2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gözün aydın,sağlıkla büyüsün, darısı bizlerin başına baya bı temmuz annesi olduk kalanlar da bı gün daha sıksa dişini agustosu gorcez ins
Amiiin darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah çok teşekkür ederim bende şimdi istemiyordum da en azından bayramın ilk gününü atlatalım sonra olsun dedim ama durmadı minik kurbağam

Benzer bir doğum hikayesini okudum bugün 6-7 cm açıklığı olan kadın doğumdan korkmuş ve açıklık 4 cm. E gerilemiş doğum durmuş.

Lavanta ve papatya yağı mı koklasan acaba, rahatlatır bu kokular

Kızlar karınlarınız kaçıncı haftada aşağı indi, baya farkedilen bir durum değil mi?

Canım senin bebek uyumuyor geceleri galiba. Bu saatte ayaktasın hala. Nasıl iyimi minik kuzucuk alıştımı dışarı hayata ☺
Canım çok sağol ..Yeni yeni toparlıyor, daha fazla gözünü açıp etrafı seyrediyor:))
Tabi sık sık uyandığı için ben de gece boyu oturuyorum ..sabah biraz fazla uyuyunca 1 saat kadar uyuyabiliyorum.

Kızlar karınlarınız kaçıncı haftada aşağı indi, baya farkedilen bir durum değil mi?
Canım benim doğumum ani olduğu için çok inmemişti.
Ama sizin normal rutinine göre olursa son haftalara doğru yavaş yavaş iner diye düşünüyorum.

Canım benim doğumum ani olduğu için çok inmemişti.
Ama sizin normal rutinine göre olursa son haftalara doğru yavaş yavaş iner diye düşünüyorum.

Nefes almada ciddi sorun yaşamaya başladım artık bir an önce insin istiyorum keşke elimle ittirebilsem

Nefes almada ciddi sorun yaşamaya başladım artık bir an önce insin istiyorum keşke elimle ittirebilsem
Zamanında,sağlıkla gelsin kuzu..Artik son haftalara geliyorsunuz yavaş yavaş iner canım.Biraz daha sabır az kaldı

Pek öyle görünmüyor dedi doktorum aslında haftaya nstye gireceğim sancılarıma bakacak... 40. Haftadan sonra 10 gün daha bekleriz olmazsa suni sancı veririrz dedi bende suni sancı hiç istemiyorum
Cok daha fazla acittigi ve hizlandirdigi soylendigi icin mi? Bu konuda Kagan Kocatepenon bir videosu var. Gercek dogum sancisiyla es deger yogunluktadir, daha fazla acittigi dogru degil diyor.

Cok daha fazla acittigi ve hizlandirdigi soylendigi icin mi? Bu konuda Kagan Kocatepenon bir videosu var. Gercek dogum sancisiyla es deger yogunluktadir, daha fazla acittigi dogru degil diyor.
Evet öyle olduğu için, bak güzel oldu söylediğin bir izliyeyim cesaretlenirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…