2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet canım normal oldu 3100 dediler ultrasonda ama 2710 gr 47 cm doğdu
Olsun canım çok şükür sağlıklı ya küveze girmedi ya seni emdikçe kilo alır 1 aya toparlar. Benimkide küçük doğacakmış kilosu az dedi doktor. Bende doğuma kadar kilo alsın diye uğraşıyorum küveze girmeyelim diye. İnşallah bizde sağ salim doğar küvez görmeden evimize geliriz

Amiiin darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah çok teşekkür ederim bende şimdi istemiyordum da en azından bayramın ilk gününü atlatalım sonra olsun dedim ama durmadı minik kurbağam
Durmaz bu kurbagalar kızım da ramazan bayramı sabahı doğmuştu , erkekler namazdan geldi hastaneye gittik :))

gözünaydın canımdarısı tüm bekleyenlereSağlıkla büyütün inşallah
canım çok şükür gözğnüyaydınnhayırlı bi evlad olsun sağlıkla büyütğn inşallah
Ben doğuma geldim kızlar lütfen dua edin bana
sağlıkla alırsın inşallah kucağına

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah bayram hediyesi olmuş minnak

Hayırlı bayramlar herkese.. Doğumdan sonra bakamadım, bebeğine kavuşan arkadaslar hayırlı olsun.. Bekleyenlere de hayırla dogurmak nasip olsun, göğsünüz için bir şeyler yapın kızlar lütfen, şimdiden alın tedbirinizi.. Şu an en zorlandıgım konu, cocugumu doyurmak işkence halin3 geliyor. Mamaya yenik düşmek de istemiyorum.. Süt yapsın diye yüklenmeyin vücudunuza süt artırıcılar, göğüsleriniz bu sefer patlayacak hale geliyor, iltihap kapıyor.. zaten bebeğin emdigi ne ki..

Günaydın hayırlı bayramlar herkese gece yazamadım soran herkesten Allah razı olsun 4 e doğru eve geldim. ikinci kez nst ye girmiştim serumdan sonra yine sancı çıktı ama yatis demedi çok şükür. 10 dakikada bir düzenli hale girerse gel dedi. (daha öncesini okumayanlar için geçmeyen kasılmalarim vardı bebeğin kalp atışı hızlı olduğu için serum verilmişti ikinc nst de daha çok sancı çıktı)
Evladını kucağına alanların gözü aydın darısı bize bayram şekerleri hala ağustos annesi olmayı bekleyen bizlerin de Allah yardımcısı olsun

Çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…