2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar yarın doğum olacak ve ilk bebeğim kısmetse. Kendimi tam hazır hissedemiyorum. 9 ay bu anı bekledim ama şimdi ben napacağım nasıl olacak gibi aklımda bir sürü soru var. Normal mi böyle hissetmem
İlk kez yaşayacağımız bir durum ve hayatımızın tamamen değişecek olması tedirgin ediyor fakat hepsi bir süreç alışana kadar neyin icinde oldugumuzu anlayamayacagız muhtemelen ama kısa bir sürede biz ona o da bize alısacak artık yeni yaşam tarzımız şekillenecek bebeğimizle birlikte Hayırlı doğumlar inşallah herşey yolunda ve istediğin gibi gider

Haklısınız, çok teşekkür ederim moral buldum tekrardan sayenizde.

Kızlar yarın doğum olacak ve ilk bebeğim kısmetse. Kendimi tam hazır hissedemiyorum. 9 ay bu anı bekledim ama şimdi ben napacağım nasıl olacak gibi aklımda bir sürü soru var. Normal mi böyle hissetmem
Çok normal canım olumlu güzel yanlarına odaklan

O kadar iyi geldi ki yazıklarınız çok teşekkür ederim Etrafım uykulara elveda, iyi dinlen, vs vs diyen dolu. Bende bir an kaygıya kapıldım sanırım. Çok teşekkür ederim tekrardan
Aman o etrafin agzi kopsun zaten
Bana da iki cocukla cok zorlanacaksin, nasil yapacaksin diyenler oluyor.
Sirf tedirginlikten esime 40 gun izin aldirdim gerekirse diye ve de ogluma oyun ablasi buldum.
İnsani telas edip huzursuzluk vermek icin birebirler
Sen takma ama melek gelecek kucagina

O kadar iyi geldi ki yazıklarınız çok teşekkür ederim❤ Etrafım uykulara elveda, iyi dinlen, vs vs diyen dolu. Bende bir an kaygıya kapıldım sanırım. Çok teşekkür ederim tekrardan
Ayy sinir oluyorum o olumsuzlara evet uykusuz kalacağız yorulacağız bi biz miyiz bunları yaşayacak olan bunlar altından kalkılmayacak şeyler olsaydı zaten kadınlara bu kutsal görev verilmezdi

O kadar iyi geldi ki yazıklarınız çok teşekkür ederim Etrafım uykulara elveda, iyi dinlen, vs vs diyen dolu. Bende bir an kaygıya kapıldım sanırım. Çok teşekkür ederim tekrardan
Aman herkes ondan bahseder zaten, uykusuzlukmuş, işi bırakta uyumuşta bilmem ne de çok biliyor hepsi, bir tane de harika bir his, dünyanın en güzel anına ve kokusuna sahit olacaksın vs. Her gün nasıl güzel değiştiğini göreceksin, o uyuyunca sende uyursun uykusuzluk ile öyle başa çıkarsın va. Demek yok
Aman zaten uykusuz kalınca verirsin kiloları diyorlar bana da ben de ne alaka insanın vucudu uykusuzlukta ödem yapar ayrıca da insan ne kadar ayakta kalırsa o kadar yemek yer diyorum

Uykusuz kalinca vermezsin cidden ne alaka
Ama uyumayan cocuksa sokakta uyursa kendini disari atar saatlerce yurursun verirsin mis gibi.
Benim oyle olmustu
Zaten evi sevmem yine bol yuruyus dusunuyorum nasipse.

Ama uyumayan cocuksa sokakta uyursa kendini disari atar saatlerce yurursun verirsin mis gibi.
Benim oyle olmustu
Ne bileyim 3 kere aynı şeyi söylediler bir de kendileri soruyor kaç kilo aldın 25 diyorum hıı olsun verirsin uykusuzluk falan zaten verirsin diyorlar kilo aldım evet ama ayy nası vercem diye bir endişem yok, elbet veririm, şu an benim hareketlerimde bile bir sıkıntı yok bu kadar kilo almama rağmen bebek sağlıklı benden daha çol dert ettiler geçen kayınvalidem de hııı 25 kilo çok diyor karantina da börek çörek yapıp habire gönderdin ye diye aman dedim çok veya az çok önemli değil 9 ayda aldık 2 ayda verecek değiliz ya veririz

Benim oyle olmustu
Bugün ayak tırnaklarımı kestim, ay diyorum sanki doğumdan sonra da böyle zorlacağım eğilip kalkerken
Çok hafifliyorsun diyorlar öyle mi :)

Bugün ayak tırnaklarımı kestim, ay diyorum sanki doğumdan sonra da böyle zorlacağım eğilip kalkerken
Çok hafifliyorsun diyorlar öyle mi :)
Valla kuzum bende 30 kilo almistm, vucut aliskin degildi o kiloya.
Ben zorlaniyordum, ama uyusuk biri hic degilim, canim cok tezdir cok hareketliyimdir.
Zorlansamda oturmadm, hep tek baktm, hep yurudum.

Acele de etmedim, kilo vermek icin falan da yurumedim zaten de iki sene de verdm

Kime nee..
Ama ne catlak kaldi ne sarkik ne bisey.
Memelere bakma dogum yapmamis dersin
Onlar da iki sene emzirdim artik o kadar olsun
Bana da kv de oglum daha 5aylikti kilo ver demisti hadsiz
Ben sut olsun diye de cok yiyordum ama, gece kalkip tahin bal sut karisimi yapiyordum yeter ki mama almasin diye.

Kızlar uykusuzluk bana harbiden kilo verdirmisti ama ya Uykusuzluk+yorgunlukla 2 ayda eski kilomdaydim. Ama benim vucudum genel olarak bunlara gelemiyor oncesinde de boyleydim. 17 kilo hemen gitmisti.
Simdi 20 kiloya yakin aldim yine gider bence uykusuzluk ve yorgunlukla. Benim vucudum bu ikisine gelemiyor hemen kilo kaybi oluyo.

Gerçektennn bir de kilo mu ver dedi
Maşallah iyi emzirmişsin canım Allah yine ve bizlere de nasip etsin

Belki bizimki de tepki verir yaa bilemiyorum da sanki aşırı umrumdaymış gibi beni sakinleştirmeye çalışıyorlar ona gıcık oluyorum

Gerçektennn bir de kilo mu ver dedi
Maşallah iyi emzirmişsin canım Allah yine ve bizlere de nasip etsin
Dedi tabi, basenlerim cok varmis oyle demisti
Sanki oglu filinta
Neyse zaten 2 seneyi gecti gorusmuyoruz
Cok sukur emzirdim ya,insallah bunda da nasip olur.
Sonra benim memiskolar yerlerde surunur

Ben ne zaman doğurcam uyku yok cok sıcak
Valla ben ne zaman doğurcam hadi annecim gel artık diyen ertesi gün doğuma gidiyor yarında sen hastanedeyim dersen şaşırmam artık şaka bi yana gününü bilmemekde zor hergün tetikte bekliyonuz. Bizim günümüz belli malum planlı sezeryan. Tabi akıllı durup öncesinde gelmezlerse

Dedi tabi, basenlerim cok varmis oyle demisti
Sanki oglu filinta
Neyse zaten 2 seneyi gecti gorusmuyoruz
Cok sukur emzirdim ya,insallah bunda da nasip olur.
Sonra benim memiskolar yerlerde surunur
Ahahah Allah iyiliğini vermesin bebekten sonra gögüs değil meme oluyorlar zaten
Dikleştirici egzersiz yok mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…