2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bence hamilelik zor çok sıcaktı havalar ayrıca kaşıntı pronkemim vardı son haftalarda çok zorlandım ben
iyi bayramlar
Bence de hamilelik zordur ilk doğumum olacak ama bu sıcakta catlamak üzere yuvarlanan gunumu beklemek cok zor artık doğursam rahatlicam

Benim de nts de bebeğin kalp atışları hızlıydı ama doktor bir şey demedi,anormal bir şey mi? Doktor bebek hareket ettikçe hızlanır dedi başka açıklama yapmadı

Benim de nts de bebeğin kalp atışları hızlıydı ama doktor bir şey demedi,anormal bir şey mi? Doktor bebek hareket ettikçe hızlanır dedi başka açıklama yapmadı
Hayir normal bi sey. Bebek hareket ederken hizlaniyor. Hem makbulu de o zaten. Bebegin hareketli olmasi iyilik halini gosteriyor. Ntsde beklenen sonuc zikzakli cizelge yani hareketli bebek.

Hareketliyken hizlanmasi ve tek duze bir cizelgede hizli olmasi farkli degerlendiriliyor olabilir. Hem sizde var mi hareketi hissettiginde dugmeye basma bilmiyorum ama ben hareketini hissedip her dugmeye bastigimda kalbi hizli atiyor yani neden sonuc iliskisi kurulabiliyor cizelgede.

Doktorlar sorun olmaz diyor ama başı 3 hafta önde idi 40 milim gibi bi değer verdiler tam hatırlamıyorum bunu geçmezse sorun olmaz dediler ama şu an 38 ölçüyorlar. Normal doğum sıkıntıya girer mi aceba. Doğuma kadar 40 i geçer gibi bence.

Bilir kisi degilim ama sanki biraz buyuk gibi. Benim bebegim de onde gidiyor, simdi dunku sonuclarimi kontrol ettim. Bas cevresi 33, govdesiyse 36 cm. Tek yorumlari hala normal dogim icin uygun seklinde oldu. :/

Hareket sayisi olarak fena degil. Sayiyorum hareket ediyor. Ama hareketlerinin sekli eskisi gibi vurma degil, omuz dayama, surtunme seklinde. Daha once de bu konuda bir arkadas ile yazismistik. Bunu yazistik 3 gun sonra dogum yapti hareketleri kilo aldigi icin yeri kalmadigi icin mi boyledir? Yoksa dogum oncesi sakinlesiyor olabilir mi bebekler? Luna'ya 3.700 kg diyolar. Son haftalarda olanlar siz nasil hissediyosunuz bebek hareketlerini?

Bende kıpır kıpır canım,ne yavasladı ne azaldı.
Cok da acıtıyor da hareketleri.

Allah analı babalı büyütsün, darısı tüm bekleyenlerin başına...

Sonunda doğmuş gözünüz aydın, tam bayram şekeri olmuş. Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…