2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Dereotu güzel süt yapıyor, ben onu yerdim bol bol. Ben de emzirirken çok kilo almıştım Aslında en güzel süt yapan şey bol su içmek ama kan şekeri de çok düşüyor emzirirken illa tatlı yeniyor, tahin pekmez etkiliydi en azından kan da yapar kilonun yanında, bol bol da su içirtir. Bana bulgur, taze soğan da çok etkiliydi bebeğim gazını kolay çıkarıyordu çok gaz sancısı çekmedi gazlı bebekse biraz zorlayabilir. bir de ıhlamur çok işe yaramıştı bende

Bende gebelik şekeri var, öyle özledim ki şekerli şeyleri fil olsam da mutlu bir fil olurdum herhalde

Bana çiğ sebze ve meyve yeme dedi doktor, tahin ve helvayı çıkart bence ya dedigin gibi gereksiz kilo almayalım. Kaç gün oldu sizin doğumdan sonraki? Ve şuan nasıl sütünüz

Dereotu tazesogan ve domates salatalık tan oluşan salata çok süt yapıyordu bana

Bana çiğ sebze ve meyve yeme dedi doktor, tahin ve helvayı çıkart bence ya dedigin gibi gereksiz kilo almayalım. Kaç gün oldu sizin doğumdan sonraki? Ve şuan nasıl sütünüz
19 gün oldu bazen gece huysuzlanıyor sürekli memede durmak istiyor ama uykuya dalamıyor biz de aç olabilir diye o zaman mama veriyoruz bir tek hergün olmuyo bu da. sağıp bakmam lazım ama koşturmacadan zor geliyor. iyi gibi sanki. ilk çocuk olunca da bilemiyorum. süt geliyo ama az olabilir ondan emin olamadım. dışkı idrar takibi de yapıyorum onlar da normal

Doğum yapan arkadaşlar hastane süreci nasıldı? Refakatçi ve ziyaretçi durumları, korona nedeniyle sıkıdır muhakkak ama ziyaretçi kabul ediyorlar mıydı? Refakatçiye izin verdiler mi?
1 refakatçi kabul ediyorlar sadece ziyaretçi sıkıntımız da olmadı bizim gelen olmadı pek zaten sadece eşim günlük gelip gidiyodu

O neden acaba tam meyve sebze zamanı valla bahçede tam sut yapan meyveler var yakında olgunlaşır bol bol yemeyi düşünüyorum..tahin helvası çok kilo yapıyor evet sütte yapiuor zayıflar kullanabilir ama benim gibi yüz kilo olanlar maalesef

Bende anlamadım ki çiğ sebze meyve gaz yapıyor galiba ilk günler için mesela soğuk kavun karpuz da gaz yaparmış direkt doktor dedi bunları ama dedigim gibi herhalde ilk günler icin

Yok hickiriklari ayırt edebiliyorum. Bu bildiğiniz kalp atışı gibi hafifçe kalkıp iniyor zonklama gibi.
Daha minikken ki hıckırıkla son haftaların hıckırıgı farklı oluyor yani ilk haftalar tüm bedeni oynarken son hafta hıçkırıklarında dedigin gibi hafifçe kalkıp iniyor karnın:)

Doğum yapan arkadaşlar hastane süreci nasıldı? Refakatçi ve ziyaretçi durumları, korona nedeniyle sıkıdır muhakkak ama ziyaretçi kabul ediyorlar mıydı? Refakatçiye izin verdiler mi?
Her özel hastanenin politikası ayrı oluyor. Ben şehir hastanesine gidiyorum ve sadece sezeryan olanlar bir kişi refakarçiye izin veriliyor. Normal doğumda refakatçi yok. Ziyaretçi de hiçbir şekilde kabul edilmiyor. Odalar notmal süreçte 1 veya 2 kişilikti. Şimdi hepsi 1 kişilik olmuş. Kesinlikle kimse kabul edilmiyor. Kontrole gittiğimde de herkesi bina kapısında bekler görüyorum. Çıkış yapacak olanların eşleri giriyor sadece.

Medela Purelan diye bir meme ucu kremi kullanıyorum, çatlayan dudaklara falan bile iyi gelen bir tür kremmiş. bal gibi bir şey. Şu an yumuşadı meme uçları. sonuçlarını daha sonra görücez.

Bugun ogleden sonra suni sanci ile dogum yaptim.Dogum hikayemi daha sonra yazacagim.Allah herkese istedigi gibi bir dogum nasip etsin.
Hayırlısı ve huzurla büyütürsün inşallah
Bir videoda izlemiştim bebeklerin iç kulak yapısından dolayı su kaçması mümkün değilmiş
Seni epiduralci diye kaydetcem
Ahahha beni de öyle et kız benim de kafamda aynı soru var. Doktorum ıkınma hissini alır ama ıkınma hissin iyi değilse agrı eşiğin iyise gerek yok dedi
Kaydet bacim
Epidural almaktan da almamaktan da korkan hamilenin dramini yasiyorum
Ben bu gidişle suni sancıya doğru gidiyorum sanki sezeryana döncem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…