Öyle farklı bir emlak piyasası var ki şu an Ata'da. Kiralık ev havada kapanın oluyo resmen. 2 ayda da kiralar çok uçuşa geçti. 1500 olanlar 2000 oldu. Şu an 2300 diyenler var. Bazen 3+1 veya 4+1 fark etmiyo bile. 1500-2500 arası geniş bir 3+1 bulabilirsiniz. Tabi bunlar arasında yapı farkları olacak illa ki. Caddenin alt kısmında kalan sanırım Yavuz Selim tarafı daha uygun 1200-1600 arası.
En iyisi birkaç emlakçıya haber bırakmak. Çünkü daha boşalmadan tutulmuş oluyo
Canım senin kızmıydı erkekmi. Erkekler genelde 40. Haftayı görüyormuş. Kızlar 38.39 gibi oluyor. Benim kızım 39 da olmuştu bu erkek ama planlı olduğu için 38+5 de alıcak doktorum
Kızlar birşey sorucam. Göğüs yaraları için gümüş kapak alan oldumu. Yada daha önce kullanan faydasını gören varmı aranızda. Benim ilk kızımda çok kötü yara olmuştu resmen kan geliyordu. Emzirdiğim süre içinde hiç geçmedi ve kullandığım hiçbir krem işe yaramadı. Bundada tek korkum o. Lansinoh krem ve aventin göğüs kalkanını aldım. Ama gümüş kapakların daha iyi olduğunu duydum. Kreme bile gerek kalmıyormuş. Hiç riske atmayıp alıp direk onumu kullansam acaba bilemedim. Vallaha doğumdan çok göğüs yaraları korkutuyor beni.
açıkcası sizin yazdığınızı ve sonradan yazılan bir iki yorumu okuyunca benim kafam karıştı :) ben lansinoh gögüs ucu kremi almıştım, doktoruma sordum, 37. Haftadan sonra kullan dedi. Doğumdan sonrasında ise bu kremi kullanmaya devam edecektim. İlave olarak doğum sonrasında yara acı falan olursa da duruma göre kullanmak için phlips aven gögüs kalkanı ve gögüs ucu koruyucu kelebek almıştım. Ama şimdi burada okuyorum, doğumdan önce de bunlar kullanılabiliyor diye.
tam açıklayabilirse bir arkadaşım çok sevinirim. Bu 3 şeyin hangisini hangi durumda kullanacaz :) ve ne zaman kullanacaz :)
amma karışık işler :) heleki ilk defa yaşayanlar için :)
Merhaba arkadaşlar;
Kusura bakmayın pek yazamıyorum.Biliyorsunuz benim de doğumum ani oldu 35 haftalık doğdu bizim kuzu..Yeni yeni toparlıyoruz.2500 kilo doğdu sonra kilo verince sarılığı arttı 2 gün hastanede kaldık.
Erken doğum yapan arkadaşlar lütfen kendinizi üzmeyin. Toparlayacak,çok iyi olacak kuzularınız ..
Bu Arada doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
Bebekleriyle,eşleriyle,sağlıklı güzel ömürler diliyorum❤
Canım senin kızmıydı erkekmi. Erkekler genelde 40. Haftayı görüyormuş. Kızlar 38.39 gibi oluyor. Benim kızım 39 da olmuştu bu erkek ama planlı olduğu için 38+5 de alıcak doktorum
İyi geceler herkesee Ayy neler neler konuşuyorduk, keseydi kalp atışıydı derken doğumlar başladıı hatta sabırsızlanmaya başladık Vaktinde sağlıkla gelsin geriye kalan kuzular
kızlar bu arada benim de kaşıntılarım başladı 3 gündür el ve ayakta, yaşayan arkadaşlar olmuştu burda da. Salı Günü kontrole kadar beklesem bİr şey olur mu bilemedim. Öyle dayanılmayacak boyutta değil.
İyi geceler herkesee Ayy neler neler konuşuyorduk, keseydi kalp atışıydı derken doğumlar başladıı hatta sabırsızlanmaya başladık Vaktinde sağlıkla gelsin geriye kalan kuzular
kızlar bu arada benim de kaşıntılarım başladı 3 gündür el ve ayakta, yaşayan arkadaşlar olmuştu burda da. Salı Günü kontrole kadar beklesem bİr şey olur mu bilemedim. Öyle dayanılmayacak boyutta değil.