çok şükür gelmeye başladıSık sık emzirin zaten mideleri küçücük süt de sonradan geliyor stres yapmamalı ama malum hormonlarben kızımda az az mama verdim hastane de evde ilk zamanlar sonradan çok şükür bol bol sütüm oldu 22-23 ay emzirdim. Meme başları kocaman bebek ağızı küçük oluyor yavrular zor alabiliyorlar.Bir de emzirdiğinizi eş dost pek görmesin inananın herkes güzel gözle bakmayabiliyor nazar olabiliyor kızım ilk geldiğinde saldırdı acıkmış yavrum oda dolu tabi aaaa nasıl tuttu falanca tutamadıydı falan başladılar veeee sonunda ben 2-3 ay meme tutturmaya çalıştım
Gözün aydın. Ben küçük kızımda normal doğum olmasına rağmen 3 gün sonra uğraşa uğraşa sütü getirmiştim artık sıcak kompleksler, soğanlar, bulgur pilavı, hoşaf. Bir de süt için damla varmış galiba onu öneriyorlar.Selam kızlar soran olmuş Evetdün sabah doğum yaptım kanamam cok fazla oldu bebekte kilolu diye sezeryan ile dünyaya geldi oğlum hastanedeyim şuan yarın taburcu Olcam süt gelmıyor oğlum ac kalıyor mama verdik bununla uğraşıyorum o yuzden pek giremedim süt olsun diye tasfiyelerinizi bekliyorum eve. Gecince yarın belki daha rahat ederim sütüm gelir inşallah dua edin bana inşallah sütüm gelir
ilk doğumumda da hamile kaldığım kilonun altına düşmüştüm süt olsun diye yedim de almadımdoğum sonrası güzel veriliyor da emzirme döneminde süt olsun diye abartınca doğum kilosu bile geçilebiliyor maalesef benim ilkinde öyle olmuştu ama bunda akıllandım doğum sonrası da sağlıklı beslenmeye devam, milleti dinlemiycem yediklerim bana kilo yaptı çünkü sütümü etkilemedi
oo Temmuz annesi olmuş sen de, sağlıkla huzurla büyüt bebeğini inşallah, nasılsın ?Merhaba kızlar 28 temmuzda ben de doğum yaptım. Telaştan giremedim bir türlü. Doğum yapan diğer arladaşlara da hayırlı olması dileklerimi iletiyorum
Doğum takvimi normalde 40 haftayı baz alıyor ama 42 ye kadar vakti var normalde. Nişanınız geldiyse hastaneye gitmenizi öneririm doğum başlamıştır diye düşünüyorum. Hemen gerçekleşmiyor sanırım ama kişiye göre değişiyor bu süreç. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahkızlar merhaba,
benim de normalde doğum tarihim 3 ağustostu ancak hiçbir belirti olmadı o zamana kadar. doktor randevum vardı baktı hiç açılma yok biraz daha bekleyelim istersen dedi. doktordan geldim akşamüzeri tuvalette bi baktım nişanım gelmiş sizce normal doğum başlar mı? benim artık hiç umudum kalmamıştı çocuğun normal şekilde geleceğine ilişkin
Gözün aydın geç de olsa gelmişler olsun. Rahatlamışsındır.Ayy bacım sen daha tasinmadim mi , annemler geldi dün akşam sağolasın Ankara girişinde kaza olmuş baya geç geldiler ama geldiler şükür. Eşimde de bgn dönüyor zaten, smdi doğuruyor desem yetişecek zaten ,sana yardım edecek kim var , komşu oluyon di mi bana. Bnmde bgn tam 1 ay oldu taşınali o stresi atlattım ya aylarca ev kolili oturdum ya. Sende yorma kendini yavaş yavas olur herşey yatağın hazır olsn, bebeğin beşiğini kur gerisi çok da önemli değil kolay gelsn
Ajitasyonun kralıGözün aydın geç de olsa gelmişler olsun. Rahatlamışsındır.
Ayy bugün inşallah taşınıyorum. Şu an eşyaları taşıyorlar. Ben iki hareket etsem ağrım oluyo diye kayınvalidemde oturuyorum. ben de diyorum yataklarımız beşiğimiz hazır olsun gerisini bir şekilde hallederiz yavaş yavaş. Benim aksi gibi annemler memlekette, ablam da eşinin yıllık izni dolayısıyla memleketlerine gittiler, diğer kuzenler de yakın akraba düğünü için memlekete gidiyo. Tamam diyorum hepiniz gidin ben sıcak su, temiz çarşaf bi köşede doğururum, göbek bağını da taşla keserimvaktini beklesin de herkes dönmüş olsun diye dua ediyorum.
Haber et doğururken bı koşu gelem beraber keselim kordonuGözün aydın geç de olsa gelmişler olsun. Rahatlamışsındır.
Ayy bugün inşallah taşınıyorum. Şu an eşyaları taşıyorlar. Ben iki hareket etsem ağrım oluyo diye kayınvalidemde oturuyorum. ben de diyorum yataklarımız beşiğimiz hazır olsun gerisini bir şekilde hallederiz yavaş yavaş. Benim aksi gibi annemler memlekette, ablam da eşinin yıllık izni dolayısıyla memleketlerine gittiler, diğer kuzenler de yakın akraba düğünü için memlekete gidiyo. Tamam diyorum hepiniz gidin ben sıcak su, temiz çarşaf bi köşede doğururum, göbek bağını da taşla keserimvaktini beklesin de herkes dönmüş olsun diye dua ediyorum.
Ama yemedilerAjitasyonun kralı
Artık ikimiz bir arada kime niyet kime kısmet olursa şaşırmamHaber et doğururken bı koşu gelem beraber keselim kordonu ☺ şaka bı yana sağlıkla zamanında gelsinler, bugünü atlat de ne zaman doğarsa doğsun, herşey hallolur...
Pek yencek gibi atmamışsın ondandırAma yemediler
Sanırım biraz da güçlü duruşun ve imkan genişliğinin etkisi. Sen yaparsın bi şey olmaz her yer hastane ne de olsa. Biraz da yalancı çobana döndüm. Dün kolileme yaparken kuzenler yardıma geldi. Ayağa kalktığımda kim ıslattı burayı, su mu döküldü derken derken inanmamaya başladılarPek yencek gibi atmamışsın ondandıraz daha usturuplu ataydın
Mrb ikiz anneleri insallah bebişlerinizi saglikla kucaginiza almişsinizdir
Size bi sorum olcak bebişler kacinci haftada dogdu bende ikiz annesi olacam şuan 32 haftadayim şuan bi sıkınti yok ama ikiz gebelik risklidir ne zaman gelecegi belli olmaz agustos sonu dogum yapma ihtimalim var
@Endoplazmik_garipbikulum @Elifsaresm @Senan @Masi23 @ikiz ikiz @Sanem1kaya
Thistle @beklenenmucize @domatesli @Ymrv @pinar0208 @Anya Mamedova @baykamer @sadehayatt06
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınMerhaba kızlar 28 temmuzda ben de doğum yaptım. Telaştan giremedim bir türlü. Doğum yapan diğer arladaşlara da hayırlı olması dileklerimi iletiyorum
Doktor verdi bana aptamil 1 toz olan. Onu aldım ben de. Benim de yoktu hiç belirti. Herkes htta karnin yukarda daha dogurmazsin falan diyordu. Cok rahat eğilip kalkabiliyordum. Son zamanlar egilip kalkamaman lazm yok cocuk bacaklarinin arasina baski yapar falan diyolardi. 38+6 da nisanim geldi. Sanci yok. Su yok. Dogum baslamis ama.Gunaydin canim mama olarak hangi mamayi almak lazim.. benim de henuz hicbir dogum belirtim yok sütüm gelmez diye dusunuyorum ilk basta
Benim de dün cok hareketsizdi kuzum neredeyse hastaneye gidecektim aksam kasilmalar olunca tamam dedim, gercekten insan anlayamiyor boyle
Pandemi hepimizi vurdu zaten, gönlümce yasayamadim valla cok sukur ki saglikliyiz diyorum da ilk hamilelik ne biliyim hevesler oluyorbelki hic bir sey yapmayacaktik ama en azindan son bir tatil yapabilirdik bak
benim de öyle sürekli herkes midemden aşağı kaç parmak inmiş karnım diye bakıyorDoktor verdi bana aptamil 1 toz olan. Onu aldım ben de. Benim de yoktu hiç belirti. Herkes htta karnin yukarda daha dogurmazsin falan diyordu. Cok rahat eğilip kalkabiliyordum. Son zamanlar egilip kalkamaman lazm yok cocuk bacaklarinin arasina baski yapar falan diyolardi. 38+6 da nisanim geldi. Sanci yok. Su yok. Dogum baslamis ama.
Boşver takılma herkes bisey soyluyor da asil dogumdan sonra her kafadan ses cikmaya basliyor. Cocugunu da alip evi terketmek istiyor insanbenim de öyle sürekli herkes midemden aşağı kaç parmak inmiş karnım diye bakıyor
kız biz doktora boşuna para veriyoruz bak hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?