2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tamam cnm tşk en yakın hastane Ora heralde, Eryaman hast de var ama Ora hakkında pek ii demiyorlar. Sabit bı Dr u olan aylık takiplerini yapsın hiç olmazsa, uzak biter olmasın istiyorum

Bende sormadım hiç ama bana doktorum hep 7/24 arayabilirsin diyor ve ınstagramdan takip ettigim kadarıyla geceleri de geliyor. Doktora sormaya çekinirseniz hastanenin danışmasına sorabilirsiniz onlarda biliyor hatta eğer doktor gece gelirse ekstra ucret alırsa danışmadan o ücretide öğrenebilirsiniz

Bnmki bayrama denk gelmişti 4 sene önce ekstra 300 lira odemistik

Selamlar herkese ❣
Çok yazamasam da okumaya çalışıyorum...Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum... Darısı biz bekleyenlerin başına, sağlıkla inş
Yarın da benim planlı sezeryanım var. 38+2 olacağım... Ama zaten fazlasıyla aşağıda beyimiz, çok da beklemeyecek gibiymiş.. Hayırlısı olsun bakalım... Şartlar uyarsa yeni doğan sünneti de düşünüyoruz...
Güzel haberler verebilmek ve sizlerden duyabilmek dileğiyle... ❤❤❤

Çok güzel olmuş aman sefan olsun istediğini yap

canım sen mi önermiştin bana bu sayfayı :)
Ben de bu sabunlardan yaptırdım ve çok minnoş çok güzel,
Tekrar teşekkür ederim
Canım merhaba
Sabun yaptırdığın sayfayı öğrenebilir miyim?
Bir de kaç gün de elinize ulaştı ,fiyatı ne kadardı ?

Aa sende mi böyle hazırlayıp satıyorsun? Adı ne sayfanın?

Merhaba güzel anneler erken doğum riskim vardı açılmam 5 cm olunca artık başlatalım demişti doktorum doğumu 23 temmuzda 35+6 da 3290 gr 52 cm normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. Doğar doğmaz şekeri düştüğü için 2 gece yoğun bakımda takip edildi ve dün çıktı çok şükür. Darısı yavrusunun yolunu gözleyen tüm annelere olsun.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Yapacaklara da duacıyım

Kızlar emzirme sürecinde de yine şimdiki gibi çiğ yumurta çiğ et vs dikkat etmemiz gerekiyor mu kahve çay tüketimi gibi mesela. Aynı mı devam emzirme boyunca. Sezaryen sonrası kahve için demişsiniz mesela 5 bardak içilir mi gunde

İstemedim
Bakalim suni sanci. Epidural de istemedim. Cok dayanamayacak gbi olursan yapariz dediler.
Epidural isteme ama açılmaya bağlı eğer kendi sancın az ise suni sancı veriyorlar zaten o hızlandırıyor süreci. Acilman iiymis gayet , gidip gelip duruma bakarlar zaten onlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…