2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ne kadar fark ediyor degil mi? Insan uzuluyor ac mi birakiyorum acaba bebegimi diye. Hep tatsiz tuzsuz şeyler yiyorum. Hep sınırlı yediklerim. Gercekten uzuluyorum haline. Gerci bu buyumesine engel olmuyo, tosuncuk gibi yine de

38+6 dayız İki gündür tam olarak anlattığınız gibi harketleri bende tedirginim sanki hareket edemiyo yeri yertmiyo gibi bayram bir geçseydi doktora gidicem 3.300 dü bir hafta önce kilosu
Peki siz şekerli seyler yiyor musunuz? Bende gebelik sekeri var, acaba cok karbonhidrat tuketmedigimden tatli yemedigimden halsiz mi dusuyor ondan mi vurmuyor diye de dusunmeye başladım.

Peki siz şekerli seyler yiyor musunuz? Bende gebelik sekeri var, acaba cok karbonhidrat tuketmedigimden tatli yemedigimden halsiz mi dusuyor ondan mi vurmuyor diye de dusunmeye başladım.
Benimki de az biraz sakinleşmeye başladı, hamilelik imzasında “bebek enerjisini doğuma saklar” falan yazıyor. İyidir iyidir.

Benimki ultra büyük oluyor o zaman hayırlısı bakalım haftaya. Ne diyecek
En onemlisi doktor ne diyor. 3 hafta onde olmasi doguma engel olmaz ama kafa sekli haftasindan ziyade tamamen kalitsal olabilir bence. Sakaklar arasi 10 cmi gecmemeli diye biliyorum normal dogum icin, benimki 9.33. Kafanin tamamen cevresi icin daha once bir sey duymamistim. Ilk kez sizden duydum

Daha ne kadar büyüyeceğini bilmedikleri için net bir şey demiyorlar şu an için sorun yok diyorlar. Öyle kocaman bir kafa cikmicak merak etme biz mm ile oluyoruz biraz büyük genetik dedi. zaten genetik olduğunu biliyorum babasıninki öyle

Bende normal doğumu denemek istiyorum
Zaten bu sapma yuzunden kararsız kaldım aşagı sapma olsa sıkıntı olmaz da yukarı bu kilo çıkarsa zor dedı

Doktorunu dinlemen gerekiyor. Omuz takılma riski var , takip eden doktorun neyi önerirse o şekilde doğurmalısın. Benim kızım da iri bebekti , riskleri saydı doktorum ve en son olarak ben bir hekim olarak sezeryanı öneriyorum ama karar senşn demişti. Doktorumu dinledim , iyi kide öyle yapmışım sonuçta doktorumuz hem bizim hemde bebeğimiz İçin en doğru kararı verecektir.

Aynen Doktoru dinlemek en sağlıklısı ..Bebeği riske atmamak lazım.

Bende şeker çıkmadı çok şekerli yemiyorum ama normal besleniyorum bence yediklerimizle alakası yok şu anki hareket değişiminin inşallah iyiye işarettir

Gözün aydın ha geldi ha gelecek derken bitti gitti işte sağlıkla büyüsün en kısa zamanda toparlanırsın inşallah

Hayırlı bayramlar arkadaşlar
Temmuzun son günü. Başka Temmuz bebeği yoksa Ağustosluları alalım yavaştan
Ben konuşurken nefes nefese kalmaya başladım. Bir de ayağa kalktığımda aşağı doğru fazlaca baskı hissediyorum. Hayırlısıyla bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek

Biz kurbanı yarın kesicez Allah nasip ederse o hengameui bı atlatayim pazar da dinlemeyin pzrtesi eşim göreve gidiyor salı gelecek, o gün yalnız kalmiyim die annemler geliyor ki zaten geleceklerdi doğuma da bayram falan diye geciktiler. Salidan snra ne zaman gelirse gelsin artık :) çarşamba kontrolüm var gitmisken doğursam da fena olmaz hani ayın 8 i geçiyor gönlümden bakalım ins o gün doğar tarihi afilli olur

Daha erken değil mi size

Gözüm Aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…