Günaydın hayırlı bayramlar herkese gece yazamadım soran herkesten Allah razı olsun 4 e doğru eve geldim. ikinci kez nst ye girmiştim serumdan sonra yine sancı çıktı ama yatis demedi çok şükür. 10 dakikada bir düzenli hale girerse gel dedi. (daha öncesini okumayanlar için geçmeyen kasılmalarim vardı bebeğin kalp atışı hızlı olduğu için serum verilmişti ikinc nst de daha çok sancı çıktı)
Evladını kucağına alanların gözü aydın darısı bize bayram şekerleri hala ağustos annesi olmayı bekleyen bizlerin de Allah yardımcısı olsun
Benim de nts de bebeğin kalp atışları hızlıydı ama doktor bir şey demedi,anormal bir şey mi? Doktor bebek hareket ettikçe hızlanır dedi başka açıklama yapmadı
Benim de nts de bebeğin kalp atışları hızlıydı ama doktor bir şey demedi,anormal bir şey mi? Doktor bebek hareket ettikçe hızlanır dedi başka açıklama yapmadı
Hayir normal bi sey. Bebek hareket ederken hizlaniyor. Hem makbulu de o zaten. Bebegin hareketli olmasi iyilik halini gosteriyor. Ntsde beklenen sonuc zikzakli cizelge yani hareketli bebek.
Hareketliyken hizlanmasi ve tek duze bir cizelgede hizli olmasi farkli degerlendiriliyor olabilir. Hem sizde var mi hareketi hissettiginde dugmeye basma bilmiyorum ama ben hareketini hissedip her dugmeye bastigimda kalbi hizli atiyor yani neden sonuc iliskisi kurulabiliyor cizelgede.
Doktorlar sorun olmaz diyor ama başı 3 hafta önde idi 40 milim gibi bi değer verdiler tam hatırlamıyorum bunu geçmezse sorun olmaz dediler ama şu an 38 ölçüyorlar. Normal doğum sıkıntıya girer mi aceba. Doğuma kadar 40 i geçer gibi bence.
Doktorlar sorun olmaz diyor ama başı 3 hafta önde idi 40 milim gibi bi değer verdiler tam hatırlamıyorum bunu geçmezse sorun olmaz dediler ama şu an 38 ölçüyorlar. Normal doğum sıkıntıya girer mi aceba. Doğuma kadar 40 i geçer gibi bence.
Bilir kisi degilim ama sanki biraz buyuk gibi. Benim bebegim de onde gidiyor, simdi dunku sonuclarimi kontrol ettim. Bas cevresi 33, govdesiyse 36 cm. Tek yorumlari hala normal dogim icin uygun seklinde oldu. :/
Gunaydin kizlar, herkese iyi bayramlar
Bebisi titreme hareketi yapan varmi kizlar,cok degisik ya, gece karnimda resmen pitir pitir titredi, hickirik degildi kesinlikle.
Benzer bisey yasayan var mi merak ettim.
Hareket sayisi olarak fena degil. Sayiyorum hareket ediyor. Ama hareketlerinin sekli eskisi gibi vurma degil, omuz dayama, surtunme seklinde. Daha once de bu konuda bir arkadas ile yazismistik. Bunu yazistik 3 gun sonra dogum yapti hareketleri kilo aldigi icin yeri kalmadigi icin mi boyledir? Yoksa dogum oncesi sakinlesiyor olabilir mi bebekler? Luna'ya 3.700 kg diyolar. Son haftalarda olanlar siz nasil hissediyosunuz bebek hareketlerini?
Hareket sayisi olarak fena degil. Sayiyorum hareket ediyor. Ama hareketlerinin sekli eskisi gibi vurma degil, omuz dayama, surtunme seklinde. Daha once de bu konuda bir arkadas ile yazismistik. Bunu yazistik 3 gun sonra dogum yapti hareketleri kilo aldigi icin yeri kalmadigi icin mi boyledir? Yoksa dogum oncesi sakinlesiyor olabilir mi bebekler? Luna'ya 3.700 kg diyolar. Son haftalarda olanlar siz nasil hissediyosunuz bebek hareketlerini?
Kızlar bende dogumumu yaptım çok şükür yavrumda bende iyiyiz sezeryandan çok korkuyordum korktuğum gibi olmadı kendim kalkıp yürüyebiliyorum agrilarimda hafifledi bebişim de ilk emmek istemedi ama şu an emiyor çok şükür darısı başınıza
selam kızlar sabah 10 gibi suyumun boşalmasıyla hastaneye geldim ve akşam 21.28 de bayram şekerimi aldım sonunda kucağıma çok şükür ikimiz de iyiyiz benim hafif ağrılar dışında telefon çekmiyo ne yazık ki yeni alabildim elime Rabbim bekleyen herkesi bir avazda sağlıklıca kurtarsın ❤