- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Benimde öyle olurdu evde sancıdan duramazdım ama gidince nts ve muayenede bişey çıkmazdı. Sanki gıcıklığına yapıyormuş gibi dimi. Beyse için rahat etti canım. Şnşallah vaktinde sağlıcakla gelirO kadar sinirim bozuldu ki hastanenin önünde ağladım. Saat 9 gibi yemek yedim esim dedi ki sen hazırlan. Giyindim kusandim 25 saattir geçmeyen gece uyutmayan kasılmalar geçti. Allah Allah dedim. Çıkardım oturdum tekrar başladı. Hadi gidelim dedik arabaya indik ama çok gönülsüz gidiyorum. Kapıya gelene kadar bir kere bile kasilmadim. Geri döndüm eşime dedim hadi gidelim eve bosver. Yolda tekrar başladı. Hayda geri dön. En istemediğim şey de boşa buradaki muamelelere maruz kalmak olduğu için baya hassasım. Girdim doktora anlattım durum bu kapıdan bile geri döndüm saçma sapan geliyor gidiyor ama dünden beri hiç geçmemişti dedim. Doğal olarak güldü adam baya. Ultrason baktı çatı muayenesi oldum ikinci kez. Acilma yumuşama yapmamış kasılmalar şükür şimdilik. Nst deyim 45 dakikadır arada bir iki vuruyor ayıp olmasın diye. Eve gitsem yine nefes aldirmayacak biliyorum. Az önce baktı doktor az daha dur dedi. Birazdan gelecek yine.
Evet çok teşekkür ederim.Benimde öyle olurdu evde sancıdan duramazdım ama gidince nts ve muayenede bişey çıkmazdı. Sanki gıcıklığına yapıyormuş gibi dimi. Beyse için rahat etti canım. Şnşallah vaktinde sağlıcakla gelir
Pek öyle görünmüyor dedi doktorum aslında haftaya nstye gireceğim sancılarıma bakacak... 40. Haftadan sonra 10 gün daha bekleriz olmazsa suni sancı veririrz dedi bende suni sancı hiç istemiyorumOyle mi? Harika bi haber. 39. haftada suni sanciyla dogumu baslatacaklar o zamana kadar gelmezse kendiliginden. 300 gram daha alsa 4 kilo ile tamamlariz.
Hic belli olmuyormus o konu. Catiya inse de, rahimde acilma olsa da dogumu baslamayan oluyor, hicbir belirti yokken, birden baslayan ve 5 saatte doguran da oluyor. Sizinkinin de eli kulagindadir masallah. Saglikla bir avazda insallah.
Canım korkuyormusun doğumdan. Çünkü korku varsa sen istemedende psikolojik olarak etki yapıyor vücuda. Annem bana hamileyken sancıyla hastaneye gitmiş. Hastaneye yatış yapmışlar odada kıvranıyormuş sancıdan. Doğumhaneye indiriyolarmış sancısı geçiyormuş. 10-15 dakka bekletiyolarmış sancı gelmeyince geri odasına çıkarıyolarmış. 3 gün bu şekilde yatırmışlar. Yaşlı ve tecrübeli bir ebe annemin halini görmüş. Korkudan sancın kaçıyor senin demiş. Tutmuş elinden doğumhaneye indirmiş. Suni sancı vermiş 5 dakikada doğurmuş beni. Yani olabiliyormuş bazılarında korkudan sancı kaçıyormuş. Seninde öyle olabilirmi acabaO kadar sinirim bozuldu ki hastanenin önünde ağladım. Saat 9 gibi yemek yedim esim dedi ki sen hazırlan. Giyindim kusandim 25 saattir geçmeyen gece uyutmayan kasılmalar geçti. Allah Allah dedim. Çıkardım oturdum tekrar başladı. Hadi gidelim dedik arabaya indik ama çok gönülsüz gidiyorum. Kapıya gelene kadar bir kere bile kasilmadim. Geri döndüm eşime dedim hadi gidelim eve bosver. Yolda tekrar başladı. Hayda geri dön. En istemediğim şey de boşa buradaki muamelelere maruz kalmak olduğu için baya hassasım. Girdim doktora anlattım durum bu kapıdan bile geri döndüm saçma sapan geliyor gidiyor ama dünden beri hiç geçmemişti dedim. Doğal olarak güldü adam baya. Ultrason baktı çatı muayenesi oldum ikinci kez. Acilma yumuşama yapmamış kasılmalar şükür şimdilik. Nst deyim 45 dakikadır arada bir iki vuruyor ayıp olmasın diye. Eve gitsem yine nefes aldirmayacak biliyorum. Az önce baktı doktor az daha dur dedi. Birazdan gelecek yine.
Herkesin Aklına ilk o geliyor ama çok rahatım. Kendimden şüphe ediyorum artık bu kadar rahat hissediyorum yanılıyor muyum diye. Tam 1 saçmalık. Çok hevesliyim hatta doğurmaya. Biran önce doğsun istiyorumCanım korkuyormusun doğumdan. Çünkü korku varsa sen istemedende psikolojik olarak etki yapıyor vücuda. Annem bana hamileyken sancıyla hastaneye gitmiş. Hastaneye yatış yapmışlar odada kıvranıyormuş sancıdan. Doğumhaneye indiriyolarmış sancısı geçiyormuş. 10-15 dakka bekletiyolarmış sancı gelmeyince geri odasına çıkarıyolarmış. 3 gün bu şekilde yatırmışlar. Yaşlı ve tecrübeli bir ebe annemin halini görmüş. Korkudan sancın kaçıyor senin demiş. Tutmuş elinden doğumhaneye indirmiş. Suni sancı vermiş 5 dakikada doğurmuş beni. Yani olabiliyormuş bazılarında korkudan sancı kaçıyormuş. Seninde öyle olabilirmi acaba
Anladım canım valla şaşırıyor insan evde bu kadar sancı çekerken hastanede geçmesi tuhaf gerçekten. Kazasız belasız hayırlısıyla doğurursun inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunHerkesin Aklına ilk o geliyor ama çok rahatım. Kendimden şüphe ediyorum artık bu kadar rahat hissediyorum yanılıyor muyum diye. Tam 1 saçmalık. Çok hevesliyim hatta doğurmaya. Biran önce doğsun istiyorum
Kalp atışları hızlı olduğu için dengelesin diye serum verdik dedi doktor. Çok hareketli olduğu için hızlı çıktı heralde kalbi. Minik kuş insan bir tuhaf oluyor minik kalbi niye hızlı attiysa
AminnAnladım canım valla şaşırıyor insan evde bu kadar sancı çekerken hastanede geçmesi tuhaf gerçekten. Kazasız belasız hayırlısıyla doğurursun inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Oo maşallah 40. Haftalar iyiden zor olmalı tabi sabirsizlikla bebisi kucaklamak istemek de cabası. Hurma ye , merdiven in cik, temizlik yap yere eğil yerleri öyle sil. Bı arkadasim 42 de o şekilde yaptı ertesi gün dogumhaneye buldu kendisini 2. Çocuğu idi40+2
Hâlâ nişan sancı su hiç bisey yok.. Doktor en geç 5ine kadar bekleyebiliriz dedi. 5ine kadar gelmezse suni sancı vereceklermiş
Vallahi aynısı benimde. Yatağa girdiğimde sanki dürtüyolar bebeği başlıyor kasıklarımdan itmeye. Başlarda iyiydi ama büyüdükçe can acıtmaya başladı. Tam duruyor uyuyacam derken wc derdi başlıyor. Bide bende huzursuz bacak sendromu var bacaklarım başlıyor derken uyku kaçıyor. Tekrar uykum gelsin diye beklerken bebek tekrar başlıyor kudurmaya ve bir bakıyorum sabah olmuş. Resmen gece uykusuzluğuna alıştırıyor bizi bebişler. Sağ salim bi doğsalardı en azından vücudumuz rahatlar bebekle uğraşırdık sabaha kadarKasıklarımda acayip ağrı var eliyle çıkmaya çalışıyormuş gibi sandıtekmeliyor desem ayaklar yukarda çünkü ama.darbelee baya sert canımı acıtıyor vala, yattım uyuyamıyorum. Zırt pırt çise kalkmak da cabası
Malesef bana hiç biri fayda etmedi =) bugün dipbucak bayram temizliği yaptım yani onca yorgunluğa eğilip kalkmalarima gelmedi ya ümidimi kestim artık. 5inde Suni sancıyla olur muhtemelen. SaBirsizlik merak endişe stres hepsi mevcut durumda.Oo maşallah 40. Haftalar iyiden zor olmalı tabi sabirsizlikla bebisi kucaklamak istemek de cabası. Hurma ye , merdiven in cik, temizlik yap yere eğil yerleri öyle sil. Bı arkadasim 42 de o şekilde yaptı ertesi gün dogumhaneye buldu kendisini 2. Çocuğu idi
Aynen cnm smdi bı duş aldım tekrar yattım bakalım uyku gözümden akıyor halbuki ama işte ne mümkün..Vallahi aynısı benimde. Yatağa girdiğimde sanki dürtüyolar bebeği başlıyor kasıklarımdan itmeye. Başlarda iyiydi ama büyüdükçe can acıtmaya başladı. Tam duruyor uyuyacam derken wc derdi başlıyor. Bide bende huzursuz bacak sendromu var bacaklarım başlıyor derken uyku kaçıyor. Tekrar uykum gelsin diye beklerken bebek tekrar başlıyor kudurmaya ve bir bakıyorum sabah olmuş. Resmen gece uykusuzluğuna alıştırıyor bizi bebişler. Sağ salim bi doğsalardı en azından vücudumuz rahatlar bebekle uğraşırdık sabaha kadar
Gözün aydın canım..Ne güzel bir bayram hediyesi olmuş .Sağlıkla büyüsün kuzu❤selam kızlar sabah 10 gibi suyumun boşalmasıyla hastaneye geldim ve akşam 21.28 de bayram şekerimi aldım sonunda kucağıma çok şükür ikimiz de iyiyiz benim hafif ağrılar dışındatelefon çekmiyo ne yazık ki yeni alabildim elime Rabbim bekleyen herkesi bir avazda sağlıklıca kurtarsın ❤
Gözün aydın,sağlıkla büyüsünselam kızlar sabah 10 gibi suyumun boşalmasıyla hastaneye geldim ve akşam 21.28 de bayram şekerimi aldım sonunda kucağıma çok şükür ikimiz de iyiyiz benim hafif ağrılar dışındatelefon çekmiyo ne yazık ki yeni alabildim elime Rabbim bekleyen herkesi bir avazda sağlıklıca kurtarsın ❤
Ayyy çok sevindimmm gözün aydın canım hadi çok şükür kavuştunuz kuzunla. Güle güle büyüt inşallah darısı başımızaselam kızlar sabah 10 gibi suyumun boşalmasıyla hastaneye geldim ve akşam 21.28 de bayram şekerimi aldım sonunda kucağıma çok şükür ikimiz de iyiyiz benim hafif ağrılar dışındatelefon çekmiyo ne yazık ki yeni alabildim elime Rabbim bekleyen herkesi bir avazda sağlıklıca kurtarsın
Aynen valla ağustos anneleri oldu temmuz anneleri. Bi biz kaldık bakalım ağustos ayına sağ salim doğsunlar inşallahGözün aydın,sağlıkla büyüsün, darısı bizlerin başına baya bı temmuz annesi olduk kalanlar da bı gün daha sıksa dişini agustosu gorcez ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?