2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sence şimdiden vermelimiyim siparişi.. çikolata sonuçta bozulmaz diye düşünüyorum
Bozulmaz canım benim ki 1 hafta önce geldi çarşamba doğumum var, hemen gönderiyorlar zaten. 25 derece altı oda sıcaklığında saklanması gerekiyor bende en soğuk olan odaya koydum hatta bugün çantamıza koyucam artık Erken doğum riski yoksa 36+ hatta 37+ hafta gibi sipariş verebilirsin bence.

Benim aklımda da Hacışerif var, 2 güne yolluyorlar diye sallıyorum sürekli ama yaptırmak lazım artık sanki ben bir de Şöyle sabun yaptırdım, yeni geldi elime
Eki Görüntüle 2667926
canım sen mi önermiştin bana bu sayfayı :)
Ben de bu sabunlardan yaptırdım ve çok minnoş çok güzel,
Tekrar teşekkür ederim

Bunlar da benimkiler. Evlerin icinde badem sekeri ve cikolata var. O dikdörtgen olan kraft kaplilar da defne sabunu. Evlerle sabunu da o pembe çantaya koydum.

Eklentiler

• D48D4D1A-3C5F-4E45-AD9C-006FF6C4F10C.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 83E2E501-EC8E-4B01-85BF-000D94DE5177.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 808C4798-6AE6-4960-AFD4-9590CFF271EF.webp
    22 KB · Görüntüleme: 61
  • 4660078A-3E36-4F00-B793-F9374D501154.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 61
  • 0A6B154C-2AB7-481C-8C38-D55C0C727655.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 62
Beklemedeyim hala kanamam var. Doktor evde bekletiyor. Suyum gelmedi ve ağrım yok diye. Nişan dedikleri böyle regl gibi devamli mi geliyor acaba. Bebisin hareketlerini takip et ve suyunu kontrol et dedi

Beklemedeyim hala kanamam var. Doktor evde bekletiyor. Suyum gelmedi ve ağrım yok diye. Nişan dedikleri böyle regl gibi devamli mi geliyor acaba. Bebisin hareketlerini takip et ve suyunu kontrol et dedi
Nişan genellikle tek sefer gelir ama kişiye göre o da farklılık gösterebilir belki

Cok ilginc. Kanama devam ettiginde beklenmeden gidilmeli diyor tum videolarda. Doktorun illa bir bildigi vardir. Cunku agri eslik etmiyor diyorsunuz. Agrisiz kanama devam da etse nisan olsa gerek.

bende adet kanaması renginde gelmişti biraz sonra kesildi canım ama bekletmeden doğumhaneye aldılar 1 cm de açıklığım vardı diğer gün doğum yapmıştım. Bunda da geçen haftalarda pembemsi kanamam oluyordu ara ara alttan muayene yapılıyo ondandır demişlerdi kesildi yine şuan kanama yok en son 2 cm açıklığım vardı ona da ikinci doğumlarda olması normal dediler 2 3 gündür ağrılarım oluyor acaba açılma var mı yok mu bilmiyorum şuan çarşamba günü randevum var

De un evde beklemesi çok saçma geldi bana, suyun gelmek zoehnda değil bazilarini doğum anında patlatiyirlar bı hastaneye gitmeni tavsiye ederim kanama var diyorsun sonuçta

Ay bilemedim ben de. Hareketlerini takip et bebisin diyo hareketliyse sorun yok dio. Foto da istedi kanamanin yolladim. Cantan da hazir olsun aksamuzeri tekrar haberleselm
Dedi

Ay bilemedim ben de. Hareketlerini takip et bebisin diyo hareketliyse sorun yok dio. Foto da istedi kanamanin yolladim. Cantan da hazir olsun aksamuzeri tekrar haberleselm
Dedi
Nerede okuduğumu bilmiyorum ama açılma oldukça ve bebeğin başı kılcal damarlara baskı yaptıkça(yapabilirmiş) kan gelebileceğini bir doktor yazısında okumuştum. Bende nişan olduğunu ve doğumunun yakın olduğunu düşünüyorum şimdiden gözün aydın, doğumun yakın

Dedi
ayrıca suyun gelmeyebilir de canım kendini ona şartlama benim ilk doğumda gelmemişti doktor patlatmıştı ondan sonra açılma hızlandı ve doğum oldu

Yerini sevmis demek ki.
Bir de ben kimde 39 40 da dogan gorsem hep sessiz sakin cocuklar oldular.
Küçük kızım 40+3 te doğdu. Mütemadiyen konuşuyor ve bir an yerinde durmuyor. Ama bebekken sakindi Allah var. 3 yaşından sonra evrim geçirdi

Ben de taşınayım hemen kayıt işlemlerini yapıcam inşallah. Görüşürüz artık ben de beklerim telaşlarımız bitsin hele

Ay yok bulamadık. Dediğin gibi 1800 olan 4+1 varsa da hemen tutuluyo zaten ev yok. Kiralar acayip arttı bu dönemde. Belki aynı siteden bahsediyoruz neyse artık bitti ev bulma telaşım. Şimdi doğurmadan kalan eşyaları paketleme ve yerleşme derdine düştüm bir de bayram girdi araya o arada doğmaz herhalde diye telkinde bulunuyorum. İnşallah bekler paşa.

Dedi
Canim panik yaptirmak istemem ama agrin yoksa bile var de bence hastaneye gitmelisin evde bekletmesi cok sacma aktif kanama halinde.. ki nisandan bikac saat sonra dogum olabiliyorda. Her zaman su gelmeyebilir. Nasil bunun riskini alabiliyor hayret bisey..

Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla evinize gitmek nasip olsun. Ya kolay mı ameliyattan çıkıp bir de bebekle ilgilenmek. Bebişe bakınca hepsi unutulur tabi

Sağlıkla kucağına al inşallah.. bende bayramdan sonraki hafta söyleyeyim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…