2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım masallah. Benim arkadasimin da olmustu da. 4250 dedi doktoru sezaryene aldi. Bebis sonra 3500 dogmus. O yuzden merak ettim. Bizim de bugun 8. Gunumuz. İlk 3 gun ilave mama verdik yetmedi sütüm.

Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün

Günaydın, 38+0 dan selam olsun dün geceye kadar kıp kıp kıp yerinde durmayan kızım gece ve sabah neredeyse hareketsiz, artık doğurmak istiyorum galiba. yanındayken koruyup kollama hissi daha Kolay değil mi doğuran sevgili anneler

11de nst ye gireceğim, haftada 1 e düşmüştü artık ama muayene olmayacağım sanırım. Böyle olan oldu mu aranızda?

Gunaydin canim, 37+2 deyiz.
35.haftadan beri, haftada bir nst+muayene seklinde gidiyoruz.

İlk gebelikte günü gelsin de bir an önce yanımda olsun istiyordum, ama bunda hamileliğe tekmelerine kıpırdamalarına doyamadım. Hamilelikle ilgili hayallerim vardı yapamadım pandemiden dolayı daha hamilelik fotoğrafım bile yok bugün çekticem eşime bir de başına gelecekleri bilince insan daha temkinli oluyor sanırım, gününü tamamlasın da öyle gelsin diyorum.Doğum Sonrası ayrı bir dünya ayrı bir alem

kızlar merhaba,
benim de normalde doğum tarihim 3 ağustostu ancak hiçbir belirti olmadı o zamana kadar. doktor randevum vardı baktı hiç açılma yok biraz daha bekleyelim istersen dedi. doktordan geldim akşamüzeri tuvalette bi baktım nişanım gelmiş sizce normal doğum başlar mı? benim artık hiç umudum kalmamıştı çocuğun normal şekilde geleceğine ilişkin

Canım masallah. Benim arkadasimin da olmustu da. 4250 dedi doktoru sezaryene aldi. Bebis sonra 3500 dogmus. O yuzden merak ettim. Bizim de bugun 8. Gunumuz. İlk 3 gun ilave mama verdik yetmedi sütüm.
Gunaydin canim mama olarak hangi mamayi almak lazim.. benim de henuz hicbir dogum belirtim yok sütüm gelmez diye dusunuyorum ilk basta
Benim de dün cok hareketsizdi kuzum neredeyse hastaneye gidecektim aksam kasilmalar olunca tamam dedim, gercekten insan anlayamiyor boyle
Pandemi hepimizi vurdu zaten, gönlümce yasayamadim valla cok sukur ki saglikliyiz diyorum da ilk hamilelik ne biliyim hevesler oluyor belki hic bir sey yapmayacaktik ama en azindan son bir tatil yapabilirdik bak

Tabiki nişan geldiyse normal başlayabilir canım, dr la konustun mu peki.

doktorla konuşmadım, suyun gelirse yada sancın olursa hastaneye gel demişti. internette nişan için net bişey yazmıyor gösterge değilse boşuna rahatsız etmiyim dedim adamı
Bence de doktoruna yaz canim yazabiliyorsan, benim doktorum sancin baslarsa, suyun gelirse ve kanaman olursa haber ver demisti

Aah ah benim de çok hayalim vardı, yine buna da şükür diyorum tabi. Nisan ayında iyice karamsardım, hoş şimdi de çok farklı değil ortalık ama daha bi umutluyum sonrası için

Aa ama fotoğraf önemli ya, hemmen çektirin 3 5 tane bebiş gelmeden

Kızımın ultrason fotoğrafı da yok, 16haftaya kadar var sonrasında yok. hiç bir kontrolde göstermedi yüzünü. Sonrasında diyecek çocuk abimi daha çok mu sevdiniz onun birsürü fotoğrafı var benim yok. Bu kontrolde gösterir diye dua ediyorum Eşim de gelirken çekti fotoğraflarımı, nst deyken de kamera kaydı aldık, biraz hatıra oluşturuyoruz

Hamileliğr 63 kilo ile basladim şuan 72 yim

Biz bayramdan önce fotografcıya gidip cekildik bir kac poz.
Evde de cekiliyorum.
Hatıra güzel ya, vallahi profosyonel albümler cok pahalı olmasa albüm yaptırırdım

Kızlar, malum hastanelere ziyaretçi gelmeyecek.
Eve de anneler babalar dışında bir süre misafir kabul etmeyeceğiz, en azından ortam biraz daha belirginleşene veya bebeğin kırkı çıkana kadar.
Yine de eşe dosta göndermek veya ileri tarihte de olsa ziyaretimize gelenlere vermek için kavanozda çikolata ve odasına asmak için kapı süsü yaptırdım. Çikolataları hastanede doktor ve hemşirelere dağıtmak üzere 10-15 tane götüreceğim ama kapı süsü konusunda kararsız kaldım. Acaba eşimle kendim için götürmeli ve asmalı mıyız yoksa taşımaya değmez mi karar veremedik.
Siz naptınız/ne yapacaksınız?

Canım ben kapı süsünü evde odasına astım.
Büyük zaten,boşa hastaneye tasıyıp da sonra bir de onu temizlemekle ugrasmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…