2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ankee doğum yapmışsın yaa, ilk sayfada tesadüfen gördüm ben hiç görmedim önceki konuşmalarda demek. hadi gözün aydın, sağlıkla güzelliklerle büyüsün oğluşun

ayncanım benim bir türlü girip yazamadım felaket bir durumdayım, allah herkese nasip etsin, özellikle sezeryan yapan annelerin acısını çabucak dindirsin, dileyennherkese bir avazda normal doğum nasip etsin diyor, doğumu bekleyen yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
çocuk zor evet ama çok çok zor bir durum değilmiş, insan uykusuzluğa da alışıyor ama hem uykusuzluk hem ağrı hem çocukla ilgilenme isteği insanı bitiriyor gerçekten. yarın 3. günüm umarım ağrılarım biraz daha azalır, yarın taburcu oluyoruz

Ayaklarım ilk kez bu kadar şişti ayağa kalkmak bile zul geliyor. Tuzu şekeri mi çok kaçırdım o kadar da su içiyorum hele sabahları nerdeyse ac karna 1 litre içiyorum. Sizlerde durum ne ödem için ne yapiyorsunuź

Caniim cok tebrik ederim. Saglikla sihhatle kuzunu buyut insallah.

Ayni durum bende var 35.5 numara ayaklarim 38 e gecti ellerim pofuduk pofuduk. Gebelik sekerik.var diye zaten seker tuketmiyorum tuzu da daha 12.haftada komple kesmiştim ama yine oldu. Sabahlari parmaklarimi kapatamiyorum resmen bende soğuk suyun altinda 5.dakika hareket ettiriyorum iniyor şislikler bir nebze. Doktorum normal dedi aslinda igne veriyorlarmis hemen geciyormus odem ama bizim doktor ilaca karsi oldugu icin dogumdan sonra iner dedi

Sabah 07:15 te uyandım. İc çamaşırım bayağı ıslanmış ve hafif pembelik vardı. Tuvalete girdim bayağı bayağı kan geldi. Kırmızı. Bi duş aldım 1 saati geçti bekliyorum sancım falan yok doktorumu aricam birazdan. İc çamaşırındaki o kadar ıslaklık acaba amniyon sıvısı miydi bilemedim

Günaydın nişan gelmiş olabilirmi acaba belki doğum başlıyodur

Ben de de hem krem hem kapak var sanirim kapak daha iyi kullanip gorecegiz
Dogum baslamis olabilir kuzum benim de islaklik oluyordu bu gittigimde dedim ki doktora bir de akinti haricinde su gibi islaklik oluyor, o da ic camasirin islaniyor mu ne kadar islaniyor dedi dedim ceviz buyuklugunde falan tamam o normal dedi, boyle tamamen ic camasirin islanirsa olur falan dedi su gelmesi

Annem bana dogum yaparken suyu gelmis ben 7 ayligim, oyle camasiri islanmis, doktorunu arasan mi ki

Canim malesef ödem icin hic tuzlu yememen lazim
Peynirini zeytinini suya koy
Ekmekte bile tuz var
Tuzsuz etimek falan oluyor ondan alabilirsin
Bol su ic ve birazcik buz tut iyi geliyor
1 gün oldu benim ayaklarimda Allah korusun cok zor gercekten

Ellerimde oluyor ama oda buz tutunca geciyor onu farkettim ki normal hayatimda sabahlari da oluyormus

Mukuslu kanlı nişan gelmesi ve sancı gelmesi dışındaki durumlarda vakit kaybetmeden hastaneye gidilmesi öneriliyor. Bu durumlar şöyle ki; "suyun gelmeye başlaması" "nişan gelmesinden ziyade kanama olması ve kanamanın devam etmesi" gibi durumlar.

Bence sizin nişanınız gelmiş. Hayırlı olsun, suyunuz da gelmeye başlamış. Doğum başlamış görünüyor. Bol şans diliyorum. Kolay bir doğum olur inşallah. Yavrunuza sağlıcakla kavuşursunuz. Tüm iyi dileklerimi iletiyorum canı gönülden. Dün yazmıştınız daha ben de gel dedim beni dinlemiyor diye. Dinlemiş işte :)) İyi haberlerinizi bekliyorum.

E öyleyse ne zaman gaz cıkarıp hastaneden çıkmana izin verildi.. Kızım var evde geç cıkacaksam spinale ceviricem yapacak bir sey yok

M Mirune esmeralda5 E Emsn aradım doktorumu panik yapma orkidi çıkart camasirindan 2-3 saat takip edelim dedi herhalde bu nişan uzun sure geliyor anlamadim
Ki

Biz de bekliyoruz haberlerini. Ablamın nişanı geldi ve sadece 5 saat sonra doğum yaptı. Nişandan sonra 2 güne zamanı var diyen de oluyor ama aynı gün de yapan oluyor.

Biz de bekliyoruz haberlerini. Ablamın nişanı geldi ve sadece 5 saat sonra doğum yaptı. Nişandan sonra 2 güne zamanı var diyen de oluyor ama aynı gün de yapan oluyor.
Doktor aklımı karıştırdı bekleyelim sancın yoksa dedi. Bazen olabiliyor dedi. Nisan gelmesinden degil de. Acaba suyum da mi geldi diye tedirgin oldum. Su onemli diyorlar ya. Ay hadi bakalim insallah suan beklemedeym.

Tebrik ederim, sağlıkla büyüsün

E öyleyse ne zaman gaz cıkarıp hastaneden çıkmana izin verildi.. Kızım var evde geç cıkacaksam spinale ceviricem yapacak bir sey yok
Ben 3 gün yattım ertesi sabah idrara çıkıp gazımı zor atmıştım. Bilmiyorum belki benle ilgili bi durumdur ama çok zorlandım. Bu sefer ertesi gün çıktım baş ağrım da olmadı ama dediğim gibi çook su içtim sürekli wcye gittim dolaştım.

Maya Mila çooook sevindim. Doğum haberini heyecanla beklediğim arkadaşlarımızdan bir tanesiydin. Görünce çok heyecanlandım. Her şey yolundaymış, bugün eve de geçiyorsunuz. Hep söyle iyi haberlerle inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…