2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bir de ikinci dogum daha kolay olur derler
Hic belli olmuyor gidisat demek ki.
Neyse canim en onemli sey, saglikla kavusmak,gerisi unutuluyor nasilsa ❤
aynen canım belli olmuyo kişiden kişiye de değişiyo benim durumlar onu gösterdi ama senin belki çok rahat bi doğum olacak belli olmaz Rabbim hepinize rahat kolay doğumlar nasip etsin inşallah

İki kayın ve kayinpederin ne işi varmış lohusa evinde acaba kaç yasindalar kayinlar,küçükler mi onları bırakmadan gelemiyorlarmiymis

Arkadaşlar bebeği kanala inmiş olanlar biraz tarif edebilir mi inerken nasıl hissettiniz?

Kasıklarıma ara ara giren anlık ağrı ve batma oluyor ama idrar yolu enfeksiyonundan mı yoksa kanala mı yerleşmeye çalışıyor merak ediyorum.

İki kayın ve kayinpederin ne işi varmış lohusa evinde acaba kaç yasindalar kayinlar,küçükler mi onları bırakmadan gelemiyorlarmiymis
Bırı 20 diğeri 25 kaynanam olmadan yapamazlarmış ac kalırlarmış kendılerıne ev emanet edemezlermış Benım de kücuk 2+1 tek banyo var bunu duşun etmıyorlar oğlumuzun evı bizim diye sahıplenıyorlar benım de annem gelecek onlar utanır diye bunu söyledım ona rağmen bize salon yeter annen diğer odada kalır dedı Kayınvalidem ben onları o halımle cekemem anneme gıderım her halde,,,,

Senin kaynana bnde olcak ağzıma geleni sayar bidaha da yüzüne bakmazsın heralde Allah sabır versin diyeyim cnm
Ah ah neler söylemek istiyorum da oğlunun hatırına demıyorum eşim brnım aileme cok iyi o yuzden onu kırmak istemediğim den evı kaynanama bırakıp annem de kalmak daha sabırli olmamı sağlayacsk

Ah ah neler söylemek istiyorum da oğlunun hatırına demıyorum eşim brnım aileme cok iyi o yuzden onu kırmak istemediğim den evı kaynanama bırakıp annem de kalmak daha sabırli olmamı sağlayacsk
Eşin de anne baba olunca bir şey diyemiyo illa ki ya da dese de dikkate alacak kişiler değiller. Eşin de anlayışla karşılıyorsa en doğrusu annende kalarak tepkini göstermen olacak sanırım. En azından daha az kişi olur ve annen destekçin olur.
Sen canını sıkma bebeğini düşün boşver gerisini

Kızlar 38. haftada ayaklarım davul gibi şişti. Bu durumu yaşayan var mı? Normal mi?
Bnm.2. doğumumda doğumdan snra şişmişti. Yorilmussan ondan olabilir, tuzu azalt ayaklarını havaya tut, duvara dik öyle yat 10-15 dk fayda ediyor. Geçen ay bnde tatile.gittim hava değişikliği yol yorgunlugu vs bnm de.sisti bikac gün o şekilde yaptım geçti hemen.

Valla canım Allah yardımcın olsun ne diyim. Benim kaynanamda hep doğumlarıma yakın otu boku bahane edip kavga çıkarıyo küsüyo bizimle. Sırf gelmemek için altın takmamak için. 13 sene öncede kızımın doğumunda aynısını yaptı çocuk kaç yalına geldi kendi kendine geri barıştı bi iğne almadı kızıma. Şimdi yine hamileyim doğuma 1 ay kala aynı şeyi yaptı ne gelecek ne takı takacak. Bende eşine dedim daha önce sana saygımdan annen diye birşey demedim ama bu sefer bitti ölüyo desen barışmam torununuda hayatta göstermem. Senin anandır ister barış ister görüş karışmam dedim. Valla inan şimdi sizin yazdıklarınızı görünce iyikide küsmüş diyorum. Yoksa gelse annemi eşşek gibi kullanacak bebeğe baktıracak yemeği yaptıracaktı. Çok rahat bi kadın oturduğu yerden kalkmaz bide benden hizmet bekler. Onun takacağı altında kendide yerin dibine girsin. Allah anneme zeval vermesin 60 yaşında kadın önümde pervane gibi dolanıyo Allah bin kere razı olsun anam olsun yeter bana

Kızlar cevap yazan olmadı ama biraz araştırdım çatı kemiklerinin genişlemeye başlaması nedeniyle son iki ay olurmuş. Özellikle vajinadaki batmaların sebebi buymuş.
Benzerini yaşayan varsa diye yazmak istedim

Son düzenleme:
İşte brnım kayınvalidemde öyle oturur bır yardımı da dokunmaz bılmıyorum ilk cocugum inşallah cabuk anlarda gıder bizimkiler keşke küsse bana da gelmese sonra gelse torunu görsun hakkı ama böyle zamanda acele etmesı benı yıpratacak

Sancin falan var mı, nisandan snra doğum hemen olabiliyor o gün yani ama bazen 3-5 gün sürdüğü de oluyormuş. Kasılmaların sancin var mı kaç dk ya bir. Onu takip et. 10 dk da bir olursa git, daha erken gitmenin bı anlamı yok. Ağrın sizin varsa Dr unu ara bı sor bakalım ne der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…