2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar merhaba;yarin kizkardesimin nikahi var telaş ve yogunluktan bakamadim foruma. Doğum yapanlar olmuş Gözünüz aydin sağlıcakla büyüsün minnoşlar takipte olan bebişler varmış inşallah bir an önce sağlıcakla annelerinin sicak kucaklarina kavuşurlar
Önceki msjlarda denk geldim bebişlerin yeri daralınca hareketleri azaliyormus; benim her yerim tekmelerden et çürüğü gibi ağrıyor doğrusu.
2 hafta sonra kizkardesimin düğünu de var , tamda 37.hafta düğünde doğurmazdam 40 tan sonra doğar diyorum artik

35. Haftalarda hareketler fazla oluyor zaten bu 37 de filan karsılasacagınız bir durum olabilir :)

Hayırlı haberlerle gel canım. Bebek sağlıklı, sen sağlıklı, plesanta da usludur Allah'ın izniyle.
Perşembe hastaneye yattım canım kanamam tekrar başladı hala hastanedeyim pazartesi perinatolog görecek kanama artmazsa 37haftayı bekliyecekmişiz,kanamam devam ederse gün verirler artık heralde tam belli deil yani

Nasıl gectı canım muayenen.
Bır de cocuk da var sende, ne kadar yatıyorum desen de ılla kı hareket edıyorsundur.
Eve izin verdi kuzum sukur. Yatip dinlenicen dedi. Evet oglum var kuzum ama cok sukur o konuda pek yorulmadim hep birisi var yanimda esimin haricinde. Esimde marttan beri evde zaten.. neden boyle oldu en cok ondan anlamadik Ciddi anlamda kalkmiyorum cunku ya oturuyorum ya uyuyorum.. inan kuzumla ilgilenmeyi unuttum...

Biz simdilik evdeyiz kizlar sabah çıkışa izin verdi. Cok su ic dedi en az 3 iciyorum zaten.. hic yorma dedi ayaga kalkmiyorum pek.. Olcagi varsa oluyormus demekki Bebegin keyfi yerinde ama rahmin mızıkcilik yapiyor bu haftada 5 dk 1 kasilma yapmamasi gerek dedi. 5 gun daha icinde tut sonra gelirsede hosgeldin bebek deriz dedi arife gunune verdi muayneyi. Dun gece gittigimde catı yaptilar sabah rahim agzina baktilar kapali. Sancilarim 100 ama.. Bakalim arife gunu 35+6 oluyorum.

Anladim canim,ne guzel sanslisin.
Benim esimde bu ay calismaya basladi,zor oldu benim icin tabi.
Yemek temizlik yapiyor ama oglanla butun gun ilgileniyorum egil kalk..
Neden olmus acaba sende.
Oglun kacinci hafta da dogmustu.

Benim de önceki sezeryan 2 sene önce.. Spinal olduysan baş agrısına dikkat et, sadece yatınca geçiyo başka yolu yok.. Bolsu iç, kızımda cok cektim simdi epidural istiyorum o yüzden..

Perşembe hastaneye yattım canım kanamam tekrar başladı hala hastanedeyim pazartesi perinatolog görecek kanama artmazsa 37haftayı bekliyecekmişiz,kanamam devam ederse gün verirler artık heralde tam belli deil yani
geçmiş olsun canım biraz daha sabreder inşallah paşa ya inşallah ben 2 3 hafta önce beklesin diyordum şuan 37 haftaya girdik artık gelsin ne olur ki diyorum hergün bekliyorum ne zaman gelcek diye

Geçmiş olsun. Benim kanama yok ama anım anımı tutmuyor. Dün çok iyiydim. Bugün kasılmalar yokluyor. Yatınca geçiyor. O 37. Haftayı sağ salım görelim.

Benim de önceki sezeryan 2 sene önce.. Spinal olduysan baş agrısına dikkat et, sadece yatınca geçiyo başka yolu yok.. Bolsu iç, kızımda cok cektim simdi epidural istiyorum o yüzden..
Benim 4 gün oldu hiç baş ağrısı yaşamadım şükürler olsun çok su içtim belki ondandır. Epidurali 2. Sinde olmuştum ben ay hiç sevmedim ben onu mahvetti beni

Anladim canim,ne guzel sanslisin.
Benim esimde bu ay calismaya basladi,zor oldu benim icin tabi.
Yemek temizlik yapiyor ama oglanla butun gun ilgileniyorum egil kalk..
Neden olmus acaba sende.
Oglun kacinci hafta da dogmustu.
Aman diyim canim yorma kendini. Nedeni yok maalesef benimkinin.. anlamadik neden oldu.
Oğlum 37+6 da olmustu hic boyle seyler yasamamistik onda. 37+6 da da kordondan dolayi dogum olmustu yoksa yine bisey yoktu

Geçmiş olsun. Benim kanama yok ama anım anımı tutmuyor. Dün çok iyiydim. Bugün kasılmalar yokluyor. Yatınca geçiyor. O 37. Haftayı sağ salım görelim.
İnşallah canım bi gelse 37 hafta,teşekkür ederim,nst girdin mi hiç nasıl çıkıyor kontrollerin nasıl gşdiyor

geçmiş olsun canım biraz daha sabreder inşallah paşa ya inşallah ben 2 3 hafta önce beklesin diyordum şuan 37 haftaya girdik artık gelsin ne olur ki diyorum hergün bekliyorum ne zaman gelcek diye
Ay evet kuzum bak nasıl geçti zamaninşallah banada geçer herkes zamanında doğum yapar umarım 2hafta inşallah bekleriz

Canım Ata Mahallesinde kiralar ne kadar ? 3+1yeni ev bakıyorum da ben de. Kiralık ev kaldı mı o tarafta ondan da haberim yok.
Öyle farklı bir emlak piyasası var ki şu an Ata'da. Kiralık ev havada kapanın oluyo resmen. 2 ayda da kiralar çok uçuşa geçti. 1500 olanlar 2000 oldu. Şu an 2300 diyenler var. Bazen 3+1 veya 4+1 fark etmiyo bile. 1500-2500 arası geniş bir 3+1 bulabilirsiniz. Tabi bunlar arasında yapı farkları olacak illa ki. Caddenin alt kısmında kalan sanırım Yavuz Selim tarafı daha uygun 1200-1600 arası.
En iyisi birkaç emlakçıya haber bırakmak. Çünkü daha boşalmadan tutulmuş oluyo

Aman diyim canim yorma kendini. Nedeni yok maalesef benimkinin.. anlamadik neden oldu.
Oğlum 37+6 da olmustu hic boyle seyler yasamamistik onda. 37+6 da da kordondan dolayi dogum olmustu yoksa yine bisey yoktu
Yorgunluk mecbur kuzum, Allaha emanetiz ne diyim.
Bir de oglumda istahlidir, yemek yapmak da yetmiyor sipaya.
Arzular selale onda
Anne kurabiye yap,anne dondurma yapalim.
Anne kuvetimi doldur derken bakiyorum aksami etmisiz, yuruyuse halim bile kalmamis.
Oglum da 38 de dogmustu.
Hanimefendi 35+6 da suan.
Bakalim ne zmana tesrif edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…