2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
benim 34 haftada sancılarım başladı durdurdular 3 hafta dayanabildi miniğim 37 haftada suyum geldi ama bu sefer de nst de sancı çıkmıyordu su gelmeye devam edince ve açıklık ilerlemeyince korktular su biter de bebek tehlikeye girer diye suni sancı verdiler ve doğum oldu

Sağlıkla büyütün inşallah
Doktorum durdurmaya gerek yok doğum olsa da bebek için şuan riskli değil dedi bakalım takip edecegiz

bende nst girdim. bir ara 40a kadar çıktı, ama 3-4 saniye sonra geri 10a falan düştü. ve hiçirşey hissetmedim.

acaba kaç çıkması sancı var demek oluyor ? ve çıkan degerde belli bir süre kalması mı gerekiyor ? yoksa anlık deger yükseliyor ve sonra hemen düşüyor mu ?

Once hayirlisi diyelim canim.
Ama zorlu bir surec degil.
Yani bir daha gerekse seve seve suni alir da, sezaryen istemem tercih durumum olsa.
Sanci sancidir iste suni dogal hepsi ayni
Saglikla olsun insallah, hic vesvese yapma canim

80-100 çıkması lazım. Bnmde 20 lerdeydi hep ama hiç hareketli değildi ztn. Hareket ve kasılma.olunca 60-70-100 lere cikar

Evet yaptım. Minik kuşum geldi.bizimde meme emme sıkıntısı var çok sevmiyor emmeyi mamayı da zor alıyor inallah yarın açılır biraz.kilosu 2750 .
Gözün aydın rabbim anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Merhaba kızlar, ben oğluşu 38+4 de kucağıma aldım şükürler olsun. Darısı sizlerin başına. Sezeryan olduğu için doğumum henüz tam toparlanamadım inş bikaç güne toparlanırım.
Canım çok sevindim gözun aydin ilk zamandan beri beraberdik çok şükür hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarimiza aldık rabbim anali babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

Teşekkür ederim canım. Amiin
Topik kurucumuz gözün aydın canım kalp atışlarını duymayi beklediğimiz zamanlardan bu günlere geldik çok şükür rabbim anali babalı sağlıkla büyütmeyi .nasip etsin.

Bu sancıyla doğurdum kızlar gece 2 de başlayan sacılarla sabah 6 da hastaneye gittiğimde tam açıklık vardı Allah sizleri de kavuştursun
.

Gözünüz aydın.

R rainmistik canım benim kız da öyle bugün 20 günlük hiç gözü açılmıyor uykudan ama ben zorla emziriyorum sarılık olmadı çok şükür. Ama zorla da olsa uyandırdım çok uğraştım ayaklarının altını gidikladim topuklarini cimdik attim özellikle poposunun açılmasını sevmiyordu öyle acip emzirdi ilk 15 gün böyleydi son 5 gündür kendi açıkinca saati gelince uyanıyor. Ama sen sakin karnı acikirsa uyanır diye düşünme en hassas sevmediği şeyi bul öyle uyandır onun iyiliği için.

Ne güzel çoğunluk bebeğine kavuşmuş doğum yapanlar sağlıkla büyütsün evlatlarını darısı başımıza 39+4 bekliyorum ama 8 ağustos günüm doluyo doktor sunni sancı veririz dedi ondan ayrı korkuyorum sezeryanda ayrı korkuyorum kendiliğinden gelse keşke Cumartesiye kadar

Ayni ben

Bana hep kafa büyük diyorlardı baş çevresi 37cm isi zorladı kesisiz olacakken yırtılma olmasın diye ufak bir kesi yedim. Normali 33 34 diyorlar

Merhaba kızlar, ben oğluşu 38+4 de kucağıma aldım şükürler olsun. Darısı sizlerin başına. Sezeryan olduğu için doğumum henüz tam toparlanamadım inş bikaç güne toparlanırım.
Gözün aydın hoşgeldi, sefa getirdi. Ennkısa zamanda toparlanırsın inşallah. Sağlıkla büyüsün

Evet yaptım. Minik kuşum geldi.bizimde meme emme sıkıntısı var çok sevmiyor emmeyi mamayı da zor alıyor inallah yarın açılır biraz.kilosu 2750 .
Gözünüz aydın bebişler çabuk yoruluyor ondan da olabilir. İnşallah en kısa zamanda alışacak. Sağlıkla büyüsün

Kızlar ilk kızımda düşük kiloluydu ama emmek istiyordu sürekli .bu bebeğim uyumak istiyor memeyi bir-iki anca çekiyor dogardogmaz.uykuya bukadar duskun olması normal mi acaba
2 saatten fazla uyumasına izin vermeyin ya da uyurken de olsa emzirin mutlaka. Yenidoğanlarda sarılık uyku yapıyor, uyudukça da sarılık artıyor. Tek önlemi sık sık emzirmek. Çoook zor o bebişleri uyandırmak ama mecburuz.

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah artık muayenelere çantayla gitmek lazım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…