- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bozulmaz canım benim ki 1 hafta önce geldi çarşamba doğumum var, hemen gönderiyorlar zaten. 25 derece altı oda sıcaklığında saklanması gerekiyor bende en soğuk olan odaya koydum hatta bugün çantamıza koyucam artıkSence şimdiden vermelimiyim siparişi.. çikolata sonuçta bozulmaz diye düşünüyorum
canım sen mi önermiştin bana bu sayfayı :)Benim aklımda da Hacışerif var, 2 güne yolluyorlar diye sallıyorum sürekli ama yaptırmak lazım artık sankiben bir de Şöyle sabun yaptırdım, yeni geldi elime
Eki Görüntüle 2667926
Ellerine sağlık canim cok guzel olmuslar. Gelen giden olmaz zaten hastaneye de eve de iste yollarim annelerle gibi dusundum ben de.Ohh maşallah ne güzel ben hep kendim yaptım Eki Görüntüle 2667918 Daha altlarını keseceğim
Beklemedeyim hala kanamam var. Doktor evde bekletiyor. Suyum gelmedi ve ağrım yok diye. Nişan dedikleri böyle regl gibi devamli mi geliyor acaba. Bebisin hareketlerini takip et ve suyunu kontrol et dediCanım panik olma fakat kendini iyi izle benim de doğumdan 1 gün önce hafif sızıntı şeklinde sıvı geldiğini hissetmştim fakat ilk oğlumda suyum bir anda geldiğinden amniyo sıvısıdır diye düşünmemiştim.Gece 3 gibi wc için uyandığımda pijamamın önünün ıslandığını fark etmemle sıvının akması bir oldu fakat hastaneye gidene kadar azar azar aktı sonra ertesi gün doğuma kadar aktı yani bazen bir anda hepsi gelmeyebiliyor.
Şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum.Minik kuzu sağlıkla gelsin inşallah
Nişan genellikle tek sefer gelir ama kişiye göre o da farklılık gösterebilir belkiBeklemedeyim hala kanamam var. Doktor evde bekletiyor. Suyum gelmedi ve ağrım yok diye. Nişan dedikleri böyle regl gibi devamli mi geliyor acaba. Bebisin hareketlerini takip et ve suyunu kontrol et dedi
Beklemedeyim hala kanamam var. Doktor evde bekletiyor. Suyum gelmedi ve ağrım yok diye. Nişan dedikleri böyle regl gibi devamli mi geliyor acaba. Bebisin hareketlerini takip et ve suyunu kontrol et dedi
bende adet kanaması renginde gelmişti biraz sonra kesildi canım ama bekletmeden doğumhaneye aldılar 1 cm de açıklığım vardı diğer gün doğum yapmıştım. Bunda da geçen haftalarda pembemsi kanamam oluyordu ara ara alttan muayene yapılıyo ondandır demişlerdi kesildi yine şuan kanama yok en son 2 cm açıklığım vardı ona da ikinci doğumlarda olması normal dediler 2 3 gündür ağrılarım oluyor acaba açılma var mı yok mu bilmiyorum şuan çarşamba günü randevum varBeklemedeyim hala kanamam var. Doktor evde bekletiyor. Suyum gelmedi ve ağrım yok diye. Nişan dedikleri böyle regl gibi devamli mi geliyor acaba. Bebisin hareketlerini takip et ve suyunu kontrol et dedi
De un evde beklemesi çok saçma geldi bana, suyun gelmek zoehnda değil bazilarini doğum anında patlatiyirlar bı hastaneye gitmeni tavsiye ederim kanama var diyorsun sonuçtaBeklemedeyim hala kanamam var. Doktor evde bekletiyor. Suyum gelmedi ve ağrım yok diye. Nişan dedikleri böyle regl gibi devamli mi geliyor acaba. Bebisin hareketlerini takip et ve suyunu kontrol et dedi
Nerede okuduğumu bilmiyorum ama açılma oldukça ve bebeğin başı kılcal damarlara baskı yaptıkça(yapabilirmiş) kan gelebileceğini bir doktor yazısında okumuştum. Bende nişan olduğunu ve doğumunun yakın olduğunu düşünüyorum şimdiden gözün aydın, doğumun yakınAy bilemedim ben de. Hareketlerini takip et bebisin diyo hareketliyse sorun yok dio. Foto da istedi kanamanin yolladim. Cantan da hazir olsun aksamuzeri tekrar haberleselm
Dedi
ayrıca suyun gelmeyebilir de canım kendini ona şartlama benim ilk doğumda gelmemişti doktor patlatmıştı ondan sonra açılma hızlandı ve doğum olduAy bilemedim ben de. Hareketlerini takip et bebisin diyo hareketliyse sorun yok dio. Foto da istedi kanamanin yolladim. Cantan da hazir olsun aksamuzeri tekrar haberleselm
Dedi
Küçük kızım 40+3 te doğdu. Mütemadiyen konuşuyor ve bir an yerinde durmuyor. Ama bebekken sakindi Allah var. 3 yaşından sonra evrim geçirdiYerini sevmis demek ki.
Bir de ben kimde 39 40 da dogan gorsem hep sessiz sakin cocuklar oldular.
Aa hatırlayamadım ama benimdir herhalde, çok bilinen bir sayfa değil çünkücanım sen mi önermiştin bana bu sayfayı :)
Ben de bu sabunlardan yaptırdım ve çok minnoş çok güzel,
Tekrar teşekkür ederim
Ben de taşınayım hemen kayıt işlemlerini yapıcam inşallah. Görüşürüz artıkAynen öğretmen bnde bulamadım ogrenemedim yeni oldugu için okul kimse bilmiyor yani. Artk sans tamamen bende persembe günü yaptırdım kızın kaydını ağustosun 20 sinde belki olcakmis öğretmen. Okulun dibinde oturuyorum bnde artk komşu sayılırız öyleyse hengameyi atlat da bı gün beklerim mutlaka görüşelim ins.
Ay yok bulamadık. Dediğin gibi 1800 olan 4+1 varsa da hemen tutuluyo zaten ev yok. Kiralar acayip arttı bu dönemde. Belki aynı siteden bahsediyoruzBizim sitede 1800 lira kiralar 4+1. Bizim kiraci 3 yıl oturmuş eski kiracı olduğu icin 1100 liradan çıktı. Mart'ta almıştım biz evi o zaman kiralar 1400 lira civarı diyorlardı smdi 1800 yapmışlar ev yok piyasada
Canim panik yaptirmak istemem ama agrin yoksa bile var de bence hastaneye gitmelisin evde bekletmesi cok sacma aktif kanama halinde.. ki nisandan bikac saat sonra dogum olabiliyorda. Her zaman su gelmeyebilir. Nasil bunun riskini alabiliyor hayret bisey..Ay bilemedim ben de. Hareketlerini takip et bebisin diyo hareketliyse sorun yok dio. Foto da istedi kanamanin yolladim. Cantan da hazir olsun aksamuzeri tekrar haberleselm
Dedi
Gözünüz aydınayncanım benim bir türlü girip yazamadım felaket bir durumdayım, allah herkese nasip etsin, özellikle sezeryan yapan annelerin acısını çabucak dindirsin, dileyennherkese bir avazda normal doğum nasip etsin diyor, doğumu bekleyen yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
çocuk zor evet ama çok çok zor bir durum değilmiş, insan uykusuzluğa da alışıyor ama hem uykusuzluk hem ağrı hem çocukla ilgilenme isteği insanı bitiriyor gerçekten. yarın 3. günüm umarım ağrılarım biraz daha azalır, yarın taburcu oluyoruz
Bayıldım çok güzel olmuşBenim aklımda da Hacışerif var, 2 güne yolluyorlar diye sallıyorum sürekli ama yaptırmak lazım artık sankiben bir de Şöyle sabun yaptırdım, yeni geldi elime
Eki Görüntüle 2667926
Sağlıkla kucağına al inşallah.. bende bayramdan sonraki hafta söyleyeyim inşallahBozulmaz canım benim ki 1 hafta önce geldi çarşamba doğumum var, hemen gönderiyorlar zaten. 25 derece altı oda sıcaklığında saklanması gerekiyor bende en soğuk olan odaya koydum hatta bugün çantamıza koyucam artık ☺ Erken doğum riski yoksa 36+ hatta 37+ hafta gibi sipariş verebilirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?