2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar ilk kızımda düşük kiloluydu ama emmek istiyordu sürekli .bu bebeğim uyumak istiyor memeyi bir-iki anca çekiyor dogardogmaz.uykuya bukadar duskun olması normal mi acaba
Kan şekeri düşük olduğu icin halsiz düşüyor olabilir satılığa neden olmasın diye sürekli emzirin ememiyorsa sagip verin en kötü ihtimalle birkaç kaşık mama takviyesi yapabilirsiniz veya şırınga ile bence.

Merhaba kızlar, ben oğluşu 38+4 de kucağıma aldım şükürler olsun. Darısı sizlerin başına. Sezeryan olduğu için doğumum henüz tam toparlanamadım inş bikaç güne toparlanırım.
Gözünaydın canım, sağlık ve huzurla büyüt inşallah
İnşallah sen de kısa sürede toparlarsın

Günayydin
Bugun 38+5 . Sanki onceden daha cok belirtim vardi. Pilates, squat yapiyorum, evde oturdugumda yok pek ama. Arada giren agri disinda belirti yook. Kontrol yarin bakalim.
Birde cok acikiyorum ama sekerden dolayi diyeti de bozmak istemiyorum

Canım tebrik ederim gözün aydın. Saglikla sihhatle buyut insallah

Merhaba kızlar, ben oğluşu 38+4 de kucağıma aldım şükürler olsun. Darısı sizlerin başına. Sezeryan olduğu için doğumum henüz tam toparlanamadım inş bikaç güne toparlanırım.
Çok tebrik ederim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar ilk kızımda düşük kiloluydu ama emmek istiyordu sürekli .bu bebeğim uyumak istiyor memeyi bir-iki anca çekiyor dogardogmaz.uykuya bukadar duskun olması normal mi acaba
Benim oğlum da düşük kiloluydu ve o da çok uyuyordu, zorla iki saatte bir besliyorduk. Küçük oldukları için de çenesi kuvvetli değildi bizimkinin ilk günler emememişti, süt de yoktu. Şırıngayla mama vermişti hemşireler. Mutlaka iki saatte bir besleyin, ilk bir ay kan şekerini ayarlayamıyorlarmış o yüzden gece gündüz demeden zorla uyandırarak beslenmişti bize doktorumuz. Altını açın, ayaklarını hafif çimdikleyin, huzurunu bozun yaramazın

Çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün minnoş

36+5 ten selamlar
Bugun muaynemiz var, nst olucak ve planli sezeryandan dolayi ameliyat tahlilleri
Canım günaydın inşallah hayırlı haberler alırsın doktordan.. bende dün gittim ultrasonda 37+2 çıktım kendi hesabıma göre 36+3 üm kilosu da 3200 çıktı bana çok kilo almış gibi geldi bakalım sana ne diyecek mutlaka yaz

Hayırlı olsun ömrü hayırlı uzun, bahtı açık olsun kaç kilo doğdu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…