2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Maşallah insallah saglikla kucagina almak nasip olur ben cok zorlaniyorum insallah sizin haftaniza gelebilirim
Bende saglik ocagindan geldim tansiyonum 14/10 cikti yuksek buldu arti odemimde var yarin kesin acile git dediler
Sende tansiyon sorunu var mi yada odemin cnm

Cati muayenesinden sonra kahverengi gibi lekelenme olmustu bende. Nisanim ama once kipkirmizi geldi bildigin kan gibi. Bnce de doktorunu aramalisin. Benm de sancim yoktu suyum gelmedi ama burda arkadaslar hep
Doktorunu ara dedi. Ben de ilk basta senin gibi dusunmustm. Hastaneye gittim aksam. Kanla birlikte suyum da siziyormus.

Gelirsin inşallah ya, olumlu düşün hep. Tansiyon yüksekmiş senin evet, benim 10/7, 11/7 genelde. Arada yükseldiğinde de 12/8 gördüm en çok. İhmal etme bence de acile git hemen. Ödem var bende, el ve ayaklarım çok şişti. Dolma parmaklarla yazarken çok zorlanıyorum geçen hafta bi anda çok arttı ödemim de bu hafta hafifledi yine neyse ki. Tuzlu da yemiyorum ama yaz aylarında ve ikiz hamilelikte çok olurmuş ödem, katlanıcaz artık.

biraz yüksekmiş canım tansiyonun, tansiyonun yükselir ödemin artarsa mutlaka doktora gitmen gerekiyor..
Gebelik zehirlenmesine işaret oluyor çok dikkat et aman...

Hahah bizde de durum aynı, annem sürekli karnın inmiş karnın çıkmış, psişik gibi ben de aynada bakıyorum artık devamlı
hahaha sorma sorma bende ay evet indi ya oturduğum yerden kalkarken çok baskı hissetmiyordum bak şimdi orası dolu dolu geliyor diyorum
geçen hafta doktora gittim bebek kanala bile girmemişti

Bnm her yerim şişmiş tuzu azaltmama ragmen
Bnmki hafiflemiyorda gittikce daha beter oluyo

Evet saglik ocagi oyuzden beni sevk etti acile yarin git dedi odemim de baya var bakalim doktor ne dicek yarin
benim bir gün ödemim oldu, bir gün sadece o da turşu yemiştim nedense hiç düşünmedim ufacık bir turşudan o kadar ödem olacağını tam da o gün doktora gittiğim gündü...
Valla bir kızdı bir kızdı...

Ekmekte bile tuz var tuzsuz ekmek yiceksin dedi,
Zeytin peynir falan hepsi suda duracak dedi

Son haftalarda normal ama sende tansiyon da olduğu için olur öyle diyemiyorum. Mümkünse bugün git acile canım
Valla benim odem 26 haftadan beri var ilk basta sadace ayagimda vardi simdi heryerimde oluşmuş artik tuzsuz yiyorum yemwklerimi ama hic tat alamiyorum yemekten

Hamilelikte biraz ödem bende de vardı. Ama doğumdan sınra daha fena oldu.Sezeryan sonrası ödem gitmesi için ne yaptınız peki?
Bnm 2. Doğumda çok oldu ayakalaeim davul gibi 10-15 güne anca geçti. Bol su ve duvara dikip yatıyordum brz gün icinde

Doktor çatı muayenesini yaptıktan sonramı geldi nişanın. Çünkü çatı muayenesinden sonra kan gelebiliyor. Belkide odur gelen nişan değildir
evet canım çatı muayenesinden sonra geldi ama kanlı değildi, mukus tıkacı denilen sümüksü yapıda akıntıydı. Doktor mu yerinden oynattı acaba diye ben de düşünmedim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…