Günaydın kızlar :) doktorunuzla doğum konusunu hiç konuştunuz mu acaba ? Dün bir arkadaşım ile konuştum, tüm kontrollerini yapan doktoru gece doğuma gelmemiş nöbetçi doktor ile doğum yapmış. Sonuçta acıbadem hastanesine gidiyorum, o kadar para veriyoruz, doktor gece de olsa gelir diye düşünmüştüm hep. Ama arkadaşım kafamı karıştırdı . Doktoruma bunu sormalımıyım, Yani gece acil bir doğum olsa sen gelecek misin diye ? evet ise kibarca nasıl sormalıyım ?
Bunu önceden konuşmanız lazım doktorunuzla. Eğer onun mesai saatleri dışında doğum yaparsanız ve illa ki onun gelmesini isterseniz ekstra ücret ödemeniz gerekiyor. Diğer özel hastanelerde öyle. Muhtemelen Acıbadem de öyledir.
Bozulmaz 12 ay raf ömrü var ama buzdolabı olmayan serin bir yerde saklayın. Ben de satışını yapıyorum ordan biliyorum. Sorun olmaz zaten hepimizin son ayı. Hacı şerifin çikolataları da gerçekten güzel düşünüyorsanız
Beklemedeyim hala kanamam var. Doktor evde bekletiyor. Suyum gelmedi ve ağrım yok diye. Nişan dedikleri böyle regl gibi devamli mi geliyor acaba. Bebisin hareketlerini takip et ve suyunu kontrol et dedi
Benim iki doğumumda da suyum gelmemişti hastanede açtılar mesela. Belki sancı var hissetmiyosun NST de çıkacak. Yakın bi hastanede acilden baktırsan tedbiren. Doktorun elbette süreci daha iyi bilir ama için rahatlardı
Ben de bunları yaptım ama daha kutuya girecekler Bir taraftan da duvar panosu hazırlıyorum. Hayır aklım hala yapamadıklarımda makrome anahtarlık başlamıştım bir de bitmedi. Sukulent de istiyodum halbuki görmemişin oğlu olmuş hesabına döndü
Bunu önceden konuşmanız lazım doktorunuzla. Eğer onun mesai saatleri dışında doğum yaparsanız ve illa ki onun gelmesini isterseniz ekstra ücret ödemeniz gerekiyor. Diğer özel hastanelerde öyle. Muhtemelen Acıbadem de öyledir.
Ben de bunları yaptım ama daha kutuya girecekler Bir taraftan da duvar panosu hazırlıyorum. Hayır aklım hala yapamadıklarımda makrome anahtarlık başlamıştım bir de bitmedi. Sukulent de istiyodum halbuki görmemişin oğlu olmuş hesabına döndü
Doğumun yok ama doktorun var işte ben geleceksem ekstra ödeme yapman gerekiyor diyor. Ben gebelik başlangıcında birkaç özel hastane ve doğum paketi araştırmıştım. Kontrolünde olunan doktor doğuma girsin istenilirse ve o doktor o anda hastanedr değilse +500 TL idi. Doğumu zaten öyle güzel bir kapitalizm sistemine soktular ki. Herhangi bir sağlık sorunum yoksa ve bir aksilik de yaşanmıyorsa zaten anne tek başına bunu yapabilecek kapasitede. Diğer personelden yardım edenler de ebeler ve hemşireler aslında ama biz annelik iç güdüsüyle tedirginiz tanıdık bir yüz istiyoruz sanırım. Bir de özele gidiyorsanız illa ki o paranın karşılığını istiyorsunuz haklı olarak.
su yada nişan gelmesini evde bekleme arkadaşım.. ben ilk doğumumda çatalda patlattı dr suyum o şekil boşaldı ki seni kanaman varken göndermesi çok ilginç..
Beklemedeyim hala kanamam var. Doktor evde bekletiyor. Suyum gelmedi ve ağrım yok diye. Nişan dedikleri böyle regl gibi devamli mi geliyor acaba. Bebisin hareketlerini takip et ve suyunu kontrol et dedi
Canım benim bu bebekte nişanım gelmedi sadece suyum geldi ama ilk oğlumda hafif bir pembelik şeklinde görmüştüm sonra suyum gelmişti .
Tabi kişiden kişiye farkedebilir ..Bebeğinin hareketlerini takip et canım.
Benim bu bebekte suyum geldiği sıra sabaha kadar hastanede nts ye ara ara bağladılar kalp sesi iyiydi ama hiç hareket yoktu.
Yani hastaneye gitsen ordan seni takip etseler canım, gerçi doktorun iyi bilir ama..
ayncanım benim bir türlü girip yazamadım felaket bir durumdayım, allah herkese nasip etsin, özellikle sezeryan yapan annelerin acısını çabucak dindirsin, dileyennherkese bir avazda normal doğum nasip etsin diyor, doğumu bekleyen yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
çocuk zor evet ama çok çok zor bir durum değilmiş, insan uykusuzluğa da alışıyor ama hem uykusuzluk hem ağrı hem çocukla ilgilenme isteği insanı bitiriyor gerçekten. yarın 3. günüm umarım ağrılarım biraz daha azalır, yarın taburcu oluyoruz
Çok şükür canım..Maşallah sağlıkla büyüt kuzuyu ..Çok sevindim❤
Canım ağrıların 4.5.günden sonra geçecek Eve geçince de fırsat buldukça yürü, rahim daha çabuk toparlayacak ağrıların daha çabuk geçecek .
Uykusuzluğa da zamanla alışacağız inşallah ben de yavaş yavas alıstım .Hatta uyuduğu zaman uyumayıp onu izliyorum
Ay yok bulamadık. Dediğin gibi 1800 olan 4+1 varsa da hemen tutuluyo zaten ev yok. Kiralar acayip arttı bu dönemde. Belki aynı siteden bahsediyoruz neyse artık bitti ev bulma telaşım. Şimdi doğurmadan kalan eşyaları paketleme ve yerleşme derdine düştüm bir de bayram girdi araya o arada doğmaz herhalde diye telkinde bulunuyorum. İnşallah bekler paşa.
İnşallah cnm doğum tarihlerimiz de yakın bizim :) taflan sitesi bizimki okulun hemen yanında sen hangi hastaneye gidiyorsun bu arada, ben lokman hekim w gidiyorum ama doğum etlikte olcak bakalım. Eşimin bir gün sehirdisi gorevi de ins o gün dogurmam bebek için burda ii bı Dr bulmam lazım yakın bildiğin ii hastane çocuk Dr u var mı. Koru ii diyorlar ama bilemedim
su yada nişan gelmesini evde bekleme arkadaşım.. ben ilk doğumumda çatalda patlattı dr suyum o şekil boşaldı ki seni kanaman varken göndermesi çok ilginç..
İnşallah cnm doğum tarihlerimiz de yakın bizim :) taflan sitesi bizimki okulun hemen yanında sen hangi hastaneye gidiyorsun bu arada, ben lokman hekim w gidiyorum ama doğum etlikte olcak bakalım. Eşimin bir gün sehirdisi gorevi de ins o gün dogurmam bebek için burda ii bı Dr bulmam lazım yakın bildiğin ii hastane çocuk Dr u var mı. Koru ii diyorlar ama bilemedim
Ben büyük oğlumu Sincan koruda aydın hoca vardı dogumundan itibaren hep ona götürdüm ama o da bi kac ay önce yurtdışına gitti geri gelecek galiba ama ne zaman belli değil simdi Fahrettin diye bir doktor gelmiş onada iyi diyorlar