2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben kendime bakıyorum da
Hayırlısı ve sağlıkla gelsinler inşallah

Ben dua ettim valla bayramda gelmesin çok kalabalıktı 1. Gün diye kızım çok akıllı dinledi artık gelebilir istediği zaman
Ay aynı zamanlarda sayılırız var mı sizde belirti falan

39+0 hiç bişey yok 5 ağustos olsada doktora bi gitsem diye bekliyorum
39+1 bende bekliyorum az az ağrılarım oluyo ama çoğalmıyo 4 Ağustos’ta randevum benimde merak ettiğim şey eğer kendiliğinden sancı su gelmesi açılma olmazsa sunni sancı bunları tetikliyomu kafamda deli sorular

Bazen tam göbek degligimin üzeri kalp gibi atıyor çok bariz hissediyorum iki gündür. Yaşayan var mı
Evet bende de oluyor, bebek hareketlerinden muhtemelen. Hatta nefes alır gibi bir hareket de yapıyor yani hıçkırık gibi aralıklı değil, bir süre boyunca inip kalkıyor karnım.
Her iki hamileliğimde de son haftalarda bu olayı yaşadım kızlar, hıçkırık değil ama nefes alıp veriş egzersizi gibi karın inip kalkıyor. İlkinde çok merak etmiştim ama bunda da olunca demek ki her gebelikte oluyor diye düşünmüştüm

Ben de iki gündür bu sorunla karşılaşmaya başladım. Seninle aynı şeyi buldum. Çatı genişledikçe bebek kanala daha iyi girer ve rahim ağzındaki sınır uçlarını uyarırmış. Bunu da biz vajinada batma olarak hissediyormuşuz.

Ay aynı zamanlarda sayılırız var mı sizde belirti falan
Hayir hic bir belirti yok :)
Gayet bugun kalkip utu falan yaptim 15 20 dakika, markete falan gittim cok ufak agir olmayan seyler aldim
Markete giderken magaza vitrininden kendimi goruyorum kocaman gobek ama ben sanki 7 aylik gibi hissediyorum

Randevum 6 sinda, normal dogum tarihimde 6 sina denk geliyor

Az az agrilarin derken nerelerde hissediyorsun canim agrilari

Cok guzel bir soru sormussun bak, Doktorum 40ta gelmezse 10 gun daha bekleriz sonra suni sanci dedi bende hic istemiyorum, oyle dedigine gore tetikler diye dusundum ama bilemedim bak simdi

Bugün mesela sabah belimde adet ağrısı gibi başladı kasıklarımda devam etti ağrı ama dinlenince öğlende geçti birde genelde akşamları kasıklarımda batma gibi bebektede aşağı doğru itme hissi hissediyorum doktorum banada aynısını dedi ama açılma olmazsa nasıl oluyor kafama çok takılıyo kendiliğinden gelsin diye plates topuyla egzersiz yapıyorum hurma yiyorum yürüyüş günlük işleri yapıyorum ama kızımın gelesi yok

Benim oglenden beri kasilmam var. 5 litre su ictim ve bugun tum gun evdeydim, hic yorulmadim. 5 dakikada bir degil ama cok sık oluyor. Belime, kasıklarima fln vurmadigi icin rahatim. Ama hic bu kadar uzun surmemisti. Hayirdir insallah. Gec saatlere dogru bir surpriz mi bekliyor acaba

Siz yine bayagi hareket var bende hic bir sey yok
Belki suni sanciya gerek kalmaz

suni sancının etki etmesi için en azından servikste yani rahim ağzında yumuşama olmuş olması gerekiyor. açılma olsa daha iyi tabii ama en azından yumuşama kesin olması gerekiyor. açılma olmuşsa da ne kadar çok açılma olmuşsa etkisi o kadar hızlı oluyormuş. hiç yumuşama ya da açılma yoksa ona göre de farklı planları oluyor diye biliyorum, farklı jelleri oluyormuş servikse sürerek müdahale ettikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…