2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Anladım. Bana yol görünüyor da görmek istemiyorum sanırım olacak olanın önüne geçilmez yemekten sonra gideyim bakalım. İnşallah yatış filan vermez hayırlısıyla. Dua eder misiniz benim için
Naptın canım iyimisin. Allah yardımcın olsun sağlıcakla gelsin inşallah vaktinde

Geçen sene doğum yapan bir arkadaşımla konuştum. Doğumdan sonra gögüsler çok büyüyor , o nedenle normal giymeyi düşündüğün elbiseler olmayabiliyor falan dedi. Hiç düşündünüzmü bunu, veya tecrübe eden varmı :)

Benim ilk kızında 30 kg aldım sonra hepsini verdim eski kıyafeflermi giydim bence kişiye göre değişir yaaa

Gözün aydın biraz uzun sürmüş ama ilk doğum olunca bazen uzayabiliyor vücudun işk defa karşılaştığı bir olay. Neyice güzel olsun da süreç unutuluyor dediğin gibi. Sağlıkşa büyüsün inşallah

Gözün aydın canım hayırlı olsun. Güle güle sağlıkla büyüt bebişini. Darısı bize inşallah

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah ne güzel hemen atlatmışsın.

Ayy gözün aydın hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah

Canım takma kafana bana da annem şimdi hamilesin diye bişey demiyorum susuyorum falan diyordu... ben de bana oynayacaksan hiç muhattap olmayalım demiştim iki yüzlü olmana gerek yok faln demiştim
Canım benim bebeğimde 3600_3700 gr. Çatın falan müsaitse neden normal doğum olmasın ki :/
Arkadaslar kasılma dediğiniz şey nasil oluyor?
Son bir haftadır bazen göğsümün sag altına doğru oglusum sanki toplanıyor, orada bir agri ve sertlik oluyor. Bu kasılma midir?
İlk gebelik, tecrubesizlik
Evet o kasılmalar günde 5- 6 olmalı demişti doktorum o şekilde bebek kendini doğum kanalına sokuyormuş...

ilginçmiş. Ben de yediklerime bağlıyordum. Demek ki benim vucutta hazırlıklar başlamış.
Peki su ne zaman gelecek, yahut nisan?

Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyüsün

Canım benim bebeğimde 3600_3700 gr. Çatın falan müsaitse neden normal doğum olmasın ki :/

Ama benimki bu kilo icin biraz ufak ya henuz 37+2. Bol bol yuruyorum. Asagi inmemis bebek dedi doktor bugun, rahim agzinda acilma da yokmus. 38'de gelirse 4 kilo olur en fazla diye dusunuyorum.

Kızlar 2 gecedir alt karnımda ağrı regl gibi vardı uyandırıp gezdiren, bugünde ilk kez gündüz başladı sancılar ilerleyen saatlerde de sırtıma indi benek kanala mı iniyor yalancı sancılar mı ki

Ama benimki bu kilo icin biraz ufak ya henuz 37+2. Bol bol yuruyorum. Asagi inmemis bebek dedi doktor bugun, rahim agzinda acilma da yokmus. 38'de gelirse 4 kilo olur en fazla diye dusunuyorum.
Benim son 2 haftada 300 gr falan aldı
Valla bebek kanala inmemişti benim de çatı kontrolünü hiç yapmıyor doktorum daha

Benim son 2 haftada 300 gr falan aldı
Valla bebek kanala inmemişti benim de çatı kontrolünü hiç yapmıyor doktorum daha
Oyle mi? Harika bi haber. 39. haftada suni sanciyla dogumu baslatacaklar o zamana kadar gelmezse kendiliginden. 300 gram daha alsa 4 kilo ile tamamlariz.

Hic belli olmuyormus o konu. Catiya inse de, rahimde acilma olsa da dogumu baslamayan oluyor, hicbir belirti yokken, birden baslayan ve 5 saatte doguran da oluyor. Sizinkinin de eli kulagindadir masallah. Saglikla bir avazda insallah.

Kızlar 2 gecedir alt karnımda ağrı regl gibi vardı uyandırıp gezdiren, bugünde ilk kez gündüz başladı sancılar ilerleyen saatlerde de sırtıma indi benek kanala mı iniyor yalancı sancılar mı ki

Canim aynen yapistir kopyala yapiyorum hamilelik gunlugunde yazan aciklamayi "Gerçek doğum sancısı zaman geçtikçe daha kuvvetli ve daha acı verici olur ve pozisyon değiştirdiğinizde kesilmez. Sahte doğum sancılarınde pozisyon değiştirdiğinizde sancılarınızda azalma olur."

Korkmayın hiç inanın öyle dayanılmaz bir hal yok sadece ilk ayağa kalkarken çok canım yandı şu an tuvalete bile kendim gidiyorum olumlu düşünün o zaman gerçekten her şey yolunda gider

Naptın canım iyimisin. Allah yardımcın olsun sağlıcakla gelsin inşallah vaktinde
O kadar sinirim bozuldu ki hastanenin önünde ağladım. Saat 9 gibi yemek yedim esim dedi ki sen hazırlan. Giyindim kusandim 25 saattir geçmeyen gece uyutmayan kasılmalar geçti. Allah Allah dedim. Çıkardım oturdum tekrar başladı. Hadi gidelim dedik arabaya indik ama çok gönülsüz gidiyorum. Kapıya gelene kadar bir kere bile kasilmadim. Geri döndüm eşime dedim hadi gidelim eve bosver. Yolda tekrar başladı. Hayda geri dön. En istemediğim şey de boşa buradaki muamelelere maruz kalmak olduğu için baya hassasım. Girdim doktora anlattım durum bu kapıdan bile geri döndüm saçma sapan geliyor gidiyor ama dünden beri hiç geçmemişti dedim. Doğal olarak güldü adam baya. Ultrason baktı çatı muayenesi oldum ikinci kez. Acilma yumuşama yapmamış kasılmalar şükür şimdilik. Nst deyim 45 dakikadır arada bir iki vuruyor ayıp olmasın diye. Eve gitsem yine nefes aldirmayacak biliyorum. Az önce baktı doktor az daha dur dedi. Birazdan gelecek yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…