2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gözün Aydın canım sağlık sıhhatle büyüt inşallah
Günaydın metal kutuda çikolata yaptıran var mı? Nerede yaptırdınız?
Hacı şerif’ten yaptırdım

Günaydın kızlar :) doktorunuzla doğum konusunu hiç konuştunuz mu acaba ? Dün bir arkadaşım ile konuştum, tüm kontrollerini yapan doktoru gece doğuma gelmemiş nöbetçi doktor ile doğum yapmış. Sonuçta acıbadem hastanesine gidiyorum, o kadar para veriyoruz, doktor gece de olsa gelir diye düşünmüştüm hep. Ama arkadaşım kafamı karıştırdı . Doktoruma bunu sormalımıyım, Yani gece acil bir doğum olsa sen gelecek misin diye ? evet ise kibarca nasıl sormalıyım ?

Salı günü dogumum, bu dediklerini de dikkate alıp karar vericem artık.. Bayramda yanımda kimse olmayacak cünkü.. Tşk ederim, inşallah toparlanırsın bebişinle, evde rahaat rahat ilgilenirsin...

Ben acil bir durum olursa size nasıl ulaşabilirim demiştim, tlf numarasını istedim aslında bu yolla.. Acil gelirsin brni ararlar zaten evim karsıda demişti.. Gelrmeme durumunuz olur mu dedim, brnim hastamsın grlicem tabi dedi.. Yani ben de istemem başka dr, sorsan iyi olur..

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Bence sormalısın. Özel hastaneye gidiyordum ben de 12. Haftada bu yüzden değiştirip ozel muayeneye geçtim. Doğum gece olursa nöbetçi doktor giriyormuş. Kibarca sormak lazım.

canım gözünaydın :) çok güzel yazmışsın zor ama çoook zor değil diye
İnşallah 3. Günden sonra ağrıların birden geçer bebişinle geçireceğin kaliteli zamanların artar

Bence sormalısın. Özel hastaneye gidiyordum ben de 12. Haftada bu yüzden değiştirip ozel muayeneye geçtim. Doğum gece olursa nöbetçi doktor giriyormuş. Kibarca sormak lazım.
Bir başka doktorun doğumu yaptırması da tehlikeli değil mi sonuçta doktorun tanıyor seni

Bir başka doktorun doğumu yaptırması da tehlikeli değil mi sonuçta doktorun tanıyor seni
Kesinlikle öyle. Ben de bu yüzden değiştirdim. Sonuçta 9 ay seni takip eden doktor pazar gününe ya da geceye denk geldiği için doğumuna nöbetçi doktor giriyor.

Amin inşallah canım ama çok zormuş gerçekten. Onu orda bırakıp çıkmakşimdi çıkış yaptım yarın ziyarete gelicem. Sağasağlim çıksınlar inşallah
canım ya sen sancım var diye gitmiştin değil mi? sancıların dayanılmıycak gibi ve sık düzenli miydi yoksa düzensiz ve hafif miydi?

@Sakinli esmeralda5 E Emsn aradım doktorumu panik yapma orkidi çıkart camasirindan 2-3 saat takip edelim dedi herhalde bu nişan uzun sure geliyor anlamadim
Ki
Canım panik olma fakat kendini iyi izle benim de doğumdan 1 gün önce hafif sızıntı şeklinde sıvı geldiğini hissetmştim fakat ilk oğlumda suyum bir anda geldiğinden amniyo sıvısıdır diye düşünmemiştim.Gece 3 gibi wc için uyandığımda pijamamın önünün ıslandığını fark etmemle sıvının akması bir oldu fakat hastaneye gidene kadar azar azar aktı sonra ertesi gün doğuma kadar aktı yani bazen bir anda hepsi gelmeyebiliyor.
Şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum.Minik kuzu sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…