2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gözünüz aydin,hayırli,Salih evlat olsun inşallah

Tebrikler sağlıkla analı babalı büyüsün

B
Benim doğum lokman hekim etlikte olcak Dr um etlik ya da Akay a gidiyor. Liv de duydum ama çok uzak, çocuk Dr u olarak yakınlarda bakcam artk hele bı doğumu atlatalim da.
bende bugün öğrendim lokman hekim yenidoğan ünitesini burda kullanıyormuş. Ordan gelenler vardı. Kızım küvezde annelerden biri söyledi. Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al inşallah. Güzel bulursan bana da haber ver

Sağolun kızlar içimi rahatlattiniz.bulundugum ilde covidde çok artış var köyler den karantinaya alınanlar var bazen diyorum gereksiz bir kaygi mi yaşıyorum ama tedbir de almak gerekiyor sanırım yaa bayramın hemen ertesi günü olması çok kaygı verici .Rabbim yardım etsin hepimize doğum yapan yakınlarının hep yanında oldum hastanede kaldım gel gor ki benim kismetimde yalnız kalmak varmış

Gözünüz aydin, saglikla büyüsün insallah

Aynı nst içinde 190 üstünü görünce endişelendim canım geçen defa 135 160 arası git gel yapmıştı ama 135 190 olunca ve altta 55 olan 1 tane sancı çıkınca dedim normal mi acaba
Sanci hakkinda bilmiyorum. Sanirim dogum sancisi diyebilmek icin 5 dakikada bir yada 10 dakika 3 kez gibi duzenli olsun istiyorlar. Mutlaka nts sonuclarinizi ardindan gosterin doktora, bir sey demediyse de sıkıntı yoktur bence.

Sonuçlar iyi gözüküyor canım 2.de bebek çok hareketli kalp atışları çok güzel sıkıntı gözükmüyor

Canım gözünüzaydınAllsh snslı babalı ve sağlıkla büyütsün

ilginçmiş. Ben de yediklerime bağlıyordum. Demek ki benim vucutta hazırlıklar başlamış.
Peki su ne zaman gelecek, yahut nisan?
Bnm nişanım geldi 2 saat snra kizim doğdu. Kimisinde 3-4 gün öncesinden de gelebiliyormus ya da hiç gelmez. Su da herkeste gelecek diye bişe yok, doğum anında patlatıyorlar keseyi. Her doğum hikayesi farklı yani...

Canım 4-5 günden önce zor dediler. Benim kızım 2500 gr doğdu kiloyla ilgili sıkıntımız yok çok şükür. Ciğeri su almış o yüzden bekliyoruz. Sağlıcakla kucağına al imşallah. Kontrolleri ihmal etme sancına bak. Ben öylesine sancım var diye gittim hemen aldılar. Aşlah kimseyi evladıyla sınamasın. Hayırlı sağlıklı doğumlar versin

Kızlar bir akıl verin akşam 8 de başlayan kasılmalarim baya yordu beni bebeğimi de yordu mu ona da zararı var mı bilmiyorum. Gitmek istemiyorum çünkü ultrason çatı muayenesi nst inanın artık gına geldi bisi de çıkmıyor. Çatı muayenesi durduk yere açılma yapabilir hastaneye yatış verirler diye de korkuyorum. Evde durabiliyorum aslında ama neden geçmiyor ayaklarım havada dinleniyorum ama geçmiyor. Düzenli değil belimde de ağrı yok. Sadece topaklan sertles nefesimi kes. Yaşayan var mı bu kadar sık.

O şekilde beklenesi zarar verebilir canım. Kimse bişey diyemez. Ben buna benzer sancıyla gittim acil aldılar. Belki sende bişey yoktur korkutmak için söylemiyorum yanlış anlama ama imkanın varsa git bi baktır son aylar biraz daha riskli oluyor. İnşallah bekler biraz daha.

Anladım. Bana yol görünüyor da görmek istemiyorum sanırım olacak olanın önüne geçilmez yemekten sonra gideyim bakalım. İnşallah yatış filan vermez hayırlısıyla. Dua eder misiniz benim için

Canim ben bunu gecen hafta yasadim hastaneye gittim geceyi orda geçirdik serum bagladilarda rahatladim. Tabi catı da yaptilar acılma var mi diye. Sonra sakinledi sancilarim. 5 dkda 1 kasilma yasiyodum toplanma sertlesme gevşeme

Anladım. Bana yol görünüyor da görmek istemiyorum sanırım olacak olanın önüne geçilmez yemekten sonra gideyim bakalım. İnşallah yatış filan vermez hayırlısıyla. Dua eder misiniz benim için

Allah yardimcin olsun canim benim doktor sey dedi mesela bugunku kontrolumde. Bi daha gecenki gibi kasilman olursa durdurmam dogumu baslatirim dedi. Bence git tedbir sansin varsa onu alırsın en azindan

otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum Allahım sen yardım et.. ağrılarım var bu gece oturarak uyudum zaten.. hayırlısıyla gelsin artık prensesim
Ben 36+4 deyim ama ayni moddayim canim.
Artik iyice zorlasti.
Bayramda da dr um yokmus, bayram gecsin dogurayim insallah diyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…