2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar 38+0ım. Gündüzleri bebeek çok az hareket ediyor. Sizlerin de bu durumu oluyor mu? saat 12 den beri çok az oynadı bu saate kadar. endişe etmeli miyim?

Kızlar 38+0ım. Gündüzleri bebeek çok az hareket ediyor. Sizlerin de bu durumu oluyor mu? saat 12 den beri çok az oynadı bu saate kadar. endişe etmeli miyim?
Canım kafası kanala girmişse belki ondandır hareket edecek yeri azaldı illa ki,hiç hissetmezsen için rahat etsin tabi dr git yinede

İzlediğim bir ebe videosunda gebelik şekeri yoksa biraz tatlı yiyip solunuza yatın bir saat boyunca 10 hareket saymalısınıx diyordu.

karnın bir tarafını şişirmesi belli bi süre için hareket sayılıyor mu?
Hareket sekli degisiyor son haftalarda. Dediginiz gibi surtunme seklinde bir bir yana gidiyor bir diger yana. Karnin bir kismini sisirmesi de hareket. Hareket sekli değişir ama hareket sayisi ayni kalmali.

Kızlar ilk kızımda düşük kiloluydu ama emmek istiyordu sürekli .bu bebeğim uyumak istiyor memeyi bir-iki anca çekiyor dogardogmaz.uykuya bukadar duskun olması normal mi acaba
Canim en az 2 saatte bir 15 dk beslemeye calis derim.
Oglum da oyleydi, sarilik olmustu, ilk gunler uyandirip beslemek lazimdiye biliyorum.

kızlar dün yazmıştım nişanım gelmişti diye, doktora yazdım kontrole çağırdı. Gittim muayeneye hiç açılma yok dedi beklemeye devam
Canım dediğim gibi büyük ihtimalle çatı muayenesi olduğun için kan gelmiş nişan değil o. Ama yinede iyi yapmışsın doktora gitmekle. Acele etme bekle bakalım zaten nişansa 1-2 güne kadar tekrar sancı yapar açılma olur suyun gelir yada kanaman devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…