30 temmuz mu senindekızlar hepinize çok çok teşekkür ederim ayrı ayrı cevaplayamadım darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah sağsalim sağlıklı kolay bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Allahherkese hayırlı bayramlar bu arada
Bol su iç dediler ben sadece su içtim ağrı olmadıBende spinal oldum 48 saat bitecek ctesi 12 de umarım agrı olmaz. Nescafe ve bitter çikolata %80 yiyorum sana ne önerdiler bas agrısı olmasın diye?
süper, umarım agrımız olmaz. Su bende içiyorumBol su iç dediler ben sadece su içtim ağrı olmadı
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünEvett ben yazayım o zaman çıktık hastaneden evimize geldik 24 saat kaldık spinal sezeryan oldum baş ağrım olmadı çok şükür kalkıp çoğu işimide kendim yapıyorum annem yanımdasayesinde ilk lohusalığımı kafayı mı yemek úzereyken atlatmıştım başka kimse olmadığı için bu kez yine annem yanımda ve rvham yapmaya başladı taktı bugün bu çocuk sarılık olacsak sararmaya başladı diye ofluyor pufluyor dünyanın sonu geldiya bak anne diyorum bizim kan uyuşmazlığımiz var o nedenle sarılık riskimiz yüksek ama emmesi iyi bir şey olmaz olursada diyorum kendi kendimi rahatlatıyorum hem de onu off çok evhamlı bir kadın yoruyor beni şimdi de yattı horluyor bi an önce kendimi toparlamaliyim
Benim mis kokulu yavrumda reddetti memeyi şimdi de ayrılmak istemiyor ama sütüm bazen cok tazyikli geliyor boğazına takılıyor öyle işte teni problemler
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünEvet bebegimiz dünyaya geldi çok şükür, darısı bekleyen herkesin başına. Hazır uyku tutmuyorken neler yasadım bahsedeyim 9 aydır burada konusuyoruz hikayemizide paylaşmak isterim. Carsamba gunu 10 da suyum sızmaya basladı, bu aşamada çişle karıstırmak çok çok zor bariz belli su oldugu amniyon sıvısı kokusu diye birsey varmış yaşayınca anlayacaksınız. Suyum gelince 37+3 de hemen dr gittik bebek yukardaydı inmemişti açıklık agrı sızı sıfırdı. Normal istediğimiz için dogal sancılarımı bekledik 24 saat gelmedi sancım ve bebek hala yukarda açıklık sıfır olunca sez girdik. Spinal oldum belden iğne ile kateter takmadan sadece ufak bi iğne acı hissettirmiyor bu işlem. 11:52 de sarı papatyam doğdu 37+4 de. Ciğerlerinde su kaldı diye yenıdogan yogunbakıma aldılar hala orda pazar gunune kadar sanırım orda kalacak şuan iyi çok şükür, tedbir amaçlı takip devam ediyor dua edin sagsalim onu alıp götürelim evimizeSezaryen sadece ameliyathane korkusu kötüydü onun dışında tahminimden rahat geçti, umarım sonrasında agrım olmaz simdiden sonra, fakat ilk gün anestezi etkisi geçince eyvahlar olsun kötü bir ağrı dürüst olmak gerekirse. Bu dikiş yeri ağrısı 24 saat azalarak sürdü şimdi 2. Günüm bitecek iyi hissediyorum artık ama agrı hafifde olsa var tabiki, zateb agrı oldukca agrı kesici istiyorsunuz yapıyorlar ve rahatlıyorsunuz. Yürüyüş gaz cıkarma önemli, hepsini yaptım 2sa bir yürüdüm yavas yavas açıldım toparlıyorum git gide. Rabbim her hamilenin ve her annenin yardımcısı olsun bebeklerimize sağlıkla kavusup büyütmeyi nasip etsin Spinalle ilgili daha detay isteyene ayrıca yazabilirim
eveet 30 temmuz doğum haftamız yaşadıklarımız hep aynı30 temmuz mu seninde
Aynen öyle benimde karnıma basarak aldılar sezaryendeeveet 30 temmuz doğum haftamız yaşadıklarımız hep aynıbenim sabah 10 da suyum geldi 37+3 hafta aynı gün doğurdum 2 cm açıklıkla gittim bebeğin başı dönmüştü doğum pozisyonundaydı ama hep yukarıdaydı doğum anına kadar karnıma basa basa doğurttular tek fark ben suni sancıyla normal doğurdum
Eğer açıklığım olsaydı bana da suni sancı vereceklerdi de sıfır açıklıktı valla bende anlamadım demekki bebegim icin en hayırlısı buymuş diyorum hep öyle dua ettim çünküeveet 30 temmuz doğum haftamız yaşadıklarımız hep aynıbenim sabah 10 da suyum geldi 37+3 hafta aynı gün doğurdum 2 cm açıklıkla gittim bebeğin başı dönmüştü doğum pozisyonundaydı ama hep yukarıdaydı doğum anına kadar karnıma basa basa doğurttular tek fark ben suni sancıyla normal doğurdum
İlk kizim 2800 Gr doğdu eve geldim tartilmayi unuttum o gün neyse sonraki gün tartildim 10 kilo gitmişti. 2. Kızım 3200 Gr doğdu aynen senin dediğin gibi eve geldim tartıldım 2 kilo gitmiştiDogum yaptım 3500 bebek. suyu. plasentasi. Eve geldim 2 kilo gitmis benden6. Günümüz bugün. Günaydın bu arada herkese
Düğün günümden bir hafta önce problem olarak tavana vuran bir aile meselesi vardı. Kısacık sürede kimse o problemi ya da o problemli insanları püf diye yok edemezdi. Susturamazdi. Kimse gelip benim psikolojime un ekleyip sertlestirip guclendiremezdi. Bir arkadaşım tuttu beni kollarımdan bana bak dedi, bir daha yasamayacaksin bu günleri geri gelmeyecek ve ne yaşarsan öyle hatırlayacaksın. O zaman nasıl hatırlamak istiyorsan öyle yaşa. Geriye dönüp ne görmek istiyorsan onu hisset. Yani mutlu ol.Evett ben yazayım o zaman çıktık hastaneden evimize geldik 24 saat kaldık spinal sezeryan oldum baş ağrım olmadı çok şükür kalkıp çoğu işimide kendim yapıyorum annem yanımdasayesinde ilk lohusalığımı kafayı mı yemek úzereyken atlatmıştım başka kimse olmadığı için bu kez yine annem yanımda ve rvham yapmaya başladı taktı bugün bu çocuk sarılık olacsak sararmaya başladı diye ofluyor pufluyor dünyanın sonu geldiya bak anne diyorum bizim kan uyuşmazlığımiz var o nedenle sarılık riskimiz yüksek ama emmesi iyi bir şey olmaz olursada diyorum kendi kendimi rahatlatıyorum hem de onu off çok evhamlı bir kadın yoruyor beni şimdi de yattı horluyor bi an önce kendimi toparlamaliyim
Benim mis kokulu yavrumda reddetti memeyi şimdi de ayrılmak istemiyor ama sütüm bazen cok tazyikli geliyor boğazına takılıyor öyle işte teni problemler
Düğün günümden bir hafta önce problem olarak tavana vuran bir aile meselesi vardı. Kısacık sürede kimse o problemi ya da o problemli insanları püf diye yok edemezdi. Susturamazdi. Kimse gelip benim psikolojime un ekleyip sertlestirip guclendiremezdi. Bir arkadaşım tuttu beni kollarımdan bana bak dedi, bir daha yasamayacaksin bu günleri geri gelmeyecek ve ne yaşarsan öyle hatırlayacaksın. O zaman nasıl hatırlamak istiyorsan öyle yaşa. Geriye dönüp ne görmek istiyorsan onu hisset. Yani mutlu ol.
Umarim faydası olmuştur. Grupça tuttuk sizi ve diyoruz ki kendine gel. Gül geç. Belli bu kadın böyle atsan atılmaz satsan on para. Ta Di ni ci kar
Cok sukur canim, her normal dogum yapana sordugum soruyu sorayim,epidural aldin miTeşekkür ederim canım aynen öyle dinlemedi beni paşailkine göre daha zorlandım bunda doğum anında sıkıntı yoktu 10 dk da doğurdum ama suni sancıyı erkenden aldığım için o zorladı beni 4 5 saat şuan çok şükür iyiyiz emzirdikçe biraz karın ağrım oluyor ama 1 2 güne toparlanır inşallah
Bende de aynisi olmustu canim.Dogum yaptım 3500 bebek. suyu. plasentasi. Eve geldim 2 kilo gitmis benden6. Günümüz bugün. Günaydın bu arada herkese
Benm de hamilelikte ellerim falan sismisti ama dogumdan sonra ayni dedigin gibi. Ayaklarim ellerim ayak bileklerim heleİlk kizim 2800 Gr doğdu eve geldim tartilmayi unuttum o gün neyse sonraki gün tartildim 10 kilo gitmişti. 2. Kızım 3200 Gr doğdu aynen senin dediğin gibi eve geldim tartıldım 2 kilo gitmiştiben doğuran kadar düşmedim 2 sinde de son güne kadar yüzüğüm ayakkabılarım vs herşeyim rahat oluyordu. 2. De doğumdan snra ayaklarım bu şişti tövbe yarabbi babamjn terliklere zor doğar oldu yaklasik 10-15 gün sürdü tahlil mahlil hepsi temiz çıktı. Temmuz sıcağında bağladım en son durumu
Öyle canım valla haklısın aslında takılmamak gerekiyor sonra ne için üzmüşüm kendimi dememek içinDüğün günümden bir hafta önce problem olarak tavana vuran bir aile meselesi vardı. Kısacık sürede kimse o problemi ya da o problemli insanları püf diye yok edemezdi. Susturamazdi. Kimse gelip benim psikolojime un ekleyip sertlestirip guclendiremezdi. Bir arkadaşım tuttu beni kollarımdan bana bak dedi, bir daha yasamayacaksin bu günleri geri gelmeyecek ve ne yaşarsan öyle hatırlayacaksın. O zaman nasıl hatırlamak istiyorsan öyle yaşa. Geriye dönüp ne görmek istiyorsan onu hisset. Yani mutlu ol.
Umarim faydası olmuştur. Grupça tuttuk sizi ve diyoruz ki kendine gel. Gül geç. Belli bu kadın böyle atsan atılmaz satsan on para. Ta Di ni ci kar
Ya benimde doğumdan sonra syak bileklerim bir şişti bu anlatamam cok cirkinnBenm de hamilelikte ellerim falan sismisti ama dogumdan sonra ayni dedigin gibi. Ayaklarim ellerim ayak bileklerim heleiste 6 gun oldu hala 2 kilodayim karnim zTen dogurmamisim gibi sanki hla duruyor
Kesinlikle orasi öyle. Sadece cok garip geldiBende de aynisi olmustu canim.
3260 dogurmustm, 260 gr bile gitmemisti
Ama suan en son onemli olan sey bile degil bu bosver, acelesi yok, kilo hersekilde veriliyor
Seni epiduralci diye kaydetcemCok sukur canim, her normal dogum yapana sordugum soruyu sorayim,epidural aldin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?