2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Alintilayamadim ama bebeğine babası ile bakacak olan anne dünyanın en normal şeyini yapıyor. Benim eşim girebilseydi kimseyi istemezdim ilk çocuk olmasına ragmen.hic korkmayin gerçekten de kendi öğretiyor. Hatta büyükler yanlış yöntemleri ve senin önüne geçme çabası ile daha zorlastirici bile olabiliyor. Eşiniz size uyumlu ise hele de. Hiç dert etmeyin keyfini çıkartın.
Yalnız bu alt değiştirmeyi bile bilmeyen beyleri ben anlamıyorum. Hele de ikinci çocukta. Büyük konuşmayayım tabi de. Hiç mi ihtiyaç anında ben değiştireyim demedi sizden girmedi veya siz rica etmediniz. İlla rica etmek de lazım değil kendi çocuğu ama bazen gerekiyor işte onu biliyorum ama garip geliyor bana.

Bakarsınız canım bence eşinle. Çocuğunu mecbur bırakacaksın , eşinde hastanede yanında olur, destek lazım olur ise hemşireleri çağırırsınız. Alt değiştirmeyide sondan çıkana kadar yönlendirirsin değiştirir tarifine göre. Sonda çıkıp ayaklandıktan sonrada sen değiştirirsin bence idare edersiniz.

Tabi ki bakarsiniz canim.
Biz 4 yasindaki oglumu da alip gidecegiz.
Ustelik normal dogum oyle saati de belli degil.
Ben bebege bakarken esim de oglumuza bakacak.
Sizin eteginiz de kucuk cocuk da olmayacak,neden yapamayasiniz
Bu arada esine simdiden bir oyuncak bebekle alt alma provasi yaptir

Benim popomdaki hemoroitler kendi cumhuriyetini ilan etmiş durumdalar. 7. Aydan sonra basladi ve ben kan ilaclarini kessem de hala cikiyor ve büyüyorlar. Surekli yürüyorum, su içiyorum. Değişen bir şey olmadı. Sanirim bünye meselesi. Doktorum dogumda ikinmaktan yenilerinin geleceğini söyledi. Yine de normal dogum yapmak istediğimi söyledim. Sonra da popoyu duzelttiricez.

Ayni durumdayız. 37. Haftanın ortasinda 3700'e 52 cm idi. Kaşar peyniri, sut, ceviz hepsini kestim. 10bin adim atiyorum, hep ayaktayım ama bebek büyüyor.

Merhaba kızlar 9 gün önce acile gitmiştim kasılma mı oluyor diye nst de birşey çıkmadı kırmızı olan nst acilde çekilen ama bugün kontrole gittim nst ye bağlattılar ve 1 kere 55 i gördü sancı ve bebek kalp atışı çok dengesiz geldi bana bir 190 a kadar çıkmış bir 135 e inmiş normal mi sizce sizde giriyorsunuz nst ye bilirsiniz diye sorayim dedim

Eklentiler

• Screenshot_20200730-134529_Gallery.webp
    12 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20200730-134521_Gallery.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaslar kasılma dediğiniz şey nasil oluyor?
Son bir haftadır bazen göğsümün sag altına doğru oglusum sanki toplanıyor, orada bir agri ve sertlik oluyor. Bu kasılma midir?
İlk gebelik, tecrubesizlik

Ben doğumu koruda yaptım canım çocuk doktoruna pek iyi demediler. Başka bi arkadaş gitmişti hiç memnun kalmamış. Livde bi tane doktor varmış ona bakıcam bende
Benim doğum lokman hekim etlikte olcak Dr um etlik ya da Akay a gidiyor. Liv de duydum ama çok uzak, çocuk Dr u olarak yakınlarda bakcam artk hele bı doğumu atlatalim da.

Arkadaslar kasılma dediğiniz şey nasil oluyor?
Son bir haftadır bazen göğsümün sag altına doğru oglusum sanki toplanıyor, orada bir agri ve sertlik oluyor. Bu kasılma midir?
İlk gebelik, tecrubesizlik
Evet, o 5-10 dk ya bir olunca ve ağrı beline vurdukca doğum başlamış oluyor

Bebiş hareket ederken nabzi yukseliyor sonra iniyor. Mesela sakinken nabzi genelde 130-140 arasi oynuyor. Ozaman birseyler yiyip tekrar nst ye giriyorum, nabzi hizlandikca hareket ettigini anliyorum

Bebiş hareket ederken nabzi yukseliyor sonra iniyor. Mesela sakinken nabzi genelde 130-140 arasi oynuyor. Ozaman birseyler yiyip tekrar nst ye giriyorum, nabzi hizlandikca hareket ettigini anliyorum
Aynı nst içinde 190 üstünü görünce endişelendim canım geçen defa 135 160 arası git gel yapmıştı ama 135 190 olunca ve altta 55 olan 1 tane sancı çıkınca dedim normal mi acaba

Kızlar günaydın, bebişimi 28 temmuz sabaha karşı 02:00 itibariyle kucağıma aldım Ve tüm kaygılarım bir anda gitti. Meleğime kavuştum. Yaklaşık 15 saat sürdü doğumum biraz zor geçti Ama mutlu son yaşanınca tüm süreç unutuluyormuş inanın. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Epiduralle normal doğum yaptım.

Sen naptın ben çok giremiyorum zaten psikolojik olarak pek iyi değilim
Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah,bayram şekerinizi alır gelirsiniz evinize benim üç gunde bir kontrol var,bebişim biraz ufak kalmış o kadar yiyip iciyorum ona rağmen göbeğimiz pek büyümüyor,şimdilik nst,kan akimlari,suyu normal olduğu icin doktor takip diyor,şöyle on gün daha gitse en azından 37. Haftayı doldursak zayıf olsa bile çok sıkıntı yapmam,erken doğum biraz korkutuyor açıkçası

Hadi taze anne dualarım seninle inşallah bebisinle evinize dönersiniz

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…