2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ay sağ salim doğsunlarda yine uyumayalım. En azından kuzularımız kucağımızda olur onla teselli oluruz. Hem vücud olarak rahatlarız. Böyle teselli olacağımız bişey yok. Heryerimiz ağrıyor uyuyamıyoruz sabaha kadar ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Film dizi izlemekten gına geldi. Bu ay kullandığım internetin haddi hesabı yok

Kesinlikle canım, bana göre de hamilelik daha zor.
Doğunca öpüyorsun kokluyorsun geçiyor herşey.
Hele bir de emzirirken izliyorsun falan izliyorsun, miss
Şimdi ancak tekmeleyip durduğu karnıma bakıyorum ahlayip vahlayarak

Mutfağa gidip gelip biseyler yiyorum aşırı bı yeme isteği doymuyorum ağzımda sürekli bişe, bgn oldu böyle bişi normalde sabahtan akşama kadar yemesem aklıma gelmez. Hayırdır insalah
Ben de öyleyim sürekli ağzım dolu

Yemek yeme konusuna gelince orda bir virgül koyalım 65 ile başladım 81 im resmen 16 kilo almışım çok korkuyorum kalır bu kilolar diye. Yemeğe çok düşkünüm çünkü şeker temiz çıkınca saldım kendimi 28 den beri her hafta 1 kilo alıyorum.
Benim kilolarimda başlayanlar neler yapıyor aceba kaç kilo aldılar napsak netsek?

Bende 16 kilo aldım canim.
53 le hamile kaldım 69 um şuan.
Oğlum da 30 kilo alıp vermiştim, 16 da neymiş

Selam kızlar, bebeğini kucağına alan tüm arkadaşlar, güzelliklerle büyütün yavruları Darısı en doğru zamanda başımıza diyorum
Ben ki Mışıl mışıl uyurdum, son 2 gecedir pek fena geçiyor.. Hafiften ne olacak nasıl olacak stresi de başladı hadi hayırlısı.

Bnde 63 le hamile kaldım 77 çıktım sabah. Bütün hamileliklerimde 63 le kalmıştım bu arada, ilkinde 77-78 le.doguma gittim, 2. De 82-83

Ben de 63 ile hamile kaldım ve 90 ım şu an umrumda değil desem yeri nasılsa veririz :)
Diyetisyene giderim yine hem süt artışım iyi olur hem kilo veriririm belkim, çok takma taktıkça gitmiyor ve alıyorsun ben de her hafta 1 kilo alanlardanım... bakalım doğumdan sonra belli olacak

Bende 53 le kaldım 67 yim şuan. 14 kilo aldım. Doğuma 14 gün var daha ve can sıkıntısından 7/24 bişiler yiyorum. Heleki dondurma ve karpuz komasına giricem sıcak havada başka birşey kesmiyor hararetimi. Onlarda şekerli malum habire şişiyorum

O nasıl bir rahatlık canımın içi hayran kaldım vallahi. Kendime saygım gider diye de korkuyorum klasik doğumdan sonra başka bir boyuta geçen kadınlar gözümde eskiden biraz kötüymüş onu anladım. Şimdi kucağında bebeğiyle incecik kadınlar görüyorum çok özeniyorum. Senin rahatlık Nerden geliyor peki iradene mi güveniyorsun yoksa ikinci doğumun ilkinde rahat verdin filan mı olayın ne

Rahat olmasin ne yapsin Allah askina kendini mi uzsun suan? Bende 20 kilo aldim gayet rahatım valla merak ediyorsan olayim 1 aya eski halime dönüyorum cok sukur ayrıca donemeyen olsa bile kendine saygısını yitircek sey degil bence kilo konusu. O nasıl bir cümledir öyle

İlkinde çok kolay veriliyor 2. Bnm daha zor gitti kilolar, gerçi dogudaydik o zaman ve hayatım boyunca rejim yapan bı insan oolmadm oranin yemeklerinden de mahrum kalmak istedim yedim zamanla kendiliginden gitti ama daha uzun surdu. 3. Yu henüz tecrübe etmedim bakalım ne kadar sürede nasıl gider ama eninde sonunda veriliyor yani, verilmese de 3 çocuklu anayım azcik fazla olsn nolmus yanii stres yaparsan veremezsin ama bu bı gerçek

Kızlar merhaba. Bugün doğum yapalı 15 gün oldu. Ağzımın icinde kucuk yaralar oluştu dudaklarim soyuluyor. Lohusaliktan mi bunlar? Benzer durumlari yasayan var mi?

Bende 25 kilo aldım. Zaten hamilelikte kilo alacağımın farkındaydım onun bilincinde olarak bazı şeylere adım attım
Çok şükür sorun etmiyorum.Kilolar bir şekilde verilir. Suan tek düşündüğüm bebeğime sağlıklı bir şekilde kavuşabilmek

Saglikla kucagimiza alalimda yavrularımızı kilo verilir canim

Her bünye bir olmuyor kimisi hiçbirşey yapmadığı halde veriyor kiloları kimiside diyet yapıp vermek için uğraştığı halde veremiyor. Evet doğumdan sonra 10 kiloya kadar bebekle giden kilo var ama süt olsun diye biraz fazla yediğimiz için tekrar kilo alıyoruz. Tabi kimse kilo almak istemez ama sonuç olarak önemli olan bebeğin sağlığı. Sağ salim büyüyüp doğsunlarda kiloları sonra düşünücez artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…