bence de canım hiç götürmene gerek yok hastanede fotoğraf çekimi yaptırmayacaksan :)Kızlar, malum hastanelere ziyaretçi gelmeyecek.
Eve de anneler babalar dışında bir süre misafir kabul etmeyeceğiz, en azından ortam biraz daha belirginleşene veya bebeğin kırkı çıkana kadar.
Yine de eşe dosta göndermek veya ileri tarihte de olsa ziyaretimize gelenlere vermek için kavanozda çikolata ve odasına asmak için kapı süsü yaptırdım. Çikolataları hastanede doktor ve hemşirelere dağıtmak üzere 10-15 tane götüreceğim ama kapı süsü konusunda kararsız kaldım. Acaba eşimle kendim için götürmeli ve asmalı mıyız yoksa taşımaya değmez mi karar veremedik.
Siz naptınız/ne yapacaksınız?
Sık sık emzirin zaten mideleri küçücük süt de sonradan geliyor stres yapmamalı ama malum hormonlarGözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Süt konusu benim de sıkıntım oldu damla damla geliyordu oğlum doymuyordu mama vermek zorunda kaldık 2 gün boyunca hem mama verdim hemde emzirdim sık sık 4. günde tamamen gelmeye başladı maşallahbol su içiyorum kimyonlu rezeneli çay içiyorum birde gelmese bile sık sık emzir çektikçe yavaş yavaş gelir
Kızlar kiloyu hiç takmayın gidiyo merak etmeyin62 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim şuan 65 im bugün 5. günümüz hastaneden çıktığımdan beridir herşey yiyorum süt olsun diye ona rağmen 8 kilo gitmiş bile 3 kilom kalmış doğumdan önceki kiloma ama büyük ihtimalle daha fazlasını da verebilirim gibi inşallah
Allah analı babalı büyütsün. süt gelir telaş etmeyin herşey zamanla olup gidiyor.Benim bebek kilosu hiç sapmadı 4520 gram dogdu cok sukur sağlığı yerın de doktor bile şaşırdı iyi ki sezeryan oldum dedım bebek kanalda sıkılabilirdi gercekten doktorları dınlmwk gerekiyor kan şekerini ölçüyorlar normal cıkıyor ama bebek iri oldugu icin doymuyor bıraz da sütüm az geliyor inşallah toplanır sütüm de bende rahat ederim yoksa gece hıc uyumuyorum sürekli ağlıyor
Doktor çatı muayenesini yaptıktan sonramı geldi nişanın. Çünkü çatı muayenesinden sonra kan gelebiliyor. Belkide odur gelen nişan değildirkızlar merhaba,
benim de normalde doğum tarihim 3 ağustostu ancak hiçbir belirti olmadı o zamana kadar. doktor randevum vardı baktı hiç açılma yok biraz daha bekleyelim istersen dedi. doktordan geldim akşamüzeri tuvalette bi baktım nişanım gelmiş sizce normal doğum başlar mı? benim artık hiç umudum kalmamıştı çocuğun normal şekilde geleceğine ilişkin
çok güzel bir şey duymuştum bir emziren anneden :) hatta şey'di sanırım, Ümit Erdim var ya onun eşi idi diye hatırlıyorum yalan olmasın...doğum sonrası güzel veriliyor da emzirme döneminde süt olsun diye abartınca doğum kilosu bile geçilebiliyor maalesef benim ilkinde öyle olmuştu ama bunda akıllandım doğum sonrası da sağlıklı beslenmeye devam, milleti dinlemiycem yediklerim bana kilo yaptı çünkü sütümü etkilemedi
Sezeryanı siz mi istediniz ?Kontrolden çıktık ancak 2500gr olmuş kızım, bu da minnak olacakmış. Nst de güzel dedi, sezaryen günü için de 20 si dedi, 39+2 olacak, yine de kan tahlillerini yaptırdık bir sürpriz olursa diye. Çok az kaldı, heyecan dorukta
sağol tatlım hemşireler mi öneriyor biz mi alıyoruz hiç bir fikrim yokAllah analı babalı büyütsün. süt gelir telaş etmeyin herşey zamanla olup gidiyor.
esmeralda5 biz tavsiye üzerine mama olarak evolvia aldık.
Benimde ilk 2 gün gelmedi. Bir avuç kayısı kurusu 1 avuç hurma 4 5 tane de kuru inciri kaynat blendırdan çek iç 1 2 bardak Allahın izniyle 1 saate geliyorSelam kızlar soran olmuş Evetdün sabah doğum yaptım kanamam cok fazla oldu bebekte kilolu diye sezeryan ile dünyaya geldi oğlum hastanedeyim şuan yarın taburcu Olcam süt gelmıyor oğlum ac kalıyor mama verdik bununla uğraşıyorum o yuzden pek giremedim süt olsun diye tasfiyelerinizi bekliyorum eve. Gecince yarın belki daha rahat ederim sütüm gelir inşallah dua edin bana inşallah sütüm gelir
Benim ilk doğumum sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak. İlk doğum 38+6 da olmuştu, buna 39+2 dedik , sanki geç olur mu dedim ama bebeğin pek acelesi yok gibi. Hem zayıf bebeğim ne kadar durursa o kadar iyi diyorum.Sezeryanı siz mi istediniz ?
Benim bebişte de hiç doğum belirtisi yok Perşembe günü kontrolüm var bu gidişle Doktordan sezeryan talep edeceğim gibi...
Gerçi ona kalsa 40+10 bekleyelim ama beklemek istemiyorum suni sancı falan
Biz kapı süsünü götüreceğiz, kimse için değil, kendimiz için hoşluk olsun diyeKızlar, malum hastanelere ziyaretçi gelmeyecek.
Eve de anneler babalar dışında bir süre misafir kabul etmeyeceğiz, en azından ortam biraz daha belirginleşene veya bebeğin kırkı çıkana kadar.
Yine de eşe dosta göndermek veya ileri tarihte de olsa ziyaretimize gelenlere vermek için kavanozda çikolata ve odasına asmak için kapı süsü yaptırdım. Çikolataları hastanede doktor ve hemşirelere dağıtmak üzere 10-15 tane götüreceğim ama kapı süsü konusunda kararsız kaldım. Acaba eşimle kendim için götürmeli ve asmalı mıyız yoksa taşımaya değmez mi karar veremedik.
Siz naptınız/ne yapacaksınız?
biz bebeği olan bir arkadaşımızdan tavsiye aldık kaç numara olacağını hemşirelere sorduk. Hiç sarılık olmadık şükür bence bulunmalı kullanılmayacak olsa bile.sağol tatlım hemşireler mi öneriyor biz mi alıyoruz hiç bir fikrim yok
Geçmiş olsun. Artıl son haftalar bunları sık sık yaşayacağız galiba. Rabbim yardımcımız olsun. Zamanında gelirler inşallahben hiç bukadar rahatsız bi gece geçirmemiştim hamileliğimin başından bu yana.. eşim hastaneye gidelim dedikçe yok gidemem dedim.. malum bayram tatili dr lar bile tam takır çalışmıyo kızım azcık daha sabretse yarın randevum var.. bu sefer kendi sancımla kolayca olur inş. sümmessebile yesserah okuyorum süreklii.. Allahım hepimizi bu yoldan kolaylıkla kurtarsın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Haber ver yetişirim dicrm ama körler sağırlar birbirini ağırlar muhabbetine dönerEşim göreve gitti yarın akşam gelecek, annemler yolda akşama burda olurlar ins, nöbet devir teslimşu 5 saat içinde dogurmazsam tamamdır
Ayy bacım sen daha tasinmadim mi , annemler geldi dün akşam sağolasın Ankara girişinde kaza olmuş baya geç geldiler ama geldiler şükür. Eşimde de bgn dönüyor zaten, smdi doğuruyor desem yetişecek zaten ,Haber ver yetişirim dicrm ama körler sağırlar birbirini ağırlar muhabbetine döner
Ben de bugün taşınıyorum yerde miyim gökte mi belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?