geliyordu. Emzirdiğim süre içinde hiç geçmedi ve kullandığım hiçbir krem işe yaramadı. Bundada tek korkum o. Lansinoh krem ve aventin göğüs kalkanını aldım. Ama gümüş kapakların daha iyi olduğunu duydum. Kreme bile gerek kalmıyormuş. Hiç riske atmayıp alıp direk onumu kullansam acaba bilemedim. Vallaha doğumdan çok göğüs yaraları korkutuyor beni.
Amin canım inşallah sağlıklı olaunda beklerim napayım elden biley gelmiyorÇok geçmiş olsun. Arkadaşımın bebeğinde de benzer bir durum oldu,gerçi onun akciğerde de sıvı vardı.o ilk 5 gün beslenememişti de serum veriyorlardı, 5 günün sonunda annesinin sağdığı sütleri içmeye başladı. 10. Gün sonunda da sapasağlam çıktı. İnşallah sizinki de hemen çıkar, çok bekletmez sizi
İzin verdiler canım hepsini içtim 2-3 saate bir sağoyorum hala gelmedi inşallah gelir hemenAllah yardımcın olsun, bebeğin de hayırlı olsun. Biraz daha sabır inşallah güzel olacak her sey.. Süt yapıcı içecekler var izin verirlerse onları bir dene istersen..
drum 2 saatte bir oynamadına dikkat et demişti son kontrolde..
hayırlı olsun aynı zamanda da cok geçmiş olsun. Grnel mi oldun, benim de 3. Sezeryan olacak birwz tedirginim öyle bir durum mu varmış
canım randevu aldıktan sonra bi saatkadar erken gidiyosun hastaneye, önce nst ye giriyosun orda da sıraolabiliyor, 15-20 dk yatıyosun sabit. Biter bitmez sana orda sonuc kagıdını veriyorlar onunla birlikte druna gidiyosun..
Yaa ilk bebekmi senin. Daha önce emzirme yaşadınmı. Kremi gümüşleri kullanırken önermiyorlar ama. Hiçbirşey sürmeyecekmişiz emzirme dışında sürekli göğüste olacakmış. Doğuma 2 hafta kala takmaya başlayın diyo. Benim ilk kızımda çok kötü oldupu için doktorum 30. Haftadan itibaren lansinohu kullanmaya başla dedi sabah akşam sürüyorum. Gümüş kapaklarıda sipariş ettim. Doğuma 2 hafta kala başlıcam kullanmaya. İnşallah faydası olur. Yoksa emzirmek işkence oluyor. Ben kızım her uyandığında ağlamaya başlıyordum emecek canım acıyacak diye. Tek korkum inan bu doğumdan hiç sıkıntım yokBana doktorum önerdi gümüş kapak. Aldım kullaniyorum. Daha oncesinde de lansinoh krem suruyordm. İse yarayacak mi
Bilmiyorum tabi
Evet benim ilk bebek olacak. Ben daha once lansinoh kullaniyordum. Son gittigimde doktorumYaa ilk bebekmi senin. Daha önce emzirme yaşadınmı. Kremi gümüşleri kullanırken önermiyorlar ama. Hiçbirşey sürmeyecekmişiz emzirme dışında sürekli göğüste olacakmış. Doğuma 2 hafta kala takmaya başlayın diyo. Benim ilk kızımda çok kötü oldupu için doktorum 30. Haftadan itibaren lansinohu kullanmaya başla dedi sabah akşam sürüyorum. Gümüş kapaklarıda sipariş ettim. Doğuma 2 hafta kala başlıcam kullanmaya. İnşallah faydası olur. Yoksa emzirmek işkence oluyor. Ben kızım her uyandığında ağlamaya başlıyordum emecek canım acıyacak diye. Tek korkum inan bu doğumdan hiç sıkıntım yok
Öncelikle gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. İnş çabucak toparlar , daha kısa sürede kavuşursunuzMerhaba kızlar anca yazabildim. Bıgün kontrol ve birazda sancım vardı. Çocuk kanala girmiş çıkmak üzereymiş hemen ağar topar yatış yapıldı ve doğumu yaptım. 2570 gr doğdu. İyili gelmişim çünkü çocuk suyunu yutmuş ve şuan küvezde dua edin çıksın biran önce. Göaterirlerse gece bakıcam. Süt sağma makinasıyla devamlı sütü getirmeye çalışıyorum. Ünşallah hemen kavuşurum kızıma. Ordan tek çıkmak çok zormuş
Canım oncelikle gözünüz aydın,hayırlı olsun bebisiniz,inşallah sağlıcakla kucaginiza alıp evinize geçersiniz.Merak etme annesi ona iyi bakarlar küvezde biraz toparlar çıkarırlarİzin verdiler canım hepsini içtim 2-3 saate bir sağoyorum hala gelmedi inşallah gelir hemen
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlar bikac haftadir nstde sancim cikiyordu 100 lerde ama evde idare ediyorduk.. Dun aksam kasilmalarim cok sıklasti nstde 3 kez 100 gördük, geceden beri hastanedeyiz.. serum takviyesiyle biraz azaldi kasilma sukur. Bakalim birazdan doktorum gelicekmis
Anladım canım. İnşallah faydasını görürüz. Senin doğumun benden önce ben doğum yapana kadar kullan bakalım yazarsın burdan işe yarayıp yaramadığını bende ona göre kullanırım artık. Benim planlı sezeryan 20 ağustosta olacak inşallahEvet benim ilk bebek olacak. Ben daha once lansinoh kullaniyordum. Son gittigimde doktorum
Gumus kapak önerdi. Onlari aldim. 1 haftadir falan gumus kapaklari kullaniyorum. Kremle birlikte kullanmıyorum yani.
Amin inşallah canım ama çok zormuş gerçekten. Onu orda bırakıp çıkmakİnş canımBenim oğlumda küvöze girmişt aynı sevepten erken geldiği için ciğerlerindeki su çıkmamıştı şu am tek derdim bi an evvel ağrılarım geçsin bebişim gelince turp olayım
amin teşekkür ederim canım
Canım benimkiler çok sık oldu 2 sene arayla 3. Doğumum dolayısıyla rahimin altında deri incelmesi olmuş biraz yapışıklıklar olmuş ameliyat çok ii geçti sadece benim dikiş işlemim uzun oldu göbek eksenim kaymış onu filan düzelttiler spinal anestezi oldum amelşyat çok rahattı yani acısı iğne serumlar geçtikçe çıkıyo dr 10 güm sürer dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?