2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yeni doğum yapan arkadaslar süt için rutinimi yazıyorum; dut kurusunu suda kaynatıp içiyorum günde 1 bardak(içine şeker atmadan)
Humana still tea / humana kimyonlu rezene (gaz olmasın diye)
Bestlak damla günde iki kere bir bardak suya 20 damla
Ve bol su
Şimdilik artırmaya başladı gibi, 72. Saatimi doldurmak üzereyim doğumdan bu yana. Bu rutinde gideceğim sütüm için umarım faydalı olur
Sizin rutininiz nasıl? Fayda gördüğünüz şeyler nedir

Doğum yapan arkadaşlar hastane süreci nasıldı? Refakatçi ve ziyaretçi durumları, korona nedeniyle sıkıdır muhakkak ama ziyaretçi kabul ediyorlar mıydı? Refakatçiye izin verdiler mi?

Doğum yapan arkadaşlar hastane süreci nasıldı? Refakatçi ve ziyaretçi durumları, korona nedeniyle sıkıdır muhakkak ama ziyaretçi kabul ediyorlar mıydı? Refakatçiye izin verdiler mi?
Benim salı günü olacak doğumum. Refakatçi iznin var 1 refakatçi oluyor yanında. Sabah 7-8 gbi bir saate ziyaret izni vermişler oda giren 10 dk durabilecekmiş.
Ama eşiniz için yardımcı oluruz dediler , eşinizi alırız odanıza katın durumuna göre dediler.

Ben henuz dogum yapmadim ama esim doguma kadar girebilir,tabi oglumuz yanimizda olacagi icin giremez ama izin vardi yani dr a sordugumuzda.

Ben başkent hastanesinden doğum paketi almıştım ama şimdi oralar hep pandemi hastanesi oldu o yüzden tedirgin oldum. Gerçi paket olunca özel oda özel kat oluyor ama annem 62 yaşında o kalsa yanımda bir şey bulaşsa evde de yaşlı anneannem var, eşim kalsın istiyorum ama oğlum kimle kalacak, annemi aylardır görmedi eminim unuttu onda durmaz, kayınvalidemle kalabilir ona alışık ama o da diyalize gidiyor. Of kafamda dönüp duruyor nasıl olacak diye salı günkü kontrolümde hastanenin şartlarını öğrenip bi planlama yapmam şart oldu, yoksa bu stres beni bitirecek

Doğum sürecinde kimseyi almadılar. Sadece eş. Annemi dahi almadılar.dogumdan sonra ama 1 kisi olmak kaydi ile odaya gecince ziyaretci aldilar sirayla. Mesela once annem geldi 5 dk snra cikti babam geldi falan o sekilde.

Evet refakatçi iki kişi kaldı bizim, özel hastane medicana daydık. Suit oda tutmuştuk belki ondandır cunku iki tane koltuk oluyor. Teyzemler abimler geldiler hep birkaç kez kalabalık uyarısı aldık ama maskeler çıkmadı tabi hiç

Kızlar günaydın,
Minnoşlarina kavuşanlar olmuş sağlicakla büyüsün bebişler. Bizde durumlar stabil , o kadar stabilki tatildeyiz burda sancılanmam umarim hergün duzenli yurumeye calisiyorum denize girip yüzüyorum. Denizde doğurmamayı temenni ediyorum

Günaydın kızlar göğüs ucu kremi almam gerekiyor hangi markayı önerirsiniz
Klasik herkes Lansinoh kullanıyor sanırım. Başka bisi kullanan duymadım. Kendi sutunuzu sahip sürün deniyor. Ben bir de avent kalkan aldım onu da doğumdan önce kullanmaya başlamak lazım mı bilgisi olan var mı. Nasıl kullanılır hiç bilmiyorum 3 aparatı var

Avent kalkanın doğum öncesi kullanılmasının bir faydası olmaz, ama şöyle yapılabilir lansinoh sürüp kremi emene kadar kalkanı takabilirsiniz. Delikli olan kapak iyileşme sırasında kullanılıyor hem hava alıyor hem kıyafete değmediği için iyileşmeyi hızlandırıyor, kapalı olan ise emzirirken diğer göğüse takılıyor sızan sütü tutsun diye.
Ben lansinoh da kullandım, sütümü de sürdüm, kantaron yağları, e vitamini kapsülleri, ayva çekirdekleri ne önerildiyse yine de yara oldu bebek tutmayı öğrenene kadar canı çıkıyor ama biraz da göğüs yapısıyla alakalı, ben çok çektim Allah çektirmesin kimseye Gümüş kalkan kaldı denemediğim onu da bu gebelikte alacağım büyük ihtimalle, bir de onu deneyelim

Ankara Başkent hastanesinden bahsediyorsanız yine de gidince sorun. Doğumda özel hemşire veriyorlar sizinle ilgileniyor. Ben artık kim kalırdan ziyade Ankara'da Corona vakka sayısı ciddi boyutta arttı ve yeni doğanlarda da var. Onu kafaya taktım

Bakarsınız biz ilk olmasına rağmen baktık alt değiştirse eşiniz iyi olur ona kalkmak zor olabilir bir iki video izlesin değiştirir ilk gece mamayı biberonla verdik alışmıyor rahat edersiniz öyle.

Çok teşekkür ederim anlayamamistim ne olduğunu. Soğuk kompres de yapılabilir ek olarak. Ama dediğiniz gibi en önemlisi bebeğin tutuşu

günde 2 çay bardağı rezene, bir kupa humana still tea, 1 su bardağı vişne suyu içiyorum, tahin helva yiyorum şeker yüklemesinden öleceğim. kilo almaya başladım sinirlerim bozuluyor süt olsun diye 6 aya fil olacağım salata falan gaz yapıyo diyorlar doğru mu artık yaş ot yiyemeyecek miyim ben hiç? salata da marul salatalık biber domatesten oluşan bişi soğan falan yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…