2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba. Epey sut muhabbeti olmus. Sutun yediklerimizle birebir baglantili oldugunu dusunmuyorum. Dengeli beslenmek ve yeteri kadar su iciyor olmak elbette onemlidir (ayni hamilelikte de oldugu gibi ) ama sut olsun diye ekstra bir seyler yemeyi dusunmuyorum. Bikmadan usanmadan emzirmek, sutunu sagmak yeterli olur diye dusunuyorum. Vücuduna guvenmek ve endiselenmemek lazim diyorlar. Su an icin bu sekilde dusunuyorum. Gorucez ileride.

çok şükür gelmeye başladı nazara bende inanırım çok yaşadım çünkü öyle şeyler inşallah bi sıkıntı olmaz da güzelce emer büyürler yavrucaklarımız

Gözün aydın. Ben küçük kızımda normal doğum olmasına rağmen 3 gün sonra uğraşa uğraşa sütü getirmiştim artık sıcak kompleksler, soğanlar, bulgur pilavı, hoşaf. Bir de süt için damla varmış galiba onu öneriyorlar.

ilk doğumumda da hamile kaldığım kilonun altına düşmüştüm süt olsun diye yedim de almadım ama oğlum 1 yaşında emmeyi bıraktı ondan sonra çok almıştım

Doğum takvimi normalde 40 haftayı baz alıyor ama 42 ye kadar vakti var normalde. Nişanınız geldiyse hastaneye gitmenizi öneririm doğum başlamıştır diye düşünüyorum. Hemen gerçekleşmiyor sanırım ama kişiye göre değişiyor bu süreç. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Gözün aydın geç de olsa gelmişler olsun. Rahatlamışsındır.
Ayy bugün inşallah taşınıyorum. Şu an eşyaları taşıyorlar. Ben iki hareket etsem ağrım oluyo diye kayınvalidemde oturuyorum. ben de diyorum yataklarımız beşiğimiz hazır olsun gerisini bir şekilde hallederiz yavaş yavaş. Benim aksi gibi annemler memlekette, ablam da eşinin yıllık izni dolayısıyla memleketlerine gittiler, diğer kuzenler de yakın akraba düğünü için memlekete gidiyo. Tamam diyorum hepiniz gidin ben sıcak su, temiz çarşaf bi köşede doğururum, göbek bağını da taşla keserim vaktini beklesin de herkes dönmüş olsun diye dua ediyorum.

Ajitasyonun kralı

Haber et doğururken bı koşu gelem beraber keselim kordonu şaka bı yana sağlıkla zamanında gelsinler, bugünü atlat de ne zaman doğarsa doğsun, herşey hallolur...

Haber et doğururken bı koşu gelem beraber keselim kordonu ☺ şaka bı yana sağlıkla zamanında gelsinler, bugünü atlat de ne zaman doğarsa doğsun, herşey hallolur...
Artık ikimiz bir arada kime niyet kime kısmet olursa şaşırmam evet bugünü atlatayım diye bekliyorum artık gerisi bir şekilde olacak artık

Pek yencek gibi atmamışsın ondandır az daha usturuplu ataydın
Sanırım biraz da güçlü duruşun ve imkan genişliğinin etkisi. Sen yaparsın bi şey olmaz her yer hastane ne de olsa. Biraz da yalancı çobana döndüm. Dün kolileme yaparken kuzenler yardıma geldi. Ayağa kalktığımda kim ıslattı burayı, su mu döküldü derken derken inanmamaya başladılar kendim ettim

Az önce kontrolden geldim, biri 2500 biri 2600 gram olmuş koca danaların. 1.53 boyunda bi şeyim ama taşıyorum çok şükür yine de fazla hareket etmemeye çalışıyorum erken gelmesinler diye. Doktorum 37. haftayı tamamlayınca alalım diyor, zaten daha uzun durunca ikizler strese giriyormuş galiba, öyle okumuştum. İki hafta sonra doğum var yani

Doktor verdi bana aptamil 1 toz olan. Onu aldım ben de. Benim de yoktu hiç belirti. Herkes htta karnin yukarda daha dogurmazsin falan diyordu. Cok rahat eğilip kalkabiliyordum. Son zamanlar egilip kalkamaman lazm yok cocuk bacaklarinin arasina baski yapar falan diyolardi. 38+6 da nisanim geldi. Sanci yok. Su yok. Dogum baslamis ama.

benim de öyle sürekli herkes midemden aşağı kaç parmak inmiş karnım diye bakıyor

kız biz doktora boşuna para veriyoruz bak hahahahaha

benim de öyle sürekli herkes midemden aşağı kaç parmak inmiş karnım diye bakıyor

kız biz doktora boşuna para veriyoruz bak hahahahaha
Boşver takılma herkes bisey soyluyor da asil dogumdan sonra her kafadan ses cikmaya basliyor. Cocugunu da alip evi terketmek istiyor insan neyse su kirki ciksin da rahatlicaz gibi biraz daha. Stres yapmamaya çalış. Benm
Dogmdan once 2 aksam
Hafif sancm vardi. Bu hftasonu dogurcam
Ben demistm aksam 2 saate yakin yuruyus yaptm. Pilates topuyla hareket yaptm falan ertesi sabah nisanim geldi zaten. Etkisi oldu mu
Bilmiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…