2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaa ben de Hiç anlamıyorum şu sancı meselesini, kağıtta 100/60 yazıyordu geçen hafta. Bu hafta da 100/85 yazmış. Bunlar mı sancı, çok cahilce bir soruysa kusura bakmasın kimse
Hareketli miydi nst deyken. Bnmki sıfır hareket idi mesela 20 yi geçmedi hic uyuyordu muhtemelen. Kalp atışı da 130 civarındaydı. Hareketli olsa kalp de 160 lara çıkar sancı da 80 lere cikar kasılmada falan. Mesela beni şuan bağlasalar kesin sancı cikar çünkü 2 dk durmuyor , gece kuşu bu diye boşuna demiyorum

Bu arada konuyla çok çok alakasız ama sorayım bilen biriniz çıkar belki. Su arıtma cihazı taktircem.eve fakat hiç bı bilgim yok bikac gündür araştırıyorum araştırdıkça kafa daha çok karışıyor. Fiyat aralığı da çok genis 400-500 liraya da var 5 bin liraya da. 1.5-2 bin covari bı bütçe ayırabilirim çok ucuz bişe almak istemiyorum çok da pahalı gereksiz belki icemeyiz memnun kalmayız vs.. neyse bildiğiniz duyduğunuz kullandığınız memnun olduğunuz bir marka ya da model var mıdır.. tavsiyesi olan ? 5 aşamalı 7-9-11 aşamalı binbir çeşit cihaz var. Bı akıl verin bana hadi bakalım

Hıııı hareketleri etkiliyor demek sancıyı, vala çok hareketli değildi ama ani sıçramaları olmuştu hakkaten
Şu an dört dönüyor içerde, hani bunların yeri daralıyordu ya

Benim 3 çocuğuma da babası okudu ismini ilk önce ezan okudu sonra ismini 3 kere tekrar etti. Illa imam olacak diye birşey yok bunun için strese girmeyin

Evet akika kurbanı olayını bende yapacagım inşallah. Kızılay benzeri bir kuruma bağışlamayı düşünüyoruz

Hıııı hareketleri etkiliyor demek sancıyı, vala çok hareketli değildi ama ani sıçramaları olmuştu hakkaten
İşte hareket ettikçe sancı cikiyor guya en ufak bi kipirdanmaya. Asıl sancı o değil ama, nst de 100 kusur çıkıp hissetmeyen var hiç

Geceyle aşerdim iyi mi bu nasıl bir his böyle. Ne aserdigimi demeyeyim de allahtan malzeme var. Ama dondurucuda idi nasıl cozduruceksem kasigimda bir ağrı var sabah beri adet görürken de olurdu yumurtalık tarafında. Çok huzursuz hissediyorum güzel desteklerinize ihtiyaç duydum

Amanın geliyor mu yoksa hadi hayırlısı bakalım

Bugün bende de oldu o ağrı çok huzursuz etti beni ama şimdi yok.. bende de nefes darlığı var yatınca rahat edemiyorum

Biz kullanıyoruz. Bir adet binanın girişindeki boruda var bir de tezgah altında içme suyu için 2. Kez filtre eden bir makina var. Çok kullanışlı ama markasını bilemiyorum şu an yataktayım ve mutfak çook uzak geliyor yarın yazarım markayı

Hahhaa tamam cnm, bnde şuan balkonda yatıyorum gitsem de yatağıma yatsam diyorum da bana da yatakodasi uzak geliyor yakınlaştığin zaman bak da yaz, unutma

Napcan canım ne demişler kavun karpuz yata yata buyurmuş.. uykular haram nasılsa bebisler doğsun da bari öyle uykusuz kalalım hiç olmazsa üstümüzden biraz yük kalkmış olur kilo olarak

Haftamız aynı sanırım, bende de aynı ağrı var şuan ama gaz sancısı mi diye düşünüyordum

ay hareket etmedi sanki gün icinde diyorum taaa ki aksam olana kadar gece ayakta olcaz dogduklarinda belli ki
Yarin kontrolum var heycandan vakit gecmiyor

Napcan canım ne demişler kavun karpuz yata yata buyurmuş.. uykular haram nasılsa bebisler doğsun da bari öyle uykusuz kalalım hiç olmazsa üstümüzden biraz yük kalkmış olur kilo olarak
Aynen valla yata yata yanlarım acıdı artık. Bide uyuyabilsek içim yanmıcak oda yok. Sabahı ediyom oda oda geziyom dediğin gibi bari doğsunlarda onlarla uğraşalım bahanemiz olsun. Böyle insan sıkılıyorda sabaha kadar yapacak iş yok uyku yok sabah olmuyo valla

Gece oturanlarda +1 Yatıp uyusam bile tuvalete kalkıyorum geri uyuyamıyorum yarın benim de kontrolum var en son 36+4 iken 3400 demişti kilosunu şimdi çok yüksek bir şey çıkarsa farklı bi hastanede daha baktırmak istiyorum. Normal doğum ihtimalini zorlamak için

Kurban kesmeyi düşünüyorum da 40 uçurma şamanizmden kalan bir inanış. 7si 40ı 52si falan bunlar hep öyle. O yüzden çok itibar etmiyorum onlara
Allah büyük be canım inşAllah verir kolaylığını

Ya hiç sorma bu bişey mi ben Kasım a kadar takip ediyorum tüm grupları. Doğuranları gördükçe motive oluyorum. Beklemek zor ama ben 7 sene bekledim. Rabb im sayılı günü de çabuk geçirtir inşallah. Allah hepimize sağ salim hayırla mutlulukla bebişlerimize kavuşmayı ve büyütebilmeyi nasip etsin inşallah

Sonrası zaten uykular haram olduyu milli marş olarak söylicez zabaha kadar burdayız

Haftamız aynı sanırım, bende de aynı ağrı var şuan ama gaz sancısı mi diye düşünüyordum
Sabah kontrolüm var diye duruyorum yoksa acayip kasılmalar eşlik ediyor saat 1 den beri. Çok zor uyudum sürekli de uyanıyorum her kasilmada. Arkadaşlarıma soruyorum son haftaya kadar kimse kasılmamis benim mi acı esigim düşük yoksa erkenden gelmeye mi niyetli bilmiyorum. Her gün kasiliyorim gerçi ama bazen böyle arşa çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…