günde 2 çay bardağı rezene, bir kupa humana still tea, 1 su bardağı vişne suyu içiyorum, tahin helva yiyorum şeker yüklemesinden öleceğim. kilo almaya başladım sinirlerim bozuluyor süt olsun diye 6 aya fil olacağım salata falan gaz yapıyo diyorlar doğru mu artık yaş ot yiyemeyecek miyim ben hiç? salata da marul salatalık biber domatesten oluşan bişi soğan falan yok yani
Dereotu güzel süt yapıyor, ben onu yerdim bol bol. Ben de emzirirken çok kilo almıştım Aslında en güzel süt yapan şey bol su içmek ama kan şekeri de çok düşüyor emzirirken illa tatlı yeniyor, tahin pekmez etkiliydi en azından kan da yapar kilonun yanında, bol bol da su içirtir. Bana bulgur, taze soğan da çok etkiliydi bebeğim gazını kolay çıkarıyordu çok gaz sancısı çekmedi gazlı bebekse biraz zorlayabilir. bir de ıhlamur çok işe yaramıştı bende
Evet bende de oluyor, bebek hareketlerinden muhtemelen. Hatta nefes alır gibi bir hareket de yapıyor yani hıçkırık gibi aralıklı değil, bir süre boyunca inip kalkıyor karnım.
günde 2 çay bardağı rezene, bir kupa humana still tea, 1 su bardağı vişne suyu içiyorum, tahin helva yiyorum şeker yüklemesinden öleceğim. kilo almaya başladım sinirlerim bozuluyor süt olsun diye 6 aya fil olacağım salata falan gaz yapıyo diyorlar doğru mu artık yaş ot yiyemeyecek miyim ben hiç? salata da marul salatalık biber domatesten oluşan bişi soğan falan yok yani
Bana çiğ sebze ve meyve yeme dedi doktor, tahin ve helvayı çıkart bence ya dedigin gibi gereksiz kilo almayalım. Kaç gün oldu sizin doğumdan sonraki? Ve şuan nasıl sütünüz
Bana çiğ sebze ve meyve yeme dedi doktor, tahin ve helvayı çıkart bence ya dedigin gibi gereksiz kilo almayalım. Kaç gün oldu sizin doğumdan sonraki? Ve şuan nasıl sütünüz
19 gün oldu bazen gece huysuzlanıyor sürekli memede durmak istiyor ama uykuya dalamıyor biz de aç olabilir diye o zaman mama veriyoruz bir tek hergün olmuyo bu da. sağıp bakmam lazım ama koşturmacadan zor geliyor. iyi gibi sanki. ilk çocuk olunca da bilemiyorum. süt geliyo ama az olabilir ondan emin olamadım. dışkı idrar takibi de yapıyorum onlar da normal
Doğum yapan arkadaşlar hastane süreci nasıldı? Refakatçi ve ziyaretçi durumları, korona nedeniyle sıkıdır muhakkak ama ziyaretçi kabul ediyorlar mıydı? Refakatçiye izin verdiler mi?
O neden acaba tam meyve sebze zamanı valla bahçede tam sut yapan meyveler var yakında olgunlaşır bol bol yemeyi düşünüyorum..tahin helvası çok kilo yapıyor evet sütte yapiuor zayıflar kullanabilir ama benim gibi yüz kilo olanlar maalesef
O neden acaba tam meyve sebze zamanı valla bahçede tam sut yapan meyveler var yakında olgunlaşır bol bol yemeyi düşünüyorum..tahin helvası çok kilo yapıyor evet sütte yapiuor zayıflar kullanabilir ama benim gibi yüz kilo olanlar maalesef
Bende anlamadım ki çiğ sebze meyve gaz yapıyor galiba ilk günler için mesela soğuk kavun karpuz da gaz yaparmış direkt doktor dedi bunları ama dedigim gibi herhalde ilk günler icin
Evet bende de oluyor, bebek hareketlerinden muhtemelen. Hatta nefes alır gibi bir hareket de yapıyor yani hıçkırık gibi aralıklı değil, bir süre boyunca inip kalkıyor karnım.
Daha minikken ki hıckırıkla son haftaların hıckırıgı farklı oluyor yani ilk haftalar tüm bedeni oynarken son hafta hıçkırıklarında dedigin gibi hafifçe kalkıp iniyor karnın:)
Doğum yapan arkadaşlar hastane süreci nasıldı? Refakatçi ve ziyaretçi durumları, korona nedeniyle sıkıdır muhakkak ama ziyaretçi kabul ediyorlar mıydı? Refakatçiye izin verdiler mi?
Her özel hastanenin politikası ayrı oluyor. Ben şehir hastanesine gidiyorum ve sadece sezeryan olanlar bir kişi refakarçiye izin veriliyor. Normal doğumda refakatçi yok. Ziyaretçi de hiçbir şekilde kabul edilmiyor. Odalar notmal süreçte 1 veya 2 kişilikti. Şimdi hepsi 1 kişilik olmuş. Kesinlikle kimse kabul edilmiyor. Kontrole gittiğimde de herkesi bina kapısında bekler görüyorum. Çıkış yapacak olanların eşleri giriyor sadece.
Medela Purelan diye bir meme ucu kremi kullanıyorum, çatlayan dudaklara falan bile iyi gelen bir tür kremmiş. bal gibi bir şey. Şu an yumuşadı meme uçları. sonuçlarını daha sonra görücez.
Bu aksam yatirmadan once bende yikadim. İsi pratiklestirsem yaparim aslinda usenmemde. Lavaboya havlu serip suyunu hazirladim kolay oldu fakat kulak kapama durumu varya yalnizken onu yapmak mesele Allah'tan 1 ay boyunca kardesim varda onunla halledebilirim