2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnşallah canım Rabbim hepsini korusun sağsalim kucağınıza alın inşallah

Teşekkür ederim canım aynen öyle dinlemedi beni paşa ilkine göre daha zorlandım bunda doğum anında sıkıntı yoktu 10 dk da doğurdum ama suni sancıyı erkenden aldığım için o zorladı beni 4 5 saat şuan çok şükür iyiyiz emzirdikçe biraz karın ağrım oluyor ama 1 2 güne toparlanır inşallah

Evett bi kısmı azıcık aceleci ciksa da Agustos bebelerinden, nihayet Agustosa geldik 36+1 den selamlar
Bi kısmı aceleci çıktı erken geldi. Diğer kısımda çok rahat olup gelmez eylülü beklerse o zaman seyret sen. Bütün ağustos anneleri isyanı basacak neden gelmiyo bu bebekler diye

Doğum yapan arkadaşlar. Nasıl olsa doğurduk artık deyip sayfaya girmemezlik yorum yapmamazlık yapmayın. Tamam hamilelik zamanı gibi olmaz. İlgilenmeniz gereken bi bebeğiniz var artık. Uykusuzluk yorgunluk zor vakit bulamadığınız oluyordur. Ama fırsat buldukça girip yazın buraya. Sonuçta 38 haftaya yakındır burdan yazışıyoruz. Herşeyimizi paylaştık sorduk danıştık fikir alışverişi yaptık dertleştik teselli ettik dua ettik. Kısacası aile gibi olduk. Hem sizin tecrübelerinize ihtiyacımız var. Biz doğumu beklerken hem bebek bakımı doğum sonrası tecrübrleri öğrenmiş oluruz. Hemde geçmeyen şu son günlerde birbirimize destek oluruz. Ben 60-70 yaşımada gelsem, torunlarımı seviyor bakıyorda olsam bu hamilelik sürecinde bu ağustos anneleri grubunu ve sizleri asla unutmam. İyi kötü çok güzel şeyler paylaştık. Kısacası birbirimizin dünyaya bi canlı getirişinin tanığı olduk. Bu çok özel ve güzel birşey benim için. İyiki girmişim buraya ve sizleri iyiki tanımışım

Evet doğum yaptıktan sonra da olabildiğince burda tecrübe paylaşıp birbirimize motivasyon vermek belki burada bir soluk almak iyi olur. İnşallah hayırlısı ile biz de dogurursak. 36 lara merhaba.

İyi ki tanımışız canım birbirimizi

Evett ben yazayım o zaman çıktık hastaneden evimize geldik 24 saat kaldık spinal sezeryan oldum baş ağrım olmadı çok şükür kalkıp çoğu işimide kendim yapıyorum annem yanımda sayesinde ilk lohusalığımı kafayı mı yemek úzereyken atlatmıştım başka kimse olmadığı için bu kez yine annem yanımda ve rvham yapmaya başladı taktı bugün bu çocuk sarılık olacsak sararmaya başladı diye ofluyor pufluyor dünyanın sonu geldiya bak anne diyorum bizim kan uyuşmazlığımiz var o nedenle sarılık riskimiz yüksek ama emmesi iyi bir şey olmaz olursada diyorum kendi kendimi rahatlatıyorum hem de onu off çok evhamlı bir kadın yoruyor beni şimdi de yattı horluyor bi an önce kendimi toparlamaliyim
Benim mis kokulu yavrumda reddetti memeyi şimdi de ayrılmak istemiyor ama sütüm bazen cok tazyikli geliyor boğazına takılıyor öyle işte teni problemler

Evet bebegimiz dünyaya geldi çok şükür, darısı bekleyen herkesin başına. Hazır uyku tutmuyorken neler yasadım bahsedeyim 9 aydır burada konusuyoruz hikayemizide paylaşmak isterim. Carsamba gunu 10 da suyum sızmaya basladı, bu aşamada çişle karıstırmak çok çok zor bariz belli su oldugu amniyon sıvısı kokusu diye birsey varmış yaşayınca anlayacaksınız. Suyum gelince 37+3 de hemen dr gittik bebek yukardaydı inmemişti açıklık agrı sızı sıfırdı. Normal istediğimiz için dogal sancılarımı bekledik 24 saat gelmedi sancım ve bebek hala yukarda açıklık sıfır olunca sez girdik. Spinal oldum belden iğne ile kateter takmadan sadece ufak bi iğne acı hissettirmiyor bu işlem. 11:52 de sarı papatyam doğdu 37+4 de. Ciğerlerinde su kaldı diye yenıdogan yogunbakıma aldılar hala orda pazar gunune kadar sanırım orda kalacak şuan iyi çok şükür, tedbir amaçlı takip devam ediyor dua edin sagsalim onu alıp götürelim evimize Sezaryen sadece ameliyathane korkusu kötüydü onun dışında tahminimden rahat geçti, umarım sonrasında agrım olmaz simdiden sonra, fakat ilk gün anestezi etkisi geçince eyvahlar olsun kötü bir ağrı dürüst olmak gerekirse. Bu dikiş yeri ağrısı 24 saat azalarak sürdü şimdi 2. Günüm bitecek iyi hissediyorum artık ama agrı hafifde olsa var tabiki, zateb agrı oldukca agrı kesici istiyorsunuz yapıyorlar ve rahatlıyorsunuz. Yürüyüş gaz cıkarma önemli, hepsini yaptım 2sa bir yürüdüm yavas yavas açıldım toparlıyorum git gide. Rabbim her hamilenin ve her annenin yardımcısı olsun bebeklerimize sağlıkla kavusup büyütmeyi nasip etsin Spinalle ilgili daha detay isteyene ayrıca yazabilirim

Bende spinal oldum 48 saat bitecek ctesi 12 de umarım agrı olmaz. Nescafe ve bitter çikolata %80 yiyorum sana ne önerdiler bas agrısı olmasın diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…