2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar akşam 8 den beri hiç geçmeyen kasilmam var. Maşallah dediğim an tokezliyorum kaderim bu heralde. Daha da bugün kontrole gitmiştim sorun yoktu. Bebik de hiç durmadan hareket ediyor üç beş olmadı on dakikaya bir de kasılıyorum yaklaşık 7 saattir. Acile de gitmek istemiyorum çok uykusuzum açım halsizim bir saat ona buna bakıp geri yollayacaklar diyorum. Duş da aldım hafiflemedi. Öncekinde de bir saat filan uyutmamisti gittim orda birden geciverdi. Şaka gibi. Kafam çorba oldu çıksam gitsem kayıt yaptırdığım anda bitecek gibi.

Bu Humana nın kokusu kötüydü( sanki içine pastırma koymuşlar gibiydi, çemen otu vardı sanırım içinde) ama süt olsun diye bol bol içmiştim ben ama öyle aman aman da faydasını görmedim. Bol su içmek en önemlisi, emzirirken kanşekeri de düşüyor biraz şekerli oldukları için o açıdan da yarar sağlıyorlar. Eşim hafif grip olmuştu ben de olmayım bebeğe bulaşmasın diye çok ıhlamur içmiştim bir kaç gün bana en çok faydayı ıhlamur yapmıştı. Bulgur, dereotu, tahin pekmez de öneriliyor.

Canım hala devam ediyor mu kasılmaların,bu ara düzenli düzensiz kasılıyoruz yine de ne olur ne olmaz gitseydiniz dr a,psikolojik mi acaba öyle anlaşılırdı yine

Benim varolan normalde takmadığım ya da az taktığım sorunlar kafama takılıyor. En büyük sorun da annem. Bu süreçte aramız çok iyi olmamasına rağmen görev görev diyerek yanıma geliyor ve bana bazı söylemleri batıyor. Normalde o kadar kafama takmam ama bu halde takar oldum. Bebekle alakalı o söyledikleriniz de var ama tek onlar olsa çok çok yıpratmaz. Neyse annem rahatsızlandı bi süre gelmeyecek. Belki geçer...

Cok normal canim.
Herseye karsi daha fazla hassas oluyor insan.
Sana iyi gelmeyen ne varsa uzak dur su donemde.
Bak senin annen yine gorev morev deyip geliyormus.
Benmki ogluma ilk dogum yaptigim gece hastanede bile kalmamisti.
Sonrasi da ayni kopukluklar.

Simdi yine aynisi.
Pilini pirtini toplayip yazliga gitti..
Bir de dalga gecer gibi ordan her gun arar aklim sende cok merak ediyorum der.

Halbuki daha 3 aylik hamileyken soylemistim, bu sene dogumdan once gitmesen olur mu diye.
Aaa hic gider miyim bebegimiz gelecek demisti

Suan hic takmiyorum.
Allah saglik versin, bizleri kimseye muhtac etmesin yeter.

Bir de evlatlarin sagligi olsun, inan gerisi bos..

Ben yine hastanedeyim rutin kontroller icin. Yeniden ultrasona girdim. Haftada 2 kez doktora gelen sadece ben miyim? Arkadaslarimdan cok doktorlari goruyorum. Saniyorum son ultrasonumuz olacak, kizim karnini icine cek, sisman gorunme diye dalga geciyorum. Delilige vurdum artik. Ama bebegim yavrum biraz tosun. 3700 dediler simdi de. Boyuna 52 diyolar. Ne yaptimsa buyumesini engelleyemiyorum. Simdi sonucumla doktorun yanina gidicem. Burda ultrason ve doktor ayri. Muhtemelen hastaneye yatirmak isticekler yine. Sezaryen olmasin nolur nolur nolur

Son düzenleme:
Kontroldeyim bugün şimdi nst çekilecek. Her şey normal. Doktor bebeişin başını ölçecek oğluş yitiyo dur tamam ölçmem lazım diyerek. Neyse ki her şey yolunda normal doğuma engel bir kilosu yok dedi.
Su gelmesi, kanama, hareketlerde hissetmeme olursa acile gelin dedi artık son haftalar olduğu için.

Hanımlar beni enniyi siz anlarsınız çok kafam karışık.benim annem İstanbul'dan doğum için gelemeyecek.oradada burada vaka sayısı çok fazla.yo da çok uzun gidip almak imkansiz.buradada kayinvaldem hastanede kalacaktı eşimle .bayram in ertesi günü doğum olacak k.valdemin şehir dışından kızları gelecek ve başka sıkıntılı durumlar var k.valdem de çok risk taşıyor .9yasind bur kizim var onu k.valdeme bıraksam eşimle bebeğe bakamazmiyiz hastanede.ozel hastanede sezeryan olacağım.bebek bakımında ikimizde iyiyiz sadece eşim alt değiştirmeyi beceremez gibi geliyor gerisini halledebilirmiyiz bayramdan sonra bir süre eve eşim ve benden sonra kimseyi istemiyorum evde zaten halledilir rde hastanede başa cikabilirmiyiz kafam çok karışık.bebegim az kiloda doğacak hastalıktan biraz da ondan korkuyorum

Canım Allah öncelikle hepimize bebişlerimizi sağlıkla hayırla mutlulukla kucağımıza alıp büyütebilmeyi nasip etsin. Neden bakamayasın zaten 2. Çocuk gayet de bakarsın hemşire de var. Kızını kv ye bırak dediğin gibi. Allah o günahsız yavruyu nasıl büyüttüyse kolaylığını da verir inşallah hiç tasalanma

Valla yatirmadilar. Gecen hafta cemkirmem epey ise yaramis. Bebek buyuk ama sen kendin normal dogumu sorun etmiyorsan hala normal dogurabilirsin dediler. Alttan kontrol ettiler ilk defa. Ne acilma var ne de bebegin basi asagi inmis. Epey moralim bozuldu. Ben acilma baslamistir diye umit ediyordum. Ebe henuz erken sikma canini falan dedi ama diyabet oldugu icin cok durmasin haftaya gelsin diyordum. :/

Canım hala devam ediyor mu kasılmaların,bu ara düzenli düzensiz kasılıyoruz yine de ne olur ne olmaz gitseydiniz dr a,psikolojik mi acaba öyle anlaşılırdı yine
Haaaalaaaaa devam ediyor. Sabaha karşı uyuya kalmışım. Aralıksız nefes aldırmadan kasiliyordum ama gerçek doğum sancısı ile alakası olmadığı için gitmek istemedim. Şiddeti artmıyor olayım sadece karnım şişiyor ve sertleşiyor. Ama aralıksız ve nefesimi kesiyor. Yarım saatte bir uhlayarak uyandım 9 a kadar uyumuşum öyle. Çıktım biraz alışverişe filan o kadar sık olmasa da hala devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…