Ya canımm çok sevindim sağlıkla kucağına almana harika olmuş yüce Allah Kayısı dalda olgunlasinca kendi düşürür işte bak 3300 gr olmuş 40 a kadar beklese zaten 5 kilo mu doğacak zamanı gelmiş çocuğun maşallah paşayaMerhaba güzel anneler erken doğum riskim vardı açılmam 5 cm olunca artık başlatalım demişti doktorum doğumu 23 temmuzda 35+6 da 3290 gr 52 cm normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. Doğar doğmaz şekeri düştüğü için 2 gece yoğun bakımda takip edildi ve dün çıktı çok şükür. Darısı yavrusunun yolunu gözleyen tüm annelere olsun.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Yapacaklara da duacıyım
Bana şekersiz sütlü nescafe içirmişlerdi.Anneler daha önce sezeryan olanlara soracağım spinal sonrası baş ağrısı için kahve oneriliyormuş ya turk kahvesi mi nescafe mi daha etkili oluyor
Simdi tekrar nst bagladilar. Tekrar muayene yapacaklarmis acilmaya bakmak icinEpidural isteme ama açılmaya bağlı eğer kendi sancın az ise suni sancı veriyorlar zaten o hızlandırıyor süreci. Acilman iiymis gayet , gidip gelip duruma bakarlar zaten onlar..
Allahın analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin. Gözünüz aydın olsun.Merhaba güzel anneler erken doğum riskim vardı açılmam 5 cm olunca artık başlatalım demişti doktorum doğumu 23 temmuzda 35+6 da 3290 gr 52 cm normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. Doğar doğmaz şekeri düştüğü için 2 gece yoğun bakımda takip edildi ve dün çıktı çok şükür. Darısı yavrusunun yolunu gözleyen tüm annelere olsun.
Ben 38 in içindeyim benim göbeğim indi baya farkediliyor, 37 de farketmeye basladım ben. Öncesinde nefes darlığı filan daha cok yaşardım da bu bir haftadır daha rahat hissediyorum dogum yaklastı diye sanırımİyi akşamlar. Bir şey sormak istiyorum. Tecrübeli olanlar illaki vardır. Göbeğiniz kaçıncı haftada aşağı doğru düştü. 35. Haftadayım ve bugün farkettim. Doğum belirtisi midir?
Taflanda bakmıştım ben de ama kaçırdım son andaİnşallah cnm doğum tarihlerimiz de yakın bizim :) taflan sitesi bizimki okulun hemen yanındasen hangi hastaneye gidiyorsun bu arada, ben lokman hekim w gidiyorum ama doğum etlikte olcak bakalım. Eşimin bir gün sehirdisi gorevi de ins o gün dogurmam bebek için burda ii bı Dr bulmam lazım yakın bildiğin ii hastane çocuk Dr u var mı. Koru ii diyorlar ama bilemedim
Oh hadi hayırlısı bakalımBen smdi hastaneye geldim doktorum hastaneye yönlendirdi. Sabah yediden beri anca. Nst ye bakiyolar. Snra da muayene edeceklermiş.
@elaeda_design sayfam. Ben kendim hazırlamıyorum firma doğrudan hazır gönderiyo.Aa sende mi böyle hazırlayıp satıyorsun? Adı ne sayfanın?
Gözün aydınMerhaba güzel anneler erken doğum riskim vardı açılmam 5 cm olunca artık başlatalım demişti doktorum doğumu 23 temmuzda 35+6 da 3290 gr 52 cm normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. Doğar doğmaz şekeri düştüğü için 2 gece yoğun bakımda takip edildi ve dün çıktı çok şükür. Darısı yavrusunun yolunu gözleyen tüm annelere olsun.
Şükür. Haydi inşallah sağlıklı mutlu haberlerinizi bekliyoruzBen smdi hastaneye geldim doktorum hastaneye yönlendirdi. Sabah yediden beri anca. Nst ye bakiyolar. Snra da muayene edeceklermiş.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün maşallah paşayaMerhaba güzel anneler erken doğum riskim vardı açılmam 5 cm olunca artık başlatalım demişti doktorum doğumu 23 temmuzda 35+6 da 3290 gr 52 cm normal doğum ile dünyaya geldi oğlum. Doğar doğmaz şekeri düştüğü için 2 gece yoğun bakımda takip edildi ve dün çıktı çok şükür. Darısı yavrusunun yolunu gözleyen tüm annelere olsun.
Hadi yaa aynı sitede olsak ne güzel olurdu :)) bnde yeni tasindm işte daha anca tam yerlestim diyebilirim, çocuk odası yaptırmıştım onu da 3 gün önce gelip kurdular tam anlamıyla yerleştim sayılır artk. Şehir hastanesi ii diyorlar ama ben hiç gitmedim, Ankara'ya tasinali 1 sene oldu zaten demetevlere yakın oturuyordum oyuzden lojmanda başladım Dr umdan da memnun kalınca değiştirmedim hiç, Hatice Çelik e gidiyorum. Özel sağlık sigortam var bnm işyerinden kaynaklı çocuklarda bana bağlı, öyle olunca özel daha rahat heralde bnde koru da bakarım bı Dr bundan snra. Hayırlısıyla bı dogsalardi..Taflanda bakmıştım ben de ama kaçırdım son andaşimdi de var ilan ama tuttuk artık.
Ben şehir hastanesine gidiyorum. Bi ara koruya gidecektim ama şehir hastanesi de gayet ilgili olunca gerek görmedim. Lokman hekimde pakize hanım iyi diyorlar kadın doğumda ama çocuk konusunda özellerde hiç bildiğim doktor yok. Benim kızım doğduğundan beri Ankara Üniversitesinde takipte. 2 senedir de kronik böbrek yetmezliği olduğu için başka bir hastaneye veya doktora gidemiyoruz. Orda da çok iyi ilgileniyorlar. Çocuk konusunda Hacettepe ve Ankara Üniversitesi dışında güveneceğim yer de yok açıkcası. Özellerde doktor sirkülasyonu çok oluyor ama vardır illa ki. Ablam Eryaman Hastanesine götürüyor memnun mesela.
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla kavuş inşallah bebişineBu arada doktorum ilk asamayi evde gecirmem icin bu saate kadar bekletmis.hastaneye sabahtan gidince geri eve yollamamalari icin.
Teşekkür ederim. Sizden 3 hafta sahan erken benim. Son haftalar öyle olacağını tahmin ettim anan işte insan haliyle soruyorBen 38 in içindeyim benim göbeğim indi baya farkediliyor, 37 de farketmeye basladım ben. Öncesinde nefes darlığı filan daha cok yaşardım da bu bir haftadır daha rahat hissediyorum dogum yaklastı diye sanırım
Merhaba benim doğumum da spinal sezeryan oldu ..O baş ağrısı için doktorum eşin 2 tane kahve getirsin iç iyi gelir demişti ..Tabi benim şükür baş ağrım olmadı önlem amaçlı içmemi istedi sade nescafe içmiştim.Bir de bol su içmemi istemişlerdi.Anneler daha önce sezeryan olanlara soracağım spinal sonrası baş ağrısı için kahve oneriliyormuş ya turk kahvesi mi nescafe mi daha etkili oluyor
Özel sigortan varsa tabi daha iyi. Benim komşum medicanaya gidiyor hep, ordan da memnun ama uzak. Aslında ben bir hastalık olduğu zaman netten doktor ismi araştırırım iyi ve çok yorum alan nerdeyse ona giderimHadi yaa aynı sitede olsak ne güzel olurdu :)) bnde yeni tasindm işte daha anca tam yerlestim diyebilirim, çocuk odası yaptırmıştım onu da 3 gün önce gelip kurdular tam anlamıyla yerleştim sayılır artk. Şehir hastanesi ii diyorlar ama ben hiç gitmedim, Ankara'ya tasinali 1 sene oldu zaten demetevlere yakın oturuyordum oyuzden lojmanda başladım Dr umdan da memnun kalınca değiştirmedim hiç, Hatice Çelik e gidiyorum. Özel sağlık sigortam var bnm işyerinden kaynaklı çocuklarda bana bağlı, öyle olunca özel daha rahat heralde bnde koru da bakarım bı Dr bundan snra. Hayırlısıyla bı dogsalardi..
Tatlı telaş bunlar. Hiç kendini sıkma, rahat ol. Tüm süreci bebek belirleyecek ve her şey inşallah olması gerektiği gibi olacak. Sen kendini bebeğe ve ebelere, hemşirelere emanet et yeter. Yarın kucağında mis gibi bir melek olacak onu düşünKızlar yarın doğum olacak ve ilk bebeğim kısmetse. Kendimi tam hazır hissedemiyorum.9 ay bu anı bekledim ama şimdi ben napacağım nasıl olacak gibi aklımda bir sürü soru var. Normal mi böyle hissetmem
O kadar iyi geldi ki yazıklarınız çok teşekkür ederimTatlı telaş bunlar. Hiç kendini sıkma, rahat ol. Tüm süreci bebek belirleyecek ve her şey inşallah olması gerektiği gibi olacak. Sen kendini bebeğe ve ebelere, hemşirelere emanet et yeter. Yarın kucağında mis gibi bir melek olacak onu düşün ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?