2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yapıyorum ama daha çok yapayım. Kasılma olduğunda yapmaya çalışıyorum ama çok zorlasiyor kitleniyorum sanki

Bu bebekler anne karnında 18 saat uyuyor diyorlar 8 saaat bile uyuduğuna asla inanmıyorum bugün ayrı bir performans. Var 3 saat uyudum onda bile uyandırdı kaç kez onun dışında göbeğim hep dans pisti.
Her gün olmuyor ama aranızda çok hareketli olmasından bahsedenler vardı, bu kadar olunca biraz zorlayabiliyormus gerçekten midem bulandı mesela kusuyordum, mesane zaten terelelli.

Aynen canim.
Hareketli olmasindan bahsedenlerden biriyim.
Midem surekli yayik ayrani.
Esim oryantal diyor artik bizim kiza
Bir videosu var dklarca dans ediyor resmen icerde
Guzel bir yandan ama evet zorluyor,agritiyor sert hareketleri.

Günaydın hanımlar sabaha karşı acayip yoğun bi bacak krampıyla uyandım. Herkes doğum sancısı çeker, ben bacak sancısı çekiyorum uyku haliyle bacağımı camdan atacaktım valla neyse ki eşim tuttu masaj falan yaptı. Ben inledikçe bebiş de hareketlendi “noluyoruz” diye. Millet de gece gece bizi kim bilir napıyo sanmıştır inleme falan annelik maceraları böyle oluyo demek ki

ben hiç bukadar rahatsız bi gece geçirmemiştim hamileliğimin başından bu yana.. eşim hastaneye gidelim dedikçe yok gidemem dedim.. malum bayram tatili dr lar bile tam takır çalışmıyo kızım azcık daha sabretse yarın randevum var.. bu sefer kendi sancımla kolayca olur inş. sümmessebile yesserah okuyorum süreklii.. Allahım hepimizi bu yoldan kolaylıkla kurtarsın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım

Dun uyuyana kadar kasilmalarim devam etti, Oglen baslamisti. Tum gun nefes alamadim. Uyuyunca gecti ama. En gercekci kasilmalardi, doguruyorum sandim gercekten. Bu 2. Kez oldu. Insallah bu sefer serviks biraz acilmistir ☺

Simdi de rutin kontrolumdeyim. Bir de perşembe olacak. Gelecek Sali ise (39+1) dogumum baslatilacak insallah. Kisacasi sondan 2. kontroldeyim umuyorum ki. Gonul istiyor ki bu hafta dogum yapayim. Bugun 38+0 olduk. Istemiyorum daha fazla beklemek ama kizimiz nasil isterse oyle olacak elbette.

Bana da çok giriyordu cnm masajdan ziyade hemen ayağa kalkmak en iyi gelen çözüm öyle yap bidakine zaten diğer türlü hareket ettirmek acı veriyor masaj da ise yaramıyor ama ayağa kalkınca mucizevi bı etki

Gözün ay
Günlerimiz aynı benimde ağrılarım arttı. Belime hafif hafif vuruyor, sonra tüm omurgamda ağrı oluyor. Biraz durunca geçiyor , sonra gene. Doktor ne yaparsan yap doğum sancısı ya da ağrısı ise geçmez demişti ona güveniom . Artık ağır geliyorlar omurgamıza

Günaydın kızlar nasılsınız artık ağustos anneleri olmaya başlar. Sayfa başına baktım nerdeyse topigin yarısından fazlası temmuz annesi olmuşuz bizim kuzular çok aceleci. Ben yorgun uykusuz bitkin zombi gibi dolaşıyorum evde. Karında durması daha iyiydi valla kızlar bu günlerin kıymetini bilin doğrusu yardımcısı olanlar için zor olmaz ama tek olunca gerçekten çok zor 3 çocuk ev yemek çamaşır birde süt sıkıntısı var. Rabbim güç kuvvet versin hepimize.

Kolay gelsin demekten başka birşey gelmiyor elden

Vallahi tam olarak kendimiz ettik, kendimiz bulduk
Biz oyun ablası edindik, bayramdan sonra başlayacak inşallah ama.
Bakalım nasıl olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…