Ben büyük oğlumu Sincan koruda aydın hoca vardı dogumundan itibaren hep ona götürdüm ama o da bi kac ay önce yurtdışına gitti geri gelecek galiba ama ne zaman belli değil simdi Fahrettin diye bir doktor gelmiş onada iyi diyorlar
Tamam cnm tşk en yakın hastane Ora heralde, Eryaman hast de var ama Ora hakkında pek ii demiyorlar. Sabit bı Dr u olan aylık takiplerini yapsın hiç olmazsa, uzak biter olmasın istiyorum
Günaydın kızlar :) doktorunuzla doğum konusunu hiç konuştunuz mu acaba ? Dün bir arkadaşım ile konuştum, tüm kontrollerini yapan doktoru gece doğuma gelmemiş nöbetçi doktor ile doğum yapmış. Sonuçta acıbadem hastanesine gidiyorum, o kadar para veriyoruz, doktor gece de olsa gelir diye düşünmüştüm hep. Ama arkadaşım kafamı karıştırdı . Doktoruma bunu sormalımıyım, Yani gece acil bir doğum olsa sen gelecek misin diye ? evet ise kibarca nasıl sormalıyım ?
Bende sormadım hiç ama bana doktorum hep 7/24 arayabilirsin diyor ve ınstagramdan takip ettigim kadarıyla geceleri de geliyor. Doktora sormaya çekinirseniz hastanenin danışmasına sorabilirsiniz onlarda biliyor hatta eğer doktor gece gelirse ekstra ucret alırsa danışmadan o ücretide öğrenebilirsiniz
Bende sormadım hiç ama bana doktorum hep 7/24 arayabilirsin diyor ve ınstagramdan takip ettigim kadarıyla geceleri de geliyor. Doktora sormaya çekinirseniz hastanenin danışmasına sorabilirsiniz onlarda biliyor hatta eğer doktor gece gelirse ekstra ucret alırsa danışmadan o ücretide öğrenebilirsiniz
Selamlar herkese ❣
Çok yazamasam da okumaya çalışıyorum...Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum... Darısı biz bekleyenlerin başına, sağlıkla inş
Yarın da benim planlı sezeryanım var. 38+2 olacağım... Ama zaten fazlasıyla aşağıda beyimiz, çok da beklemeyecek gibiymiş.. Hayırlısı olsun bakalım... Şartlar uyarsa yeni doğan sünneti de düşünüyoruz...
Güzel haberler verebilmek ve sizlerden duyabilmek dileğiyle... ❤❤❤
Ben de bunları yaptım ama daha kutuya girecekler Bir taraftan da duvar panosu hazırlıyorum. Hayır aklım hala yapamadıklarımda makrome anahtarlık başlamıştım bir de bitmedi. Sukulent de istiyodum halbuki görmemişin oğlu olmuş hesabına döndü
Bozulmaz 12 ay raf ömrü var ama buzdolabı olmayan serin bir yerde saklayın. Ben de satışını yapıyorum ordan biliyorum. Sorun olmaz zaten hepimizin son ayı. Hacı şerifin çikolataları da gerçekten güzel düşünüyorsanız
Merhaba güzel anneler erken doğum riskim vardı açılmam 5 cm olunca artık başlatalım demişti doktorum doğumu 23 temmuzda 35+6 da 3290 gr 52 cm normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. Doğar doğmaz şekeri düştüğü için 2 gece yoğun bakımda takip edildi ve dün çıktı çok şükür. Darısı yavrusunun yolunu gözleyen tüm annelere olsun.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Yapacaklara da duacıyım
Kızlar emzirme sürecinde de yine şimdiki gibi çiğ yumurta çiğ et vs dikkat etmemiz gerekiyor mu kahve çay tüketimi gibi mesela. Aynı mı devam emzirme boyunca. Sezaryen sonrası kahve için demişsiniz mesela 5 bardak içilir mi gunde
Epidural isteme ama açılmaya bağlı eğer kendi sancın az ise suni sancı veriyorlar zaten o hızlandırıyor süreci. Acilman iiymis gayet , gidip gelip duruma bakarlar zaten onlar..