2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benimde hareket sekli degisti. Sanki ayagini dayiyor, orada kaliyor bir sure. Komik bir cikinti olusuyor. Yada karnimin bir tarafi şişiyor, semsert oluyor, sonra iniyor.

Yok bana bir düğmeden bahsetmediler hiç,üç kere falan girdim,her hastanenin uygulaması farkli mi acaba

2 cm acılma var 4250 gram bebek normal doğum sansım olabilir mi salı gününe kadar gelmezse sunı sancı ile normal doğum başlatacak acaba denesem mı ama omuz takılması olasılığı var dıye sezeryan önerdı cok kararsızım hala

Yok bana bir düğmeden bahsetmediler hiç,üç kere falan girdim,her hastanenin uygulaması farkli mi acaba
Yok burdakiler eski model. Ondan bizde hala dugme var. Hareketini hissedince basiyosun. O kalp atisi yükselmeleri hep o zamana denk geliyor.

Ultrasonlar 500 grama kadar farkli gosteriyor, benim de 11 gun sonra suni sanciyla dogumum, 39. Haftasinda. Yaklasik 4000 gram olacak. Zor bir karar ama ben son ana kadar normali zorlamayi dusunuyorum. Dojtor da kilosu srnin icin sorun degilse normal icin boyutlari hala uygun dedi. 10 gune ne olur bilmiyorum ama su an basi 33 cm govdesi 36 cm.

Bilir kisi degilim ama sanki biraz buyuk gibi. Benim bebegim de onde gidiyor, simdi dunku sonuclarimi kontrol ettim. Bas cevresi 33, govdesiyse 36 cm. Tek yorumlari hala normal dogim icin uygun seklinde oldu. :/
Benimki ultra büyük oluyor o zaman hayırlısı bakalım haftaya. Ne diyecek

En iyisini doktorunuz bilir. Catiniz uygun mu, bebek pozisyonu uygun mu diye. 4200 gram doguran da var, 4500 doguran da var. % 2-3 oranindaymis omuz takilma riski. Ben de cok arastirdim. Sanirim kilosundan ziyade gövde cevresi onemli.

C cimcim karides Hmm belki bende gebelik sekeri var diye, karbonhidrsti sinirli tukettigimden ya da tatli yemedigimden de olabilir. Bilmiyorum son birkac gundur hep boyle. Uzuluyorum.
Bemde de gebelik sekeri var gecen seferler 2 kez nst ye girdim hatta. Genelde acikmaya basladigim zaman nst ye girmis oluyorum, bebis cok hareket etmedigi icin doktor sekere ragmen tatli bir sey yememi isteyip tekrar giriyorum. O zaman hareketi degisiyor gercekten.

Gunaydin kizlar, herkese iyi bayramlar
Bebisi titreme hareketi yapan varmi kizlar,cok degisik ya, gece karnimda resmen pitir pitir titredi, hickirik degildi kesinlikle.
Benzer bisey yasayan var mi merak ettim.
Kızımda da olurdu, oglumda da oldu. Anne karnında yaparlardı, dogduktan sonra da ara ara devam ettiler ayak el titremesi seklinde ama bi anlık..

Evet, zeytinyağı, lansinoh krem.. Dogumdan önce cok sürdüm. İşin çözümü bebek sadece meme ucunu tutmayacak, daha geniş alanı agzına alacak, ama ne mümkün minnacık agzıyla..
Evet ilk kızımda çok fazla dil bağı vardı maalesef Dr farketmedi ben farkettigimde iş işten çoktan geçmişti ilk günden yara oldu 40gun çektim.bunda bebeğin ilk bakacagim yeri dili olacakyara olunca bütün kremler hikaye oluyor neler kullandım fayda etmedi bu hafta tahin yağı sürüyorum sanki o iyi gelmişti .bide göğüs kalkani kullanacagim ama ilk şart dediğin gibi bebeğin tutuş şekli

Doğum yapan arkadaşlara sorum: hamilelik mi doğum sonrası mı daha zor?
Zor soru, fizyolojik açıdan hamilelik bence. Ne olacağını da bilemiyorsun gitgide bir kötüye gidiş var. Hareket etmek iş yapmak zor hamilelikte. Doğum sonrası yanında sana yardım edecek evin işini görecek bebeğe bakabilecek biri varsa kesinlikle hamilelik zor. Değilse ikisi yarışır ama kaygıları falanı filanı derken bana hamilelik zor gibi geliyor. İlk hamile kaldığımda ben çok başka kafalardaymışım mesela normal yaşantımda 2 aya bi termale falan gider stress atardım. hamilelikte sıcak su yasak ne bileyim ona gidemeyeceğim diye ya da deniz kenarına gezmeye seyahate gidemeyeceğim diye üzülmüştüm ama şimdi anlıyorum ki ben baya bir süre gezemeyeceğim hatta kahvaltıyı bile zar zor edeceğim. Bu yönüyle bakarsan doğum sonrası daha zor da diyebilirsin. Şimdi koronadan dolayı zaten hamilelik çocuk olmasa da gidemeyecekmişim sonucu çıkıyor temelde şu an çok dert etmiyorum ama ilk başta baya bir değişik düşünüyormuşum onu anlıyorum.

Zor canm, gerçi o kiloda.sapma oluyor 500-1000 Gr bile oynayabiliyor yerine göre ama.iri ise normal diye zorlamanın bı anlamı yok. Acilman da çok yoksa ısrar etme. 3700-3800 den snra si baya zorlar der hep Dr lar. Bnm kızım 3200 görünüyordu 2800 doğru, diğeri 3300 görünüyordu 3200 doğdu. Seninki 4 civarı olur muhtemelen. Arkadaşım 3950 normal yaptı bünyeye göre de değişir ama hadi 4 değil 4500 olsa napcaksn zor olur

38+6 dayız İki gündür tam olarak anlattığınız gibi harketleri bende tedirginim sanki hareket edemiyo yeri yertmiyo gibi bayram bir geçseydi doktora gidicem 3.300 dü bir hafta önce kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…