2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Neden bu kadar çok tutuluyor bu mahalle? okul mu çok iyi oradaki acaba? Kaç aydır istediğim gibi bir ev bulamadım malesef

açıkcası sizin yazdığınızı ve sonradan yazılan bir iki yorumu okuyunca benim kafam karıştı :) ben lansinoh gögüs ucu kremi almıştım, doktoruma sordum, 37. Haftadan sonra kullan dedi. Doğumdan sonrasında ise bu kremi kullanmaya devam edecektim. İlave olarak doğum sonrasında yara acı falan olursa da duruma göre kullanmak için phlips aven gögüs kalkanı ve gögüs ucu koruyucu kelebek almıştım. Ama şimdi burada okuyorum, doğumdan önce de bunlar kullanılabiliyor diye.

tam açıklayabilirse bir arkadaşım çok sevinirim. Bu 3 şeyin hangisini hangi durumda kullanacaz :) ve ne zaman kullanacaz :)

amma karışık işler :) heleki ilk defa yaşayanlar için :)

Merhaba arkadaşlar;
Kusura bakmayın pek yazamıyorum.Biliyorsunuz benim de doğumum ani oldu 35 haftalık doğdu bizim kuzu..Yeni yeni toparlıyoruz.2500 kilo doğdu sonra kilo verince sarılığı arttı 2 gün hastanede kaldık.
Erken doğum yapan arkadaşlar lütfen kendinizi üzmeyin. Toparlayacak,çok iyi olacak kuzularınız ..

Bu Arada doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
Bebekleriyle,eşleriyle,sağlıklı güzel ömürler diliyorum❤

İyi geceler herkesee Ayy neler neler konuşuyorduk, keseydi kalp atışıydı derken doğumlar başladıı hatta sabırsızlanmaya başladık Vaktinde sağlıkla gelsin geriye kalan kuzular

kızlar bu arada benim de kaşıntılarım başladı 3 gündür el ve ayakta, yaşayan arkadaşlar olmuştu burda da. Salı Günü kontrole kadar beklesem bİr şey olur mu bilemedim. Öyle dayanılmayacak boyutta değil.

Canım benm yuzumde olmustu
Dr um el ve ayakta olursa sıkıntı demıstı.
Istersen dr una danıs salıyı bekleme konusunu.

Canım benm yuzumde olmustu
Dr um el ve ayakta olursa sıkıntı demıstı.
Istersen dr una danıs salıyı bekleme konusunu.
Yaa, benim de işte el ayak parmaklarım özellikle sabah ve akşamları kaşınıyor. Pazartesi bi gideyim olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…