2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hayırlı geceler kızlar doğumlar olmuş kuzularina kavusanlarin gözün aydın olsun.
Ben çok giremiyorum 3 çocuk çok zor gerçekten yetişemiyorum. Kız da kilo almamış bugün çok moralim bozuldu zaten küçük doğdu nasıl buyucek bilmiyorum. Hamileyken bir sıkıntı doğumca ayrı bir sıkıntı çocuk büyütmek en büyük meslek gerçekten.

Kızlar doğum sonrası süt arttırıcı çayları araştırdınızmı. Ben humananın still-tee çayını araştırdım çok övüyorlar. Tanesi 30 tl ama e-bebekte kampanya var 4 al 3 öde diye. 89 tl ye aldım 4 paketi. Almayı düşünen varsa kaçırmasın kampanyayı. Zaten en az günde 2 kere sabah akşam içiliyo 2 hafta yetmiyomuş bi kutusu. Çabuk biter böyle toplu almak daha iyi bence

Eklentiler

• C20B3EC7-C0CD-4CB2-8465-94B1A1E0FFB6.webp
    55 KB · Görüntüleme: 29
2 haftadan bile kısa sürüyor, günde 3-4 bardak içiyordum ben. 2 paket aldım bnde netten gecem hafta 60 liraya, bileydim bunu alırdım ama snrasinda promalt almayı düşünüyorum oyuzden çok almadım o da 24 al 12 öde kampanyalı bu ay. Henüz almadım evde yer kaplamasn die. Bana en güzel süt yapan o olmuştu

Eşim de bana kimyonlu rezenesini almış ilk günden itibaren icilebiliyor mu bunlar

Selam kizlar
Bugün kontrolum vardi daha dogum kanalina bile yerlesmemis bebek bekleyecegiz :)

Bir suru mesaj alintilamistim yanlislikla hepsini cikardim şapşallık

Doğum olmadı diye darlananlar arkadaslarim yalniz degilsiniz bende oyleyim ama hic kafama takmiyorum desem cok konusuyor herkes çünkü
Dogum yapan arkadaslarima ise bir omur saglik huzur ve bol kahkahali olduklari bir hayat diliyorum bebislerle

Bebegin kilosu 3.700 gr doktor normal doguma engel gormuyor su an

Canim cok yararli oldu bu yarin alayim bende fiyati guzel dusmus COk sagolasin

Yaa odamı çay onu duymadım ondanda alayım bende

Eşim de bana kimyonlu rezenesini almış ilk günden itibaren icilebiliyor mu bunlar
Canım normal doğum yapacak olanlara doğum sonrası hemen başlayabilir diyolar. Ama planlı sezeryan yapacaklarada en erken 2-3 gün önceden başlayın daha erken içmeyin diyolar. Sezeryan sonrası süt daha geç geliyor ya o yüzden heralde

Yaa odamı çay onu duymadım ondanda alayım bende
Çay degil cnm foto atamıyorum TLF bı ayarı izin vermiyor sanırım. Kutu kola gibi şişelerde alkalsuz bira mayası içeren bı icecek. Pekmezimsi , serbetitmsi bı tadı var başta ağır geliyor içerken içini bı bayiyor ama alisiyorsun

Hee evet onu duymuştum ama kokusu bira gibiymiş içemem diye almadım. Tatlı olması sorun değilde kokusu ağırmı nasıl tarif etsene biraz. Olmadı bi şişe alayım deneyim içebilirsem bende alayım 24’lüden

Bu humana çayınada çok şekerli diyorlar. Normalde 1 su bardağına 2 tatlı kaşığı konuyormuş çok ağır gelenler 1 tatlı kaşığı koyup içmiş. Günde 2 bardak yerine 4 bardak içmiş 1 tatlı kaşığıyla. En kötü öle yapıcam artık. Şekerle aram iyi çayı kahveyi şekerli içerim ama bilmiyorum bunları sürekli içince tiskinti bulantı yapmaz inşallah

Kokusu ağır gelmedi bana ama çok ii süt yapıyordu gece içip yattığımda sabah gogsum siserdi başka hicbisey onun kasar fayda etmedi. Sabahac karnina içersen şeker yuklemesi gibi düşün ilk başlarda öyle bı etki yapıyor snra alışıyorsun. Bnde tatlıya cikilayata vs çok duskunumdur ondan pek etkilemedi beni ama hiç tatli sevmeyen çayı şekersiz içen vs yani neredeyse sıfır şeker tüketen bı arkd icememisti. Bı dersin tekli de satılıyor. Humana still teq bnde sıfır etki yani hiç ağır gelmedi tadı hoşuma gidiyoedu ice tee niyetine içiyordum

Bide ben solgar brewer's yeast with vitamin b12 resim ekliyemedgm için açık açık yazdım bunu aldım :). 250 tablet var içinde hassas anne paylaşıp duruyordu ikizlerini bu sayede emzirnis günde 6 taneye kadar iciliyormus. Paylaşımlarında görüyorum sık sık paylaşıyor bnde aldım şuan 105 lira Trendyol da. Bunu da deneyebilirsin,Dr lar falan da tavsiye ediyormuş. Ben ilk defa kullancam oyuzden bişe diyemiyorum nasıl ama aldım bakalım gorcez...

Merhaba , eryamanda mı oturuyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…