2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ellerine sağlık canim cok guzel olmuslar. Gelen giden olmaz zaten hastaneye de eve de iste yollarim annelerle gibi dusundum ben de.
İyi yapmışsın insan hevesleniyor bide kızımada yapmıştım buna yapmasam olmazdı.. belki ben doğurana kadar bir mucize olur

Bunu önceden konuşmanız lazım doktorunuzla. Eğer onun mesai saatleri dışında doğum yaparsanız ve illa ki onun gelmesini isterseniz ekstra ücret ödemeniz gerekiyor. Diğer özel hastanelerde öyle. Muhtemelen Acıbadem de öyledir.

Sence şimdiden vermelimiyim siparişi.. çikolata sonuçta bozulmaz diye düşünüyorum
Bozulmaz 12 ay raf ömrü var ama buzdolabı olmayan serin bir yerde saklayın. Ben de satışını yapıyorum ordan biliyorum. Sorun olmaz zaten hepimizin son ayı. Hacı şerifin çikolataları da gerçekten güzel düşünüyorsanız

Beklemedeyim hala kanamam var. Doktor evde bekletiyor. Suyum gelmedi ve ağrım yok diye. Nişan dedikleri böyle regl gibi devamli mi geliyor acaba. Bebisin hareketlerini takip et ve suyunu kontrol et dedi
Benim iki doğumumda da suyum gelmemişti hastanede açtılar mesela. Belki sancı var hissetmiyosun NST de çıkacak. Yakın bi hastanede acilden baktırsan tedbiren. Doktorun elbette süreci daha iyi bilir ama için rahatlardı

Ben de bunları yaptım ama daha kutuya girecekler Bir taraftan da duvar panosu hazırlıyorum. Hayır aklım hala yapamadıklarımda makrome anahtarlık başlamıştım bir de bitmedi. Sukulent de istiyodum halbuki görmemişin oğlu olmuş hesabına döndü

Eklentiler

• IMG_20200723_142002-01.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 62
Doğumun mesai saatimi olurmuş yaa Allahım daha neler duyucam

Ellerinize sağlık nede güzel olmuş bunlar

Anneler daha önce sezeryan olanlara soracağım spinal sonrası baş ağrısı için kahve oneriliyormuş ya turk kahvesi mi nescafe mi daha etkili oluyor

Doğumun mesai saatimi olurmuş yaa Allahım daha neler duyucam
Doğumun yok ama doktorun var işte ben geleceksem ekstra ödeme yapman gerekiyor diyor. Ben gebelik başlangıcında birkaç özel hastane ve doğum paketi araştırmıştım. Kontrolünde olunan doktor doğuma girsin istenilirse ve o doktor o anda hastanedr değilse +500 TL idi. Doğumu zaten öyle güzel bir kapitalizm sistemine soktular ki. Herhangi bir sağlık sorunum yoksa ve bir aksilik de yaşanmıyorsa zaten anne tek başına bunu yapabilecek kapasitede. Diğer personelden yardım edenler de ebeler ve hemşireler aslında ama biz annelik iç güdüsüyle tedirginiz tanıdık bir yüz istiyoruz sanırım. Bir de özele gidiyorsanız illa ki o paranın karşılığını istiyorsunuz haklı olarak.

Beklemedeyim hala kanamam var. Doktor evde bekletiyor. Suyum gelmedi ve ağrım yok diye. Nişan dedikleri böyle regl gibi devamli mi geliyor acaba. Bebisin hareketlerini takip et ve suyunu kontrol et dedi
Canım benim bu bebekte nişanım gelmedi sadece suyum geldi ama ilk oğlumda hafif bir pembelik şeklinde görmüştüm sonra suyum gelmişti .
Tabi kişiden kişiye farkedebilir ..Bebeğinin hareketlerini takip et canım.
Benim bu bebekte suyum geldiği sıra sabaha kadar hastanede nts ye ara ara bağladılar kalp sesi iyiydi ama hiç hareket yoktu.
Yani hastaneye gitsen ordan seni takip etseler canım, gerçi doktorun iyi bilir ama..

Çok ş
Çok şükür canım..Maşallah sağlıkla büyüt kuzuyu ..Çok sevindim❤
Canım ağrıların 4.5.günden sonra geçecek Eve geçince de fırsat buldukça yürü, rahim daha çabuk toparlayacak ağrıların daha çabuk geçecek .
Uykusuzluğa da zamanla alışacağız inşallah ben de yavaş yavas alıstım .Hatta uyuduğu zaman uyumayıp onu izliyorum

İnşallah cnm doğum tarihlerimiz de yakın bizim :) taflan sitesi bizimki okulun hemen yanında sen hangi hastaneye gidiyorsun bu arada, ben lokman hekim w gidiyorum ama doğum etlikte olcak bakalım. Eşimin bir gün sehirdisi gorevi de ins o gün dogurmam bebek için burda ii bı Dr bulmam lazım yakın bildiğin ii hastane çocuk Dr u var mı. Koru ii diyorlar ama bilemedim

Ben büyük oğlumu Sincan koruda aydın hoca vardı dogumundan itibaren hep ona götürdüm ama o da bi kac ay önce yurtdışına gitti geri gelecek galiba ama ne zaman belli değil simdi Fahrettin diye bir doktor gelmiş onada iyi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…