2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun inşallah hiçbir sıkıntı olmaz siz ne kadar rahat olursanız bebiş de o kadar iyi olur Allah'ın izniyle

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün çok çok geçmiş olsun biran önce düzelir de sağsalim çıkar inşallah minik Rabbim korusun hepimizin meleklerini

30 temmuz mu seninde
eveet 30 temmuz doğum haftamız yaşadıklarımız hep aynı benim sabah 10 da suyum geldi 37+3 hafta aynı gün doğurdum 2 cm açıklıkla gittim bebeğin başı dönmüştü doğum pozisyonundaydı ama hep yukarıdaydı doğum anına kadar karnıma basa basa doğurttular tek fark ben suni sancıyla normal doğurdum

Aynen öyle benimde karnıma basarak aldılar sezaryende sağlıklı olsunlar da başka birsey istemiyor insan

Eğer açıklığım olsaydı bana da suni sancı vereceklerdi de sıfır açıklıktı valla bende anlamadım demekki bebegim icin en hayırlısı buymuş diyorum hep öyle dua ettim çünkü

Dogum yaptım 3500 bebek. suyu. plasentasi. Eve geldim 2 kilo gitmis benden 6. Günümüz bugün. Günaydın bu arada herkese
İlk kizim 2800 Gr doğdu eve geldim tartilmayi unuttum o gün neyse sonraki gün tartildim 10 kilo gitmişti. 2. Kızım 3200 Gr doğdu aynen senin dediğin gibi eve geldim tartıldım 2 kilo gitmişti ben doğuran kadar düşmedim 2 sinde de son güne kadar yüzüğüm ayakkabılarım vs herşeyim rahat oluyordu. 2. De doğumdan snra ayaklarım bu şişti tövbe yarabbi babamjn terliklere zor doğar oldu yaklasik 10-15 gün sürdü tahlil mahlil hepsi temiz çıktı. Temmuz sıcağında bağladım en son durumu

Düğün günümden bir hafta önce problem olarak tavana vuran bir aile meselesi vardı. Kısacık sürede kimse o problemi ya da o problemli insanları püf diye yok edemezdi. Susturamazdi. Kimse gelip benim psikolojime un ekleyip sertlestirip guclendiremezdi. Bir arkadaşım tuttu beni kollarımdan bana bak dedi, bir daha yasamayacaksin bu günleri geri gelmeyecek ve ne yaşarsan öyle hatırlayacaksın. O zaman nasıl hatırlamak istiyorsan öyle yaşa. Geriye dönüp ne görmek istiyorsan onu hisset. Yani mutlu ol.
Umarim faydası olmuştur. Grupça tuttuk sizi ve diyoruz ki kendine gel. Gül geç. Belli bu kadın böyle atsan atılmaz satsan on para. Ta Di ni ci kar

Hatta anne ile iki kıytırık akraba bir olur mu demeyin diye açıklıyorum bu kişiler bizzat benim çekirdek ailemdi. Annem babam kardeşlerim. Zaten 3 senedir gorusmuyorduk davetiyeyi anne baba kısmında onların değil, dedemle babaannemin adının yazdığı görsünler belki azıcık utanırlar diye gönderdim. Ne düğün masrafı ne kız isteme ne söz ne Nişan ne nikah hiçbirinde yoklardi. Velhasıl bütün yuzsuzlukleri ile gerçekten de geldiler düğüne beş dakika durdular olay çıkartıp gittiler. O güzel arkadaşımın dediği geldi aklıma. Önce ayakta bir sendeledim. İki ihtimal vardı. Gelin kız düğünde bayılacak ailesi düğünün içine etmiş eşi kendi akraba ve misafirlerine rezil olmuş düğün güme gitmiş. Bir ömür konusulurdu vallahi. Ben naptim? Aldım eşimi karşıma bastım oyun havasına gözlerine bakarak öyle güzel oynadım ki herkes az önce olanları unuttu. Dediler ki şu düzgün kız tevekkeli böyle bir aile ile görüşmüyor değilmiş. Eşime verdiğim mesaj daha değerliydi. Artık yuvam sensin! O ve ailesi de iki buçuk yıldır bağrına bastı beni. Ben neselenince herkes neselendi oynadı güldü akşama çıktım balayına gittim oooh. Hangi senaryo daha güzel siz söyleyin. Sabah şekeri niyetine okuyun diye anlatıyorum yazmayı çok severim umarım sıkılmadınız. hatta blog yazıyorum aktif hale getirdiğimde belki adresini paylaşırım.

Cok sukur canim, her normal dogum yapana sordugum soruyu sorayim,epidural aldin mi

Dogum yaptım 3500 bebek. suyu. plasentasi. Eve geldim 2 kilo gitmis benden 6. Günümüz bugün. Günaydın bu arada herkese
Bende de aynisi olmustu canim.
3260 dogurmustm, 260 gr bile gitmemisti
Ama suan en son onemli olan sey bile degil bu bosver, acelesi yok, kilo hersekilde veriliyor

Benm de hamilelikte ellerim falan sismisti ama dogumdan sonra ayni dedigin gibi. Ayaklarim ellerim ayak bileklerim hele iste 6 gun oldu hala 2 kilodayim karnim zTen dogurmamisim gibi sanki hla duruyor

Öyle canım valla haklısın aslında takılmamak gerekiyor sonra ne için üzmüşüm kendimi dememek için

Benm de hamilelikte ellerim falan sismisti ama dogumdan sonra ayni dedigin gibi. Ayaklarim ellerim ayak bileklerim hele iste 6 gun oldu hala 2 kilodayim karnim zTen dogurmamisim gibi sanki hla duruyor
Ya benimde doğumdan sonra syak bileklerim bir şişti bu anlatamam cok cirkinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…