2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Oyy Allah yardımcın olsun kuzum. Hakkınızda hayırlısı inşallah sağ salim doğsunda kavuş yavruna. Dualarımız seninle güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah Rabbim kolaylık versin

Seymacım artık haftalarımız iyi bebeğin doğarsa kavuşmuş olursunuz
Bebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsun

Seymacım artık haftalarımız iyi bebeğin doğarsa kavuşmuş olursunuz
Bebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsun
Amiinn canım Allah razı olsun bende artık gelsin istiyorum şuan çok fena sancı çekiyorum belim ortadan ikiye ayrılıyo gibi sanki bakalım neler olacak sabaha kadar belli olur

Amiinn canım Allah razı olsun ❤ bende artık gelsin istiyorum şuan çok fena sancı çekiyorum belim ortadan ikiye ayrılıyo gibi sanki bakalım neler olacak sabaha kadar belli olur
Evet artik haftalarimiz iyi. 37 haftalik olan bebek erken gelmis sayilmiyor ki. ben sancim gelse normal doguma diye cikicam valla evden, neden durdurmaya calisiyolar anlamadim. Igne can acitiyor degil mi hayirlisiyla kavusursun insallah yavruna.

Neden bu haftada ciğer geliştirici yapıyorlar aceba
Allah yardımcın olsun hoş gelsin melekler

38 haftadasjn zaten doğum zamanı doğumu durdurmaya çalışmak niye. Bu ciğer geliştirici de moda oldu 35 haftadan küçük ise vurulur anlamadım bu sene moda olmuş heralde önüne gelene vurup yolluyorlar 36. Haftayı doldurmuş bir gebelikte doğum durdurulmaya calisinlamaz herşey normal kabul edilir miladini doldurmuştur artk o hamilelik..

Evet artik haftalarimiz iyi. 37 haftalik olan bebek erken gelmis sayilmiyor ki. ben sancim gelse normal doguma diye cikicam valla evden, neden durdurmaya calisiyolar anlamadim. Igne can acitiyor degil mi hayirlisiyla kavusursun insallah yavruna.
Evet ya çok yaktı iğne hala da acısı var biraz kilosuna biraz düşük dediler 2600 gr diyorlar doğurtma taraftarı değiliz şuan belki doğum sancısı değildir susuz kaldıysan veya enfeksiyon varsa o da yapabilir dediler bol serum takviyesi yapcaz sana geçerse susuz kaldığındandır geçmezse gerçek doğum sancısıdır o zaman doğurturuz dediler

Neden bu haftada ciğer geliştirici yapıyorlar aceba
Allah yardımcın olsun hoş gelsin melekler
Bende anlamadım ki canım sata göre 37 hafta oldu şuan ultrasonda da 36+5 falan gözüküyo yapılmaması lazım aslında ama kilosu düşük biraz dediler ondan mı acaba bilemedim

susuz kalmış olabilirsin veya enfeksiyon varsa da o yapabilir kasılma sancı dedi bol serum takviyesi yapcaz sana geçerse susuzluktandır geçmezse gerçek doğum sancısıdır işte o zaman doğurturuz dedi 2 3 tane üst üste serum takıldı ama yok bana mısın demiyo

Bende anlamadım ki canım sata göre 37 hafta oldu şuan ultrasonda da 36+5 falan gözüküyo yapılmaması lazım aslında ama kilosu düşük biraz dediler ondan mı acaba bilemedim
Canim bu yil 4 yilda bir gelen 29 Şubat denk geldi bize. Fazladan bir gun koyuyoruz dolayisiyla. Hastane sistemlerinde 29 subati eklememisler. Son regl tarihini girince bir gun az gosteriyor. Misal ben su an 37'imi doldurdum, hastane sisteminde yarin dolduruyorum. Igne doktorlarin insiyatifinde olan bir durummus. 36. Haftaya kadar vurduran olabiliyor. Ben de gec vuruldum. 38e kadar akcigerdeki surfaktan gelisimi devam ediyormus. Ignenin de bir zarari yok, surfaktan gelisimini hizlandiriyor sadece. Saniyorum gercek dogum sancisi mi yorgunluktan susuzluktan mi emin olmak istemisler. Haberdar et.

34. haftada erken doğum riskim olmuştu yapmamışlardı canım iğne şimdi yaptılar. Evet susuzluktan olabilir dediler ama serum yiye yiye bi hal oldum hala geçmiyo sancılar daha da artıyo sanki hayırlısı olsun bakalım haber veririm inşallah

Sağlıkla doğsun inşallah

Doğurunca rahatladım ben inşallah siz de sağ salim kavuşursunuz. hafta iyi gibi görünüyor neden ciğer geliştirici yaptılar ki

Kızlar yarın doğum olacak ve ilk bebeğim kısmetse. Kendimi tam hazır hissedemiyorum. 9 ay bu anı bekledim ama şimdi ben napacağım nasıl olacak gibi aklımda bir sürü soru var. Normal mi böyle hissetmem
kesinlikle doğum öncesi kaygılar doğumdan daha zor. doğum bi anda oldu bitti oluyor ama o kaygılar 2-3 gün uykusuz bırakabiliyor.doğumdan sonra da uykusuzluk yok aslında bölük bölçük uyumak insanı sersemletiyor ona da bir haftada alışıyorsun. Benim alışamadığım tek birşey var evin içinde sürekli eşim ve benden başka birinin olması. onun dışında zorlayan yapılamayacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…