2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benimde öyle olurdu evde sancıdan duramazdım ama gidince nts ve muayenede bişey çıkmazdı. Sanki gıcıklığına yapıyormuş gibi dimi. Beyse için rahat etti canım. Şnşallah vaktinde sağlıcakla gelir

Evet çok teşekkür ederim.
Nst kağıdını tam göremedim ama sancı çıktı serum taktılar

Pek öyle görünmüyor dedi doktorum aslında haftaya nstye gireceğim sancılarıma bakacak... 40. Haftadan sonra 10 gün daha bekleriz olmazsa suni sancı veririrz dedi bende suni sancı hiç istemiyorum

Canım korkuyormusun doğumdan. Çünkü korku varsa sen istemedende psikolojik olarak etki yapıyor vücuda. Annem bana hamileyken sancıyla hastaneye gitmiş. Hastaneye yatış yapmışlar odada kıvranıyormuş sancıdan. Doğumhaneye indiriyolarmış sancısı geçiyormuş. 10-15 dakka bekletiyolarmış sancı gelmeyince geri odasına çıkarıyolarmış. 3 gün bu şekilde yatırmışlar. Yaşlı ve tecrübeli bir ebe annemin halini görmüş. Korkudan sancın kaçıyor senin demiş. Tutmuş elinden doğumhaneye indirmiş. Suni sancı vermiş 5 dakikada doğurmuş beni. Yani olabiliyormuş bazılarında korkudan sancı kaçıyormuş. Seninde öyle olabilirmi acaba

Herkesin Aklına ilk o geliyor ama çok rahatım. Kendimden şüphe ediyorum artık bu kadar rahat hissediyorum yanılıyor muyum diye. Tam 1 saçmalık. Çok hevesliyim hatta doğurmaya. Biran önce doğsun istiyorum
Kalp atışları hızlı olduğu için dengelesin diye serum verdik dedi doktor. Çok hareketli olduğu için hızlı çıktı heralde kalbi. Minik kuş insan bir tuhaf oluyor minik kalbi niye hızlı attiysa

Anladım canım valla şaşırıyor insan evde bu kadar sancı çekerken hastanede geçmesi tuhaf gerçekten. Kazasız belasız hayırlısıyla doğurursun inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kasıklarımda acayip ağrı var eliyle çıkmaya çalışıyormuş gibi sandı tekmeliyor desem ayaklar yukarda çünkü ama.darbelee baya sert canımı acıtıyor vala, yattım uyuyamıyorum. Zırt pırt çise kalkmak da cabası

40+2
Hâlâ nişan sancı su hiç bisey yok.. Doktor en geç 5ine kadar bekleyebiliriz dedi. 5ine kadar gelmezse suni sancı vereceklermiş
Oo maşallah 40. Haftalar iyiden zor olmalı tabi sabirsizlikla bebisi kucaklamak istemek de cabası. Hurma ye , merdiven in cik, temizlik yap yere eğil yerleri öyle sil. Bı arkadasim 42 de o şekilde yaptı ertesi gün dogumhaneye buldu kendisini 2. Çocuğu idi

Vallahi aynısı benimde. Yatağa girdiğimde sanki dürtüyolar bebeği başlıyor kasıklarımdan itmeye. Başlarda iyiydi ama büyüdükçe can acıtmaya başladı. Tam duruyor uyuyacam derken wc derdi başlıyor. Bide bende huzursuz bacak sendromu var bacaklarım başlıyor derken uyku kaçıyor. Tekrar uykum gelsin diye beklerken bebek tekrar başlıyor kudurmaya ve bir bakıyorum sabah olmuş. Resmen gece uykusuzluğuna alıştırıyor bizi bebişler. Sağ salim bi doğsalardı en azından vücudumuz rahatlar bebekle uğraşırdık sabaha kadar

Malesef bana hiç biri fayda etmedi =) bugün dipbucak bayram temizliği yaptım yani onca yorgunluğa eğilip kalkmalarima gelmedi ya ümidimi kestim artık. 5inde Suni sancıyla olur muhtemelen. SaBirsizlik merak endişe stres hepsi mevcut durumda.

Aynen cnm smdi bı duş aldım tekrar yattım bakalım uyku gözümden akıyor halbuki ama işte ne mümkün..

selam kızlar sabah 10 gibi suyumun boşalmasıyla hastaneye geldim ve akşam 21.28 de bayram şekerimi aldım sonunda kucağıma çok şükür ikimiz de iyiyiz benim hafif ağrılar dışında telefon çekmiyo ne yazık ki yeni alabildim elime Rabbim bekleyen herkesi bir avazda sağlıklıca kurtarsın

Gözün aydın canım..Ne güzel bir bayram hediyesi olmuş .Sağlıkla büyüsün kuzu❤

Gözün aydın,sağlıkla büyüsün, darısı bizlerin başına baya bı temmuz annesi olduk kalanlar da bı gün daha sıksa dişini agustosu gorcez ins

Ayyy çok sevindimmm gözün aydın canım hadi çok şükür kavuştunuz kuzunla. Güle güle büyüt inşallah darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…