2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Allah yardımcın olsun, bebeğin de hayırlı olsun. Biraz daha sabır inşallah güzel olacak her sey.. Süt yapıcı içecekler var izin verirlerse onları bir dene istersen..
drum 2 saatte bir oynamadına dikkat et demişti son kontrolde..
hayırlı olsun aynı zamanda da cok geçmiş olsun. Grnel mi oldun, benim de 3. Sezeryan olacak birwz tedirginim öyle bir durum mu varmış
canım randevu aldıktan sonra bi saatkadar erken gidiyosun hastaneye, önce nst ye giriyosun orda da sıraolabiliyor, 15-20 dk yatıyosun sabit. Biter bitmez sana orda sonuc kagıdını veriyorlar onunla birlikte druna gidiyosun..

Canım günaydın, damla dediğin nedir acaba?

Sağol canım. Valla bebiş arada korkutuyo gelir mi gelmez mi derken evi de ancak buldum. Ata'ya taşınıyorum inşallah. Okula yürüme mesafesi sayılabilir. Şükür buldum üzerimden yük kalktı. Bir de küçüğün okul kaydını halledersem tamamdır. Bu arada öğretmen sordum ama daha yeni okul olduğu için kimsede net bilgi yok malesef.

O doktoruna göre değişiyor, ben normal randevuya giriyordum sonra nst ye alıyorlardı. Sonuç hemen çıkıyor zaten, hemşireler gösteriyordu o arada sorun yoksa doktoru bile tekrar görmeden eve gidiyordum, hatta doktorum yokken bile nst ye girmiştim, hemşireler watsapdan sonucu atıyorlardı doktora. O da yorumluyordu. Siz her ihtimale karşı randevu saatinden önce gidin belki önce alıp sonucu muayene ile birlikte değerlendirir

İnş canım Benim oğlumda küvöze girmişt aynı sevepten erken geldiği için ciğerlerindeki su çıkmamıştı şu am tek derdim bi an evvel ağrılarım geçsin bebişim gelince turp olayım
İnşallah geçecek bu günler, evlatlarınızla birlikte sağlıklı mutlu günler yakında. Birazcık sabır, dualarım sizinle
amin teşekkür ederim canım
Grnel mi oldun, benim de 3. Sezeryan olacak birwz tedirginim öyle bir durum mu varmış
Canım benimkiler çok sık oldu 2 sene arayla 3. Doğumum dolayısıyla rahimin altında deri incelmesi olmuş biraz yapışıklıklar olmuş ameliyat çok ii geçti sadece benim dikiş işlemim uzun oldu göbek eksenim kaymış onu filan düzelttiler spinal anestezi oldum amelşyat çok rahattı yani acısı iğne serumlar geçtikçe çıkıyo dr 10 güm sürer dedi

Canım Ata Mahallesinde kiralar ne kadar ? 3+1yeni ev bakıyorum da ben de. Kiralık ev kaldı mı o tarafta ondan da haberim yok.

Son nst cekildi guzel çıktı sukur canım. Birazdan muayneye giricem orda da hersey normalse eve gonderirim yat sadece dedi ama zaten baska bisey yapmiyodum Anlamadim hic
Nasıl gectı canım muayenen.
Bır de cocuk da var sende, ne kadar yatıyorum desen de ılla kı hareket edıyorsundur.

Kızlar birşey sorucam. Göğüs yaraları için gümüş kapak alan oldumu. Yada daha önce kullanan faydasını gören varmı aranızda. Benim ilk kızımda çok kötü yara olmuştu resmen kan geliyordu. Emzirdiğim süre içinde hiç geçmedi ve kullandığım hiçbir krem işe yaramadı. Bundada tek korkum o. Lansinoh krem ve aventin göğüs kalkanını aldım. Ama gümüş kapakların daha iyi olduğunu duydum. Kreme bile gerek kalmıyormuş. Hiç riske atmayıp alıp direk onumu kullansam acaba bilemedim. Vallaha doğumdan çok göğüs yaraları korkutuyor beni.

geçmiş olsun canım inşallah durdururlar da biraz daha bekler prenses

Bana doktorum önerdi gümüş kapak. Aldım kullaniyorum. Daha oncesinde de lansinoh krem suruyordm. İse yarayacak mi
Bilmiyorum tabi

Amin canım inşallah sağlıklı olaunda beklerim napayım elden biley gelmiyor

İzin verdiler canım hepsini içtim 2-3 saate bir sağoyorum hala gelmedi inşallah gelir hemen

Bana doktorum önerdi gümüş kapak. Aldım kullaniyorum. Daha oncesinde de lansinoh krem suruyordm. İse yarayacak mi
Bilmiyorum tabi
Yaa ilk bebekmi senin. Daha önce emzirme yaşadınmı. Kremi gümüşleri kullanırken önermiyorlar ama. Hiçbirşey sürmeyecekmişiz emzirme dışında sürekli göğüste olacakmış. Doğuma 2 hafta kala takmaya başlayın diyo. Benim ilk kızımda çok kötü oldupu için doktorum 30. Haftadan itibaren lansinohu kullanmaya başla dedi sabah akşam sürüyorum. Gümüş kapaklarıda sipariş ettim. Doğuma 2 hafta kala başlıcam kullanmaya. İnşallah faydası olur. Yoksa emzirmek işkence oluyor. Ben kızım her uyandığında ağlamaya başlıyordum emecek canım acıyacak diye. Tek korkum inan bu doğumdan hiç sıkıntım yok

Evet benim ilk bebek olacak. Ben daha once lansinoh kullaniyordum. Son gittigimde doktorum
Gumus kapak önerdi. Onlari aldim. 1 haftadir falan gumus kapaklari kullaniyorum. Kremle birlikte kullanmıyorum yani.

Öncelikle gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. İnş çabucak toparlar , daha kısa sürede kavuşursunuz

İzin verdiler canım hepsini içtim 2-3 saate bir sağoyorum hala gelmedi inşallah gelir hemen
Canım oncelikle gözünüz aydın,hayırlı olsun bebisiniz,inşallah sağlıcakla kucaginiza alıp evinize geçersiniz.Merak etme annesi ona iyi bakarlar küvezde biraz toparlar çıkarırlar

Geçmiş olsun canım

Evet benim ilk bebek olacak. Ben daha once lansinoh kullaniyordum. Son gittigimde doktorum
Gumus kapak önerdi. Onlari aldim. 1 haftadir falan gumus kapaklari kullaniyorum. Kremle birlikte kullanmıyorum yani.
Anladım canım. İnşallah faydasını görürüz. Senin doğumun benden önce ben doğum yapana kadar kullan bakalım yazarsın burdan işe yarayıp yaramadığını bende ona göre kullanırım artık. Benim planlı sezeryan 20 ağustosta olacak inşallah

Amin inşallah canım ama çok zormuş gerçekten. Onu orda bırakıp çıkmakşimdi çıkış yaptım yarın ziyarete gelicem. Sağasağlim çıksınlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…