Olsun canım çok şükür sağlıklı ya küveze girmedi ya seni emdikçe kilo alır 1 aya toparlar. Benimkide küçük doğacakmış kilosu az dedi doktor. Bende doğuma kadar kilo alsın diye uğraşıyorum küveze girmeyelim diye. İnşallah bizde sağ salim doğar küvez görmeden evimize geliriz
Amiiin darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah çok teşekkür ederim bende şimdi istemiyordum da en azından bayramın ilk gününü atlatalım sonra olsun dedim ama durmadı minik kurbağam
Kızlar bende dogumumu yaptım çok şükür yavrumda bende iyiyiz sezeryandan çok korkuyordum korktuğum gibi olmadı kendim kalkıp yürüyebiliyorum agrilarimda hafifledi bebişim de ilk emmek istemedi ama şu an emiyor çok şükür darısı başınıza
selam kızlar sabah 10 gibi suyumun boşalmasıyla hastaneye geldim ve akşam 21.28 de bayram şekerimi aldım sonunda kucağıma çok şükür ikimiz de iyiyiz benim hafif ağrılar dışında telefon çekmiyo ne yazık ki yeni alabildim elime Rabbim bekleyen herkesi bir avazda sağlıklıca kurtarsın ❤
selam kızlar sabah 10 gibi suyumun boşalmasıyla hastaneye geldim ve akşam 21.28 de bayram şekerimi aldım sonunda kucağıma çok şükür ikimiz de iyiyiz benim hafif ağrılar dışında telefon çekmiyo ne yazık ki yeni alabildim elime Rabbim bekleyen herkesi bir avazda sağlıklıca kurtarsın ❤
Hayırlı bayramlar herkese.. Doğumdan sonra bakamadım, bebeğine kavuşan arkadaslar hayırlı olsun.. Bekleyenlere de hayırla dogurmak nasip olsun, göğsünüz için bir şeyler yapın kızlar lütfen, şimdiden alın tedbirinizi.. Şu an en zorlandıgım konu, cocugumu doyurmak işkence halin3 geliyor. Mamaya yenik düşmek de istemiyorum.. Süt yapsın diye yüklenmeyin vücudunuza süt artırıcılar, göğüsleriniz bu sefer patlayacak hale geliyor, iltihap kapıyor.. zaten bebeğin emdigi ne ki..
Günaydın hayırlı bayramlar herkese gece yazamadım soran herkesten Allah razı olsun 4 e doğru eve geldim. ikinci kez nst ye girmiştim serumdan sonra yine sancı çıktı ama yatis demedi çok şükür. 10 dakikada bir düzenli hale girerse gel dedi. (daha öncesini okumayanlar için geçmeyen kasılmalarim vardı bebeğin kalp atışı hızlı olduğu için serum verilmişti ikinc nst de daha çok sancı çıktı)
Evladını kucağına alanların gözü aydın darısı bize bayram şekerleri hala ağustos annesi olmayı bekleyen bizlerin de Allah yardımcısı olsun
selam kızlar sabah 10 gibi suyumun boşalmasıyla hastaneye geldim ve akşam 21.28 de bayram şekerimi aldım sonunda kucağıma çok şükür ikimiz de iyiyiz benim hafif ağrılar dışında telefon çekmiyo ne yazık ki yeni alabildim elime Rabbim bekleyen herkesi bir avazda sağlıklıca kurtarsın
Gunaydin kizlar, herkese iyi bayramlar
Bebisi titreme hareketi yapan varmi kizlar,cok degisik ya, gece karnimda resmen pitir pitir titredi, hickirik degildi kesinlikle.
Benzer bisey yasayan var mi merak ettim.
Sseymayaz
Hayırlı olsun bebeğın canımm.
Saglıkla büyüt
Bir de o kadar bayramda gelmesın dıyordun, dinlememiş seni yaramaz
Sen nasılsın canım, doğumun nasıldı,inşallah kolay doğum olmıştur