Kaydet bacimSeni epiduralci diye kaydetcem
Bırak akışına gitsin, eskiden epidural mi varmışKaydet bacim
Epidural almaktan da almamaktan da korkan hamilenin dramini yasiyorum
Merhabalar idrar yolu enfeksiyonu için 1 yemek kaşığı tarçın ve 1yemek kaşığı balı karıştırıp ılık su ile içerseniz faydası oluyor. Adaçayıninda çok faydası oluyordoğum yapan arkadaşlar öncelikle gözünüz aydın.. darısı başımıza hayırlısıyla..
bugün kontrole geldım geçmeyen idrar yolu enfeksiyonunun sonunda bugün tekrar tahlil yaptırdım hala var enfeksıyonum. dr enfelsıyon bölümüne yönlendirdi. onlarda acilen yatış verdiler..
Ne guzel yokmus isteBırak akışına gitsin, eskiden epidural mi varmış
Ben epiduralciydim, sonra doğum kursu aldım, gaza geldim, vazgeçtim ağrı kesiciden.Kaydet bacim
Epidural almaktan da almamaktan da korkan hamilenin dramini yasiyorum
aynen öyle valla sağlıklı olsunlar yeterAynen öyle benimde karnıma basarak aldılar sezaryendesağlıklı olsunlar da başka birsey istemiyor insan
almadım canım benimki tamamen normal bi doğum olduCok sukur canim, her normal dogum yapana sordugum soruyu sorayim,epidural aldin mi
5. güne topluyo gibi canım. bana arveles yazmış dr eczacı günde 2 yazmış üstüne. ben arvelesi hafif bi ağrı kesici olarak biliyorum o yüzden gece kalkıp bi 3. dozu da ben alıyodum ağrıdan. 5. günden sonra gece aramamaya başladım. tabi yatıp kalkarken de baya bi acıyordu. 1 haftanın sonunda dr a kontrole gittim dr şaşırdı yürüyüşümden dolayı hiç doğum yapmış gibi değilsin dedi artık moral mi veriyodu bilmiyorum ama 1 hafta sonunda baya normalleşmiştim ben yatıp kalkarken ameliyat yeri acıması dışında tabiSezeryan olan acılı bacılar ne zaman geçecek bunun sızısı parollar fayda etmiyor
Normal doğumda da mı az geliyo? benim belki az da olsa gelmişti de memeyi tutmamıştı ağlıyodu meme verince zorlaya zorlaya 3-4 günde tuttu şimdi de bırakmıyor. ilk o üç dört günde sağdım hep çoğalsın diye ama çok az az çıkıyordu çıkanı kaşıkla verdik bebeğe tabi mama da vermek zorunda kaldık.aynen öyle valla sağlıklı olsunlar yetersütün geldi mi peki benim çok az ya doymuyo nasıl ağlıyo bi görsen mama vermek zorunda kaldım
Yürümemde sıkıntı yok canım 4saat sonra zaten yürümüştüm bugün dusumuda aldım5. güne topluyo gibi canım. bana arveles yazmış dr eczacı günde 2 yazmış üstüne. ben arvelesi hafif bi ağrı kesici olarak biliyorum o yüzden gece kalkıp bi 3. dozu da ben alıyodum ağrıdan. 5. günden sonra gece aramamaya başladım. tabi yatıp kalkarken de baya bi acıyordu. 1 haftanın sonunda dr a kontrole gittim dr şaşırdı yürüyüşümden dolayı hiç doğum yapmış gibi değilsin dedi artık moral mi veriyodu bilmiyorum ama 1 hafta sonunda baya normalleşmiştim ben yatıp kalkarken ameliyat yeri acıması dışında tabi
Geçmiş olsun, lökosit kaç çıktı?doğum yapan arkadaşlar öncelikle gözünüz aydın.. darısı başımıza hayırlısıyla..
bugün kontrole geldım geçmeyen idrar yolu enfeksiyonunun sonunda bugün tekrar tahlil yaptırdım hala var enfeksıyonum. dr enfelsıyon bölümüne yönlendirdi. onlarda acilen yatış verdiler..
Cok sukur canimalmadım canım benimki tamamen normal bi doğum oldusuni sancıyı erken aldığım için biraz zorlandım ama geçti bitti şükür
Abartmıyorsun. Covid yokken dahi ne lohusa ne bebek bence rahatsız edilmez. Mikroplara açık haldeler. Hele de bebek öpenlerden hep rahatsız oldum. En iyi ihtimalle bebeğe uçuk virüsü bulaştırabilirler. Şimdi covid salgını varken bebek ziyaretlerini anne için de bebek için hatta ziyarete gelenlerin birbirine bulaştırması açıdından tehlikeli buluyorum.Arkadaşlar benim uykularımı kaçıran bir konu var.
Dogumdan sonra herkesin bebegi görmeye gelmek isteyecek olması.Ama corona tehlikesi devam ediyor.
Ne yapacağım bilemiyorum. Bebegi öpmek, kucağa almak, sevmek isteyecekler. Benim tarafımdan yanimda sadece annem olacak, babam bile bebegi görüp gidecek, kendini toplayıncaya kadar dokunmam diyor.
Esimin tarafi ise kaynana, kayinpeder, kardeş ve eltiler gelmek istiyorlar.
Dogum yapanlar, hamileler nasil bir çözüm buldunuz?
Ben mi abartıyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Abartmiyorsun.Arkadaşlar benim uykularımı kaçıran bir konu var.
Dogumdan sonra herkesin bebegi görmeye gelmek isteyecek olması.Ama corona tehlikesi devam ediyor.
Ne yapacağım bilemiyorum. Bebegi öpmek, kucağa almak, sevmek isteyecekler. Benim tarafımdan yanimda sadece annem olacak, babam bile bebegi görüp gidecek, kendini toplayıncaya kadar dokunmam diyor.
Abartmiyorsunuz bence,sonuçta her gün bin yeni vakka oluyor,asi da bulunmadı bu durumda dikkatli olmakta fayda var,ben direk söylemeyi düşünüyorum misafir kabul edemem diye,bence sizde kibarca uyarıda bulunun simdidenArkadaşlar benim uykularımı kaçıran bir konu var.
Ben eşime doğumdan sonra evde kendi babamı dahi istemiyorum evde annen ve annem dışında kimse olmayacak hastaneye gelenlerle de asla temas etmeyeceksiniz dedim. Gelen kapıdan hayırlı olsun der gider odaya kimse girmicek. Çünkü cam açıp havalandırma imkanımız yok. Kimseye ayıp olmasın diye covid olmak istemiyorum. Aylardır kardeşim bile evime gelmiyor aman bişey bulaşır diye. Kardeşime kota koyduysam herkese korum.Arkadaşlar benim uykularımı kaçıran bir konu var.
Ben önden doktorum ve görüştüğümüz çocuk doktoru 14gün izole olmayan herkesin ziyaretlerini yasakladı, kimseyi kabul edemeyeceğiz diye pembe bir yalan söyledimArkadaşlar benim uykularımı kaçıran bir konu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?