Sizler deneyimlisiniz 31 haftalıgım arkadasım yanıma oturcam diye göbeğime oturdu hızlı ve sert sekilde cok canım acıdı cok korkuyorum
Hiç bişeyim yok ama cocugun eli ayagı kırıldı sandım o kdr sertti ultrason için gidemiorum 5 saatlik yolda hastaneBir şey olmaz diye düşünüyorum. Kanama ya da şu an ağrınız yoksa endişelenmeyin derim. İsterseniz yarın bir ultrasona da gidersiniz. Ama 8 kat var ve kasların altında bebek korunaklı diye biliyorum.
Bnm ikisi de 38+2 de dogdu, aynı gün olursa 12 si ediyor ama bunu 8 inde doğurmak istiyorumTotem yaptımhadi bakalım.
Masallah bir ayda eski hale donmek,superRahat olmasin ne yapsin Allah askina kendini mi uzsun suan? Bende 20 kilo aldim gayet rahatım vallamerak ediyorsan olayim 1 aya eski halime dönüyorum cok sukur ayrıca donemeyen olsa bile kendine saygısını yitircek sey degil bence kilo konusu. O nasıl bir cümledir öyle
Neden sağıyorsun canım benim sütümde fazla geliyor çok akıyor yavrum emerken genzine kaçırıyor bende emzirmeden önce sağıyorum ama yinede tam çözüm olmadı17 gün oldu doğum yapalı lansioh falan da denedim ama seed marka daha çok etki etti. Ben birde pompayla sağdığım için uçlar perişan oluyor ama seed marka kremin baya etkisini gördüm
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün,sütun gelir sez. Geç geliyor diyorlar mama alması dünyanın sonu değil ben 1 Gr bile anne sütü almamışım küçük doğduğum için emme refleksim yokmuş o zamanlar pompa kolpa bu kader bütün bilgi elinin altında değil emmeyince de annemin sutu olmamış zaten. Bnm kızlarım da doğduklarından beri mama +meme olarak buyuduler kızım çok istahliydi yetmiyordu sütüm her ay 1.5 kg aldı ilk 6 ay beni emerek doymuyordu asla 14 ay emdi o ara mecbur bırakmak zorunda kaldım daha da emerdi. Neden anlatıyorum mama verirsen emmez diyenler çıkar çok da tinlama diye söylüyorum. Küçük kızım da 20 ay emdi, ona da baktım doymadigini hissettim verdim mama ama diğeri kadar çok almadı çünkü o çok iştahlı bı bebek değildi yetiyordu sütüm geneldeSelam kızlar soran olmuş Evetdün sabah doğum yaptım kanamam cok fazla oldu bebekte kilolu diye sezeryan ile dünyaya geldi oğlum hastanedeyim şuan yarın taburcu Olcam süt gelmıyor oğlum ac kalıyor mama verdik bununla uğraşıyorum o yuzden pek giremedim süt olsun diye tasfiyelerinizi bekliyorum eve. Gecince yarın belki daha rahat ederim sütüm gelir inşallah dua edin bana inşallah sütüm gelir
geçmiş olsun, bebişin hareketleri nasıl? Şekerli bir şeyler yiyip sola yatın, eskisi gibi hareketli mi? Zaten tam kemik olmuyor henüz, kıkırdak gibi düşünün.Hiç bişeyim yok ama cocugun eli ayagı kırıldı sandım o kdr sertti ultrason için gidemiorum 5 saatlik yolda hastane
Gözünaydın inşallah süt sorununda çözülür :)Selam kızlar soran olmuş Evetdün sabah doğum yaptım kanamam cok fazla oldu bebekte kilolu diye sezeryan ile dünyaya geldi oğlum hastanedeyim şuan yarın taburcu Olcam süt gelmıyor oğlum ac kalıyor mama verdik bununla uğraşıyorum o yuzden pek giremedim süt olsun diye tasfiyelerinizi bekliyorum eve. Gecince yarın belki daha rahat ederim sütüm gelir inşallah dua edin bana inşallah sütüm gelir
Çok teşekkür ederim bilgi için öyle yapayımDaha çok erken ultrasyon için. Adet gününün en az 1 hafta 10 gün geçmesi gerekiyor rahat görülebilmesi için. Emin olmak istiyorsan sağlık ocağında kan ver istersen. Ama doktora gidersen karından göremediği için alttan bakar ultrasyonla. Madem ilkinde düşük yaptın bence bekle biraz daha. Hayırlısı olsun inşallah
Oglumda17 kilo almistim ve uykusuzluk, yorgunlukla gitmisti hepsi. Benim bunye hic gelemiyor uykusuzluga, yorgunluga hemen gidiyo kilo ekstra hicbisey yapmamama ragmenMasallah bir ayda eski hale donmek,super
Ben tam olarak iki sene sonra kilo verebilmistim de
Ama sonucta hepsini vermistim,nolmus 2 sene sonra verdiysem
Süt için de e bebekten promalt aldır iç mutlakaDilko
Bende asiri asiri uykusuz buyuttum ama uykusuz kaldigim gecelerde sut olsun diye surekli biseyler yedimOglumda17 kilo almistim ve uykusuzluk, yorgunlukla gitmisti hepsi. Benim bunye hic gelemiyor uykusuzluga, yorgunluga hemen gidiyo kilo ekstra hicbisey yapmamama ragmeno konuda genlerden sanslıyım biraz.
Artik tecrubeliyiz canim inan hepsi daha kolay olcakBende asiri asiri uykusuz buyuttum ama uykusuz kaldigim gecelerde sut olsun diye surekli biseyler yedim
Cok da hareket ettim yurudum ama yedigim yaktigima denk gelmis demek ki
Sonralari oglus emmeyi azalttikca bende de sut telasi gecince normale dondum.
Bizim normallesme sureci biraz uzun surdu sadece
Ama agir agir verince catlak falan kalmadi tesellim.
Bakalim bunda nasil olacak
Maşallah maşallah diyelim, evet doğumdan sonra ne kadar kalacak ne kadar gidecek muallak duruma göre bir yol haritası cizecegimCanım :)
Kendini bırakma ama psikolojini rahat bırak yorumunu okumadan ilkine yazdım :)
herkesin rahat edişi farklı, kayınvaliden de bir garip yanigerçi benimki de kaç kilo aldım 25 diyince çok demişti bende görücez az mı çok mu dedim...
Norml hayatımda belim çol ağrırdı ve diyetisyene gittiğim süreçte hiç ödemim azalmamıştı. Hep korkardım hamileliğimde çok ödem olacak çok belim ağrır naparım nasıl çalışırım vs diye...
Çok şükür 37. Haftaya kadar çalıştım ve evde işleri yaparken de aşırı bel ağrısı çekmedim..
ödemim hiç olmadı 40. Haftaya geliyorum artık. Yalan olmasın bir gün oldu o da öncesinde turşu yemiştim :)
Tatlıyı çok severim hızlı kilo aldım diye hamilelik şekeri kesin çıkacak dedim o da çıkmadı ☺
Bebeğin de maşallahı var :)
sanırım hamilelikte demir değerleri düşer, benim yüksek çıkmıştıhatta buraya yazmıştım yüksek vs diye. Bir arkadaşımız maşallah demeye geldim demişti ☺
Şimdi aldığımız kilonun ne kadarı yağ bilmiyoruz, mutlaka yağlanmışımdır o kadar çikolata yemeye ama şu an dert edeceğim bir şey değil, doğumdan 1 2 ay sonra belli olur iç organlarımız mı yağlanmış yoksa kalan kilodan nefes mi alamıyoruz
İşte o zaman bakacaz çaresine
Oluşan Catlaklar geçiyor mu ben öyle kalıyor sanıyordumBende asiri asiri uykusuz buyuttum ama uykusuz kaldigim gecelerde sut olsun diye surekli biseyler yedim
Cok da hareket ettim yurudum ama yedigim yaktigima denk gelmis demek ki
Sonralari oglus emmeyi azalttikca bende de sut telasi gecince normale dondum.
Bizim normallesme sureci biraz uzun surdu sadece
Ama agir agir verince catlak falan kalmadi tesellim.
Bakalim bunda nasil olacak
Canım çok sevindim hadi gözün aydın kavuşmuşsun paşana. Güle güle sağlıkla büyüt evladını. Darısı başımıza inşallah. Sütü çok kafana takma stres yaparsan daha geç gelir. Bol bol emzir ve imkanın varsa göğsünü sağmaya çalış.Selam kızlar soran olmuş Evetdün sabah doğum yaptım kanamam cok fazla oldu bebekte kilolu diye sezeryan ile dünyaya geldi oğlum hastanedeyim şuan yarın taburcu Olcam süt gelmıyor oğlum ac kalıyor mama verdik bununla uğraşıyorum o yuzden pek giremedim süt olsun diye tasfiyelerinizi bekliyorum eve. Gecince yarın belki daha rahat ederim sütüm gelir inşallah dua edin bana inşallah sütüm gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?