2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sizler deneyimlisiniz 31 haftalıgım arkadasım yanıma oturcam diye göbeğime oturdu hızlı ve sert sekilde cok canım acıdı cok korkuyorum

Bir şey olmaz diye düşünüyorum. Kanama ya da şu an ağrınız yoksa endişelenmeyin derim. İsterseniz yarın bir ultrasona da gidersiniz. Ama 8 kat var ve kasların altında bebek korunaklı diye biliyorum.

Hamileliği biraz daha normal geçip az kilo almayı dilerdim.9ay boyunca mide kazintisi bulantısı ile uğraşıyorum .ilk kızımda bilinçsizlik ten sanıyordum ama bunda da aynı oldu maalesef midemi bastırmak için sürekli yemem gerekiyor.ilk doğumdan sonra çok ciddi sıkıntılar yaşadım .kızımın sağlığıyla ilgili psikolojim iyi değildi yıllardır kilolu bir insan olarak devam ettim.47kiloydum evlendigimde şimdi 103.. bu dogumum sorunsuz gecer sağlıkla sıhhatli sorunsuz bir evladım olursa yememe dikkat ederek hızla kilo vermek istiyorum cunki emzirme donemimde verirsem veririm kendimi biliyorum.salarsam halim yaman .hayatta ne yaşarsan yasa bir de üzerine kilo sağlık problemleri eklenince hele ki çalışan biriysen psikolojini hepten mahvediyor.bu arada yarın doğum yapacağım nasipse.cok heyecanlıyım iyiki mastersef var,dikkatim dağılıyor heyecanım i bastiriyorum

Bir şey olmaz diye düşünüyorum. Kanama ya da şu an ağrınız yoksa endişelenmeyin derim. İsterseniz yarın bir ultrasona da gidersiniz. Ama 8 kat var ve kasların altında bebek korunaklı diye biliyorum.
Hiç bişeyim yok ama cocugun eli ayagı kırıldı sandım o kdr sertti ultrason için gidemiorum 5 saatlik yolda hastane

Masallah bir ayda eski hale donmek,super
Ben tam olarak iki sene sonra kilo verebilmistim de
Ama sonucta hepsini vermistim,nolmus 2 sene sonra verdiysem

17 gün oldu doğum yapalı lansioh falan da denedim ama seed marka daha çok etki etti. Ben birde pompayla sağdığım için uçlar perişan oluyor ama seed marka kremin baya etkisini gördüm
Neden sağıyorsun canım benim sütümde fazla geliyor çok akıyor yavrum emerken genzine kaçırıyor bende emzirmeden önce sağıyorum ama yinede tam çözüm olmadı

Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün,sütun gelir sez. Geç geliyor diyorlar mama alması dünyanın sonu değil ben 1 Gr bile anne sütü almamışım küçük doğduğum için emme refleksim yokmuş o zamanlar pompa kolpa bu kader bütün bilgi elinin altında değil emmeyince de annemin sutu olmamış zaten. Bnm kızlarım da doğduklarından beri mama +meme olarak buyuduler kızım çok istahliydi yetmiyordu sütüm her ay 1.5 kg aldı ilk 6 ay beni emerek doymuyordu asla 14 ay emdi o ara mecbur bırakmak zorunda kaldım daha da emerdi. Neden anlatıyorum mama verirsen emmez diyenler çıkar çok da tinlama diye söylüyorum. Küçük kızım da 20 ay emdi, ona da baktım doymadigini hissettim verdim mama ama diğeri kadar çok almadı çünkü o çok iştahlı bı bebek değildi yetiyordu sütüm genelde

Gözünaydın inşallah süt sorununda çözülür :)

Çok teşekkür ederim bilgi için öyle yapayım

Masallah bir ayda eski hale donmek,super
Ben tam olarak iki sene sonra kilo verebilmistim de
Ama sonucta hepsini vermistim,nolmus 2 sene sonra verdiysem
Oglumda17 kilo almistim ve uykusuzluk, yorgunlukla gitmisti hepsi. Benim bunye hic gelemiyor uykusuzluga, yorgunluga hemen gidiyo kilo ekstra hicbisey yapmamama ragmen o konuda genlerden sanslıyım biraz.

Oglumda17 kilo almistim ve uykusuzluk, yorgunlukla gitmisti hepsi. Benim bunye hic gelemiyor uykusuzluga, yorgunluga hemen gidiyo kilo ekstra hicbisey yapmamama ragmen o konuda genlerden sanslıyım biraz.
Bende asiri asiri uykusuz buyuttum ama uykusuz kaldigim gecelerde sut olsun diye surekli biseyler yedim
Cok da hareket ettim yurudum ama yedigim yaktigima denk gelmis demek ki
Sonralari oglus emmeyi azalttikca bende de sut telasi gecince normale dondum.
Bizim normallesme sureci biraz uzun surdu sadece
Ama agir agir verince catlak falan kalmadi tesellim.
Bakalim bunda nasil olacak

Artik tecrubeliyiz canim inan hepsi daha kolay olcak
Ben yorgunluktan yemek yemege halim olmuyordu canım. Cok birakmisligim var yemegi hic dokunmadan. Yarim saatte olsa uyuyim diyip uykuyu tercih ediyodum

Maşallah maşallah diyelim, evet doğumdan sonra ne kadar kalacak ne kadar gidecek muallak duruma göre bir yol haritası cizecegim daha önce hiç diyet yapmadım nasıl verilir ve bu iştahımı kesemezsem emzirme döneminde de almaya devam edersem koca popoma olmayan bir dolap kıyafeti atıp baştan mı dize eğim gibi felaket senaryoları işte naparsin inşallah dediğin gibi beslenmeyi öğrenip rahatça verebiliriz örnek oldu bana da yapılmayacak bir şey değil bu arada 37 ye kadar çalışanlara saygım büyük ona da ayrı maşallah ben normalde de hep evden çalışan biriyim ama bu süreçte ona bile ara vermiştim. Başta 3 ay kustum sonra korona derken 28 den sonra bayaaa bayaaa tembellik çöktü üstüme ağırlaştım gelen işlerle bile uğraşmak istemedim arkadaşlarıma yönlendirdim.
Bebeğine de maşallah benimki de biraz iri hep şeker gerçekten yok mu diye soruyorlar doktorları bile ikna edemiyorum

Oluşan Catlaklar geçiyor mu ben öyle kalıyor sanıyordum

Canım çok sevindim hadi gözün aydın kavuşmuşsun paşana. Güle güle sağlıkla büyüt evladını. Darısı başımıza inşallah. Sütü çok kafana takma stres yaparsan daha geç gelir. Bol bol emzir ve imkanın varsa göğsünü sağmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…