Ankee doğum yapmışsın yaa, ilk sayfada tesadüfen gördüm ben hiç görmedim önceki konuşmalarda demek. hadi gözün aydın, sağlıkla güzelliklerle büyüsün oğluşun
Caniimayncanım benim bir türlü girip yazamadım felaket bir durumdayım, allah herkese nasip etsin, özellikle sezeryan yapan annelerin acısını çabucak dindirsin, dileyennherkese bir avazda normal doğum nasip etsin diyor, doğumu bekleyen yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
çocuk zor evet ama çok çok zor bir durum değilmiş, insan uykusuzluğa da alışıyor ama hem uykusuzluk hem ağrı hem çocukla ilgilenme isteği insanı bitiriyor gerçekten. yarın 3. günüm umarım ağrılarım biraz daha azalır, yarın taburcu oluyoruz
Ayni durum bende var 35.5 numara ayaklarim 38 e gecti ellerim pofuduk pofuduk. Gebelik sekerik.var diye zaten seker tuketmiyorum tuzu da daha 12.haftada komple kesmiştim ama yine oldu. Sabahlari parmaklarimi kapatamiyorum resmen bende soğuk suyun altinda 5.dakika hareket ettiriyorum iniyor şislikler bir nebze. Doktorum normal dedi aslinda igne veriyorlarmis hemen geciyormus odem ama bizim doktor ilaca karsi oldugu icin dogumdan sonra iner dediAyaklarım ilk kez bu kadar şiştiayağa kalkmak bile zul geliyor. Tuzu şekeri mi çok kaçırdım o kadar da su içiyorum hele sabahları nerdeyse ac karna 1 litre içiyorum. Sizlerde durum ne ödem için ne yapiyorsunuź
Günaydın nişan gelmiş olabilirmi acaba belki doğum başlıyodurSabah 07:15 te uyandım. İc çamaşırım bayağı ıslanmış ve hafif pembelik vardı. Tuvalete girdim bayağı bayağı kan geldi. Kırmızı. Bi duş aldım 1 saati geçti bekliyorum sancım falan yokdoktorumu aricam birazdan. İc çamaşırındaki o kadar ıslaklık acaba amniyon sıvısı miydi bilemedim
Ben de de hem krem hem kapak var sanirim kapak daha iyi kullanip gorecegizAnladım canım. İnşallah faydasını görürüz. Senin doğumun benden önce ben doğum yapana kadar kullan bakalım yazarsın burdan işe yarayıp yaramadığını bende ona göre kullanırım artık. Benim planlı sezeryan 20 ağustosta olacak inşallah
Dogum baslamis olabilir kuzum benim de islaklik oluyordu bu gittigimde dedim ki doktora bir de akinti haricinde su gibi islaklik oluyor, o da ic camasirin islaniyor mu ne kadar islaniyor dedi dedim ceviz buyuklugunde falan tamam o normal dedi, boyle tamamen ic camasirin islanirsa olur falan dedi su gelmesiSabah 07:15 te uyandım. İc çamaşırım bayağı ıslanmış ve hafif pembelik vardı. Tuvalete girdim bayağı bayağı kan geldi. Kırmızı. Bi duş aldım 1 saati geçti bekliyorum sancım falan yokdoktorumu aricam birazdan. İc çamaşırındaki o kadar ıslaklık acaba amniyon sıvısı miydi bilemedim
Canim malesef ödem icin hic tuzlu yememen lazimAyaklarım ilk kez bu kadar şiştiayağa kalkmak bile zul geliyor. Tuzu şekeri mi çok kaçırdım o kadar da su içiyorum hele sabahları nerdeyse ac karna 1 litre içiyorum. Sizlerde durum ne ödem için ne yapiyorsunuź
Sabah 07:15 te uyandım. İc çamaşırım bayağı ıslanmış ve hafif pembelik vardı. Tuvalete girdim bayağı bayağı kan geldi. Kırmızı. Bi duş aldım 1 saati geçti bekliyorum sancım falan yokdoktorumu aricam birazdan. İc çamaşırındaki o kadar ıslaklık acaba amniyon sıvısı miydi bilemedim
Sezeryan olduktan sonra sancı olunca hortumdan ağrı kesici veriyorlar ya bana da öyle yaptılar ii güzel sonra karın kasları uyuşuk oldugu için ben o gece wcye çıkamadım çatlıodum artık dikişlerim daha çok zorlandı
Ay hadi bakalim haberdar et :)M Miruneesmeralda5 E Emsn aradım doktorumu panik yapma orkidi çıkart camasirindan 2-3 saat takip edelim dedi herhalde bu nişan uzun sure geliyor anlamadim
Ki
Ben de bayramda doğsun istememiştim. Doktorum sehir disinda olabilir. Hastanede nobetci ebe hemsireler kalcak falan diye. İnsallah gonlumuze gore olsun herseyAy hadi bakalim haberdar et :)
Ben kizimi bayramdan sonraya cagiriyorum lütfen öyle olsun
M Miruneesmeralda5 E Emsn aradım doktorumu panik yapma orkidi çıkart camasirindan 2-3 saat takip edelim dedi herhalde bu nişan uzun sure geliyor anlamadim
Ki
Doktor aklımı karıştırdıBiz de bekliyoruz haberlerini. Ablamın nişanı geldi ve sadece 5 saat sonra doğum yaptı. Nişandan sonra 2 güne zamanı var diyen de oluyor ama aynı gün de yapan oluyor.
Tebrik ederim, sağlıkla büyüsünayncanım benim bir türlü girip yazamadım felaket bir durumdayım, allah herkese nasip etsin, özellikle sezeryan yapan annelerin acısını çabucak dindirsin, dileyennherkese bir avazda normal doğum nasip etsin diyor, doğumu bekleyen yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
çocuk zor evet ama çok çok zor bir durum değilmiş, insan uykusuzluğa da alışıyor ama hem uykusuzluk hem ağrı hem çocukla ilgilenme isteği insanı bitiriyor gerçekten. yarın 3. günüm umarım ağrılarım biraz daha azalır, yarın taburcu oluyoruz
Ben 3 gün yattım ertesi sabah idrara çıkıp gazımı zor atmıştım. Bilmiyorum belki benle ilgili bi durumdur ama çok zorlandım. Bu sefer ertesi gün çıktım baş ağrım da olmadı ama dediğim gibi çook su içtim sürekli wcye gittim dolaştım.E öyleyse ne zaman gaz cıkarıp hastaneden çıkmana izin verildi.. Kızım var evde geç cıkacaksam spinale ceviricem yapacak bir sey yok
ayncanım benim bir türlü girip yazamadım felaket bir durumdayım, allah herkese nasip etsin, özellikle sezeryan yapan annelerin acısını çabucak dindirsin, dileyennherkese bir avazda normal doğum nasip etsin diyor, doğumu bekleyen yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?