2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hic dert etme sen kilo vermeye karar verdigin zaman gel ben sana diyet listemi haftalik yazar gonderirim bundan once uyguladigim... ama emzirme dönemind uygun olmayabilir,
Emzirirken gidersem onu da paylasirim bana haber verirsin
benim bu kadar kilo almamin bir sebebi de bak hic midem bulanmadi ve kusmadim cok hafif ic titremesi vardi sadece
Kayinvaliden sanirim manken fiziginde bu arada sormadan edemedim

Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsün insallah. Benim hemen gelmişti dogumdan sonra ama azdi yetmiyormus. 2 gun cok agladi. Stres yapmamaya calis cok etkiliyor diyorlar. Kilo sorunu vardi bebeginin. Sapmasini merak ettigim icin soruyorum. Kac kilo dogdu bebisin?

Oluşan Catlaklar geçiyor mu ben öyle kalıyor sanıyordum
Başıma gelene kadar bende öyle sanıyordum.
Zaten 30 kiloya rağmen sadece göbeğimde küçük izler olmuştu.
Tamamen kilo verince hiçbirsey kullanmadigim halde hiç iz kalmamıştı.
Bende geçmez sanıyordum vallahi, o yüzden de hiçbir çaba göstermedim, krem süreyim vs şeklinde.

17 gün oldu doğum yapalı lansioh falan da denedim ama seed marka daha çok etki etti. Ben birde pompayla sağdığım için uçlar perişan oluyor ama seed marka kremin baya etkisini gördüm
Günaydın kızlar göğüs ucu kremi almam gerekiyor hangi markayı önerirsiniz
Göğüs ucu kremi kadar göğüs kalkanı kullanmanızı tavsiye ederim. Bana da doktorum anestol kullan dedi ilk cocugumda silmeden emzirebildim ama diger ikisi kremin tadını alinca emmek istemedi silip emzirebilmistim. Tavsiye ederim. Garmastan pomad vs hic kâr etmedi.

Doğum yapan arkadaşlar hastane süreci nasıldı? Refakatçi ve ziyaretçi durumları, korona nedeniyle sıkıdır muhakkak ama ziyaretçi kabul ediyorlar mıydı? Refakatçiye izin verdiler mi?
Ben tıp fakültesinde doğum yaptım 1 refakatçi kabul ettiler ve ziyaretci asla almiyorlar esim bile yalvar yakar girdi. Ama gel gör ki hastanede tanidiklari olanlar resmen 1 odayi isgal ettiler, onlara karışan eden yoktu.

Gözün aydın , Allah bağışlasın
Sütün geç gelmesi olabiliyor , eve geçince rahat ortam sıcak duş , dinlenme ve bol su tüketimi ile gelecektir merak etme. Humana stiil tea bende artış sağlamıştı kızımda, kimide promalt işe yaramış. Bestlak damla var onuda bazı doktorlar veriyor, suyuna karıştırıp içiyorsun .

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Süt konusu benim de sıkıntım oldu damla damla geliyordu oğlum doymuyordu mama vermek zorunda kaldık 2 gün boyunca hem mama verdim hemde emzirdim sık sık 4. günde tamamen gelmeye başladı maşallah bol su içiyorum kimyonlu rezeneli çay içiyorum birde gelmese bile sık sık emzir çektikçe yavaş yavaş gelir

Benide uyku tutmuyorr puff. Sabah 10 da yatışım var , dinlenmem lazım ama nerde , heyecandan mahvoldum
Ayy yarın sabahmı doğuma gireceksin. Uyumamakta haklısın valla ben olsam bende uyuyamam heyecandan. Benimde az kaldı bide beni bi gece önceden yatıracak doktorum hastaneye sabahı zor ederim hastane odasında. Allah yardımcın olsun kazasız belasız kavuş bebişine inşallah. Bizide haberdar et güzel haberlerini bekliyoruz

Gözün aydın tatlım..Bir bayram şekeri de senden geldi:))
Sağlıklı,güzel ömrü olsun bebişinizin.

Süt konusunda bir sey diyemeyeceğim .Ben de bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum.Bebeğim günün yarısını mamayla geçiriyor.Sağligi yerinde olsun bu kuzuyu da böyle büyüyeceğim gibi görünüyor.
Burda, arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar ben de bir çoğunu uygulamaya çalışıyorum.

Benide uyku tutmuyorr puff. Sabah 10 da yatışım var , dinlenmem lazım ama nerde , heyecandan mahvoldum
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bnm sabah doğumum yok ama beni de tutmadı uyku herzamanki gibi aha gün ağardı sabah oldu 1-2 saat uyuyabiliyorum anca bakalım nolcak sonumuz...

Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bnm sabah doğumum yok ama beni de tutmadı uyku herzamanki gibi aha gün ağardı sabah oldu 1-2 saat uyuyabiliyorum anca bakalım nolcak sonumuz...
Bende aynıyım valla doğuma 13 gün var ama sabah 6-7 ye kadar uyku yok. Anca sakinleşti karnımdaki yaramaz. İşte yattım uyudum saat 6 yı geçecek tam dalacam derken wc seansları başlayacak. Öğlen 12-1 e kadar parça parça uyuyup kalkıcam. Ne olacak bu halimiz böyle bilmiyorum şaşırdım artık

Benim bebek kilosu hiç sapmadı 4520 gram dogdu cok sukur sağlığı yerın de doktor bile şaşırdı iyi ki sezeryan oldum dedım bebek kanalda sıkılabilirdi gercekten doktorları dınlmwk gerekiyor kan şekerini ölçüyorlar normal cıkıyor ama bebek iri oldugu icin doymuyor bıraz da sütüm az geliyor inşallah toplanır sütüm de bende rahat ederim yoksa gece hıc uyumuyorum sürekli ağlıyor

Öyle valla manken gibi denmez ama 44 yaşında 3 doğum yapmış biri icin gayet iyi kilosu. Kızı 1.50 ve 48 kilo filan. Cilizlar diyebilirim. Ben uzun ve kilolu olmasam da kendini gösteren biriyim yapı olarak. Karantina sürecinde dört kilo almış vereceğim diye aktar aktar gezip moringo çayı yok yeşil çay vs aradı gelinlere gelince hep bir olumsuzu konuşmak adet bunlarda heralde.
Doğumlar ini 15-21 yaş aralığında yapmış ne göbeği şişmiş ne hamilelik bilmiş. Zaten unutmuş hepsini çocuk yaşta olduğu için ama gel gör ki her konuda bilirkişi terziye elbise göndereceğim çok daralttirma önceki halin gibi içine giremezsin. Görümcem doğum günümde 40 beden pantolon almış doğumdan sonra giyersin diye git değiştir 42 filan al dedi yanımda giyemez dedi

Son düzenleme:
Ben tıp fakültesinde doğum yaptım 1 refakatçi kabul ettiler ve ziyaretci asla almiyorlar esim bile yalvar yakar girdi. Ama gel gör ki hastanede tanidiklari olanlar resmen 1 odayi isgal ettiler, onlara karışan eden yoktu.
Ben de gözümle gördüm muayene beklerken bir babayı içeri artık giremiyorsunuz diye uyardı güvenlik aradı içeriden bir doktoru geldi aldı götürdü doktor adamı eşinin odasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…