2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bence de canım hiç götürmene gerek yok hastanede fotoğraf çekimi yaptırmayacaksan :)

Kızlar kiloyu hiç takmayın gidiyo merak etmeyin 62 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim şuan 65 im bugün 5. günümüz hastaneden çıktığımdan beridir herşey yiyorum süt olsun diye ona rağmen 8 kilo gitmiş bile 3 kilom kalmış doğumdan önceki kiloma ama büyük ihtimalle daha fazlasını da verebilirim gibi inşallah

Sık sık emzirin zaten mideleri küçücük süt de sonradan geliyor stres yapmamalı ama malum hormonlar ben kızımda az az mama verdim hastane de evde ilk zamanlar sonradan çok şükür bol bol sütüm oldu 22-23 ay emzirdim. Meme başları kocaman bebek ağızı küçük oluyor yavrular zor alabiliyorlar.Bir de emzirdiğinizi eş dost pek görmesin inananın herkes güzel gözle bakmayabiliyor nazar olabiliyor kızım ilk geldiğinde saldırdı acıkmış yavrum oda dolu tabi aaaa nasıl tuttu falanca tutamadıydı falan başladılar veeee sonunda ben 2-3 ay meme tutturmaya çalıştım

doğum sonrası güzel veriliyor da emzirme döneminde süt olsun diye abartınca doğum kilosu bile geçilebiliyor maalesef benim ilkinde öyle olmuştu ama bunda akıllandım doğum sonrası da sağlıklı beslenmeye devam, milleti dinlemiycem yediklerim bana kilo yaptı çünkü sütümü etkilemedi

Allah analı babalı büyütsün. süt gelir telaş etmeyin herşey zamanla olup gidiyor.

esmeralda5 biz tavsiye üzerine mama olarak evolvia aldık.

Kontrolden çıktık ancak 2500gr olmuş kızım, bu da minnak olacakmış. Nst de güzel dedi, sezaryen günü için de 20 si dedi, 39+2 olacak, yine de kan tahlillerini yaptırdık bir sürpriz olursa diye. Çok az kaldı, heyecan dorukta

Doktor çatı muayenesini yaptıktan sonramı geldi nişanın. Çünkü çatı muayenesinden sonra kan gelebiliyor. Belkide odur gelen nişan değildir

çok güzel bir şey duymuştum bir emziren anneden :) hatta şey'di sanırım, Ümit Erdim var ya onun eşi idi diye hatırlıyorum yalan olmasın...
Doktoru demiş ki, Süt yapacak en güzel şey su'dur...

Kendini süt tozu gibi düşün ne kadar çok su içersen o kadar süt olur

çok mantıklı geldi bana da

Sezeryanı siz mi istediniz ?
Benim bebişte de hiç doğum belirtisi yok Perşembe günü kontrolüm var bu gidişle Doktordan sezeryan talep edeceğim gibi...

Gerçi ona kalsa 40+10 bekleyelim ama beklemek istemiyorum suni sancı falan

Benimde ilk 2 gün gelmedi. Bir avuç kayısı kurusu 1 avuç hurma 4 5 tane de kuru inciri kaynat blendırdan çek iç 1 2 bardak Allahın izniyle 1 saate geliyor

Benim ilk doğumum sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak. İlk doğum 38+6 da olmuştu, buna 39+2 dedik , sanki geç olur mu dedim ama bebeğin pek acelesi yok gibi. Hem zayıf bebeğim ne kadar durursa o kadar iyi diyorum.

Biz kapı süsünü götüreceğiz, kimse için değil, kendimiz için hoşluk olsun diye

sağol tatlım hemşireler mi öneriyor biz mi alıyoruz hiç bir fikrim yok
biz bebeği olan bir arkadaşımızdan tavsiye aldık kaç numara olacağını hemşirelere sorduk. Hiç sarılık olmadık şükür bence bulunmalı kullanılmayacak olsa bile.

Geçmiş olsun. Artıl son haftalar bunları sık sık yaşayacağız galiba. Rabbim yardımcımız olsun. Zamanında gelirler inşallah

Eşim göreve gitti yarın akşam gelecek, annemler yolda akşama burda olurlar ins, nöbet devir teslim şu 5 saat içinde dogurmazsam tamamdır
Haber ver yetişirim dicrm ama körler sağırlar birbirini ağırlar muhabbetine döner
Ben de bugün taşınıyorum yerde miyim gökte mi belli değil

Haber ver yetişirim dicrm ama körler sağırlar birbirini ağırlar muhabbetine döner
Ben de bugün taşınıyorum yerde miyim gökte mi belli değil
Ayy bacım sen daha tasinmadim mi , annemler geldi dün akşam sağolasın Ankara girişinde kaza olmuş baya geç geldiler ama geldiler şükür. Eşimde de bgn dönüyor zaten, smdi doğuruyor desem yetişecek zaten , sana yardım edecek kim var , komşu oluyon di mi bana. Bnmde bgn tam 1 ay oldu taşınali o stresi atlattım ya aylarca ev kolili oturdum ya. Sende yorma kendini yavaş yavas olur herşey yatağın hazır olsn, bebeğin beşiğini kur gerisi çok da önemli değil kolay gelsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…